Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Niye tedirginsin kuzu sancın falan mı var ki? Hastasın diye korkuyorsun sanırım. Merak etme iyi düşün, bebişin de hazır hissettiği zaman gelir zaten
Canım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Ayy maşallah canım sağlıkla büyüt miniğini gözünüz aydın

Kızlar varmı haber hiç kimseden ses çıkmadı etiket yapılanlardan naptınız öğlen oldu sabah girdiniz sanırım iyisinizdir inşallah
Kızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ederim canım Bende forumda hep bu damlayı duydum. Ama yinede kullanan var mı diye sormak istedim. Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim
Canım bizim yenidoğan doktorumuz 1aydan önce gaz damlası başlayamıyoruz dedi. Doktora danışmadan kullanma

Kızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum
Çok geçmiş olsun canım inşallahçabuk toparlanırsın bebişinde sağlıcakla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…