- 4 Mart 2020
- 1.173
- 1.859
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.221
Bende eczacının önerisiyle metsil kullanıyorum ise yarıyor gibiSordum canım kullanabilirsin dedi.
Hatta ben direk marka sordum bunu kullanabilir miyim diye. (Şap simlexi) 3 saatte bir 8 damla dedi. Valla çaresiz kaldım bi kullanıp bakıcam
Orda istediğim zaman odaya alabiliyorum çok şükür. Eğer süt geliyorsa gün içindd bi kere yarım saat emzirtiyorlardı onun dışında sağıp bebeklerin kaldığı üniteye veriyoruz (biberonu sterilazsondan geçirip geri veriyorlardı bize) herkesin biberonda adı yazıyor zaten hemşireler her besleme saatinde verdiklerimizden kullanıyor yetmiyorsa mamayla karıştırıyorlardı. Düzenli beslendikleri ve sürekli bakım altında oldukları için sarılık olma riski düşük olması açısından güzel ama anne açısından zor tabi bu süreç.iyice iyileşmeden göndermiyorlar demek, bu iyi bir şeylohusa merkezinde bebişi veriyorlar artık ama di mi? bebeği görene kadar süt işini nasıl yapıyorlar?
benım de adet gıbı kısa bı kanamam oldu sonra lekelenme surdu 17 18 gunde temizdim. hıc olmaması dıye bı durum duymadım tabıKızlar sezeryan sonrası hiç kanamam olmadı.Bu durumu yaşayan var mı?
Bende memnun kalmazsam Buda aklımda kalsın. Sen memnun musun pekiBende eczacının önerisiyle metsil kullanıyorum ise yarıyor gibi
Epizyo dikişlerinden değil de hemoroidden çok çektim canım benVajinal doğum yapan arkadaşlarım bu epizyo dikişlerin ağrısı ne zaman geçiyor
Aslında eczacı gaz damlaları hepsi aynı deyip eşime ve bu kullandığımızı vermiş şuanlık gaz sancısı biraz azaldı bizde inşallah sizede faydası olurBende memnun kalmazsam Buda aklımda kalsın. Sen memnun musun peki
İkisi birden desemEpizyo dikişlerinden değil de hemoroidden çok çektim canım bendikişler de 1 haftaya geçer acısı
İkisini de kullandım canım önce kullanmamak için çok direttim keşke hemen kullansaydım ama dikişlerden korktum bişey de olmuyomuşİkisi birden desemhemoroide fitil krem mi kullandın kuzu
Ay ben kullanıyorum hem fitil hem Krem, dikislere de ayrı krem ama canım çok acıyor artık yaİkisini de kullandım canım önce kullanmamak için çok direttim keşke hemen kullansaydım ama dikişlerden korktum bişey de olmuyomuş
Aa benim dikişlere krem vermedi sadece crystalin diye bir antiseptik sprey verdi aynısını kızımın göbek bakımında da kullandım. Fitil ve krem de procto-glyvenol. Acı mı yoksa kaşınma mı. 5 gün geçmiş acımaması lazım aslındaAy ben kullanıyorum hem fitil hem Krem, dikislere de ayrı krem ama canım çok acıyor artık ya
Dikişler azsa 1 hafta 10 günü buluyorVajinal doğum yapan arkadaşlarım bu epizyo dikişlerin ağrısı ne zaman geçiyor
Benim senelerdir var kremler geçici olarak geçiriyor ama tekrar çıkıyor maalesef doğumdan beridir kabızlıkta var kan geliyor artıkİkisi birden desemhemoroide fitil krem mi kullandın kuzu
Bi hafta yoğundu, şimdi arada hala sızlıyor ama en azından iki gündür daha rahat oturmaya başladım benVajinal doğum yapan arkadaşlarım bu epizyo dikişlerin ağrısı ne zaman geçiyor
Acı canım, kaşınma hiç yok. Bana da fitil krem aynı marka verdi. Dikişlerim içinse fucidin verdiAa benim dikişlere krem vermedi sadece crystalin diye bir antiseptik sprey verdi aynısını kızımın göbek bakımında da kullandım. Fitil ve krem de procto-glyvenol. Acı mı yoksa kaşınma mı. 5 gün geçmiş acımaması lazım aslında
Ay 5. günüm bitsin artıkDikişler azsa 1 hafta 10 günü buluyor
Beni de dikişler değil hemoroid mahvetti oturamadım resmen ya hala da tam geçmedi hemoroid ağrısıEpizyo dikişlerinden değil de hemoroidden çok çektim canım bendikişler de 1 haftaya geçer acısı
Oh umut olsun valla arkadaşımBi hafta yoğundu, şimdi arada hala sızlıyor ama en azından iki gündür daha rahat oturmaya başladım ben
Belki bi 5 gün daha çekersin canım diren biraz dahaAcı canım, kaşınma hiç yok. Bana da fitil krem aynı marka verdi. Dikişlerim içinse fucidin verdi
Ay 5. günüm bitsin artıkoturup kalkmak çok zor
Evet valla hemoroidden unuttum diğer acıları. Şimdi bel ağrısı var sadece o da epidurallle mi alakalı başka bişey mi bilmiyorumBeni de dikişler değil hemoroid mahvetti oturamadım resmen ya hala da tam geçmedi hemoroid ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?