- 18 Temmuz 2022
- 7.610
- 13.904
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.561
Sağlıkla büyüsün canım gözün aydınKızlar doğum yaptım ben sezeryan ila 3300 gr doğdu kızım saat 13:08 dünyaya geldi
Uyandırabilmek için altını açıyorum uğraşıyorum topuk vs sıkıyorum uyanıyor ama memede uyuyor dediğim dakikalardan sonra yarın kontrolümüz var bakalım inşallah her şey yolundadırİlk günler benimki de öyleydi sabırla sürekli uyandıra uyandıra emzirdim, meme başında geçirdiği süre uzadı ama emmesi için gıdığına topuğuna elleyip uyandırdım, stres olmayın sabırla emzirmeye çalışın sonradan açılıyorlar zaten bebişler
Topuk kulak kenarı burun sıkma vs aklına gelebilecek her şeyi deniyorum ama çok zor uyandırıyorum ya umarım uyanık kalma süresi uzar yarın doktorumuz inşallah sarılık sıkıntılı demezCanım topuğunu azıcık sıkıp rahatsız edip uyandırıp beslemen lazım ben de kıyamıyordum sonra sarılıktan hastanede yatınca akıllandım
Amin teşekkür ederim canımSağlıkla büyüsün canım gözün aydın
Bizim gruptan gitmiştin canım sen dimi. Az kaldı senin de bebeğine kavuşmana. Sağlıkla gelsin inşallahAralık anneleri sırayla kucaklıyorsunuz bebişlerinizi ne güzel. Doğum hikayelerinizi okuyup duygulanıyorum. Sıra bize geliyor.
Maalesef bebişimi kaybetmiştim yoksa belki bende bugünlerde kucağıma almış olacaktım allahtan allah hemen nasip etti de yine birlikteyiz. Çok teşekkür ederim.Bizim gruptan gitmiştin canım sen dimi. Az kaldı senin de bebeğine kavuşmana. Sağlıkla gelsin inşallah
Sarılık her bebekte oluyor canım ondan korkma ama ne yap et uyandırmaya bak. Biliyorum kıyamıyorsun ama onun iyiliği için uyanıp beslenmesi gerek umarım yarın her şey yolunda giderUyandırabilmek için altını açıyorum uğraşıyorum topuk vs sıkıyorum uyanıyor ama memede uyuyor dediğim dakikalardan sonra yarın kontrolümüz var bakalım inşallah her şey yolundadır
Topuk kulak kenarı burun sıkma vs aklına gelebilecek her şeyi deniyorum ama çok zor uyandırıyorum ya umarım uyanık kalma süresi uzar yarın doktorumuz inşallah sarılık sıkıntılı demezçünkü gözlerinde hafif var sarılık
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımBen doğurdum kızlar pazar günü çok şükür
Bende o haberlerden dolayı ve anestezi alacak diye endişeliyim, Dr zaten ameliyathanede olacağını söyledi, bilinçli sedasyon değil de , sedasyonla uyutarak yapacağını söyledi ama şuan gerçekten gerek var mı bilmiyorum, başka Dr a da gideceğizlutfen işlemi diş hekımı koltugunda almasın. anestezı uzmanı ve ıyı bı doktor uygulasın amelıyathane ortamında.. cok sıkıntılı haberler gorduk tv de de. gerek yok.
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım ben sezeryan ila 3300 gr doğdu kızım saat 13:08 dünyaya geldi
Benim de öyle sancılar hep oluyor gün içinde ama düzensizVar canım gerçek sancım sanıyorum sonra geçiyor
Başka doktora gitmekle iyi yapmışsın canım. Doğum sürecinde yeni doktorunla mı devam edeceksinKızlar selam, dün çatı muayenesinde kendimi kastığımı ve doktorumun haftaya 38+6 da haftaya sezeryanla alalım demesini çok kafama takmıştım. Pazartesi haber ver demişti. İçime sinmedi. Bugün başka bir doktora gittim. Çatı muayenesini oldum. Doktorum normal doğum için çatımın müsait olduğunu söyledi. Bebeğin her şeyi iyi durmdaymış. Suyu, kordonu, plesanta hepsi iyiymiş. O yüzden zamanını bekleyebiliriz dedi. Eğer gelmezse 40.haftadan sonra alırız sezeryanla dedi. O yüzden ben de beklemeye karar verdim. İki doğuma da karşı değilim ama ilk önce vaktini beklemek istiyorum
Allah analı babalı büyütsün canım aynı gün olmuş ikimizinkiBen doğurdum kızlar pazar günü çok şükür
Maşallah kuzum Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım ben sezeryan ila 3300 gr doğdu kızım saat 13:08 dünyaya geldi
Bende de aynı şekilde. Sagdigim için geliyor sütüm, fena değil ama ugrasamiyir yoruluyor.ikinci göğüse vakit kalmıyor. Ebe geliyor eve o çok yardımcı oldu. Cok sıcak olmasın dedi, alt Kontrolü yapıyorum öncesinde uyanıyor. Ve çok sıcak giydirmiyorum. Ellerini de serbest bırakıp tenime temas etmesini sagliyorumKızlar ya 3 gün önce doğum yaptım kızımı uyandırıp emzirmekte çok zorlanıyorum tek memede 10-15 dakika kalıp uyuyor tekrar ikinciyi veremiyorum sizde durumlar nasıl nasıl yapıyorsunuz
Ay Maşşallah canımBen doğurdum kızlar pazar günü çok şükür
Hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim canımMaalesef bebişimi kaybetmiştim yoksa belki bende bugünlerde kucağıma almış olacaktım allahtan allah hemen nasip etti de yine birlikteyiz. Çok teşekkür ederim.Sağlıkla kavuşalım hepimiz.
Benimde düzensiz hiç ard arda olduğunu görmedimBenim de öyle sancılar hep oluyor gün içinde ama düzensiz
Amin canım tüm hamişler sağlıkla kavuşalım.Hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim canım
Zaman hiç geçmiyor gibi zaten uykularım da çok bozuldu 2-3 saat uyuyup uyanıyorumBenimde düzensiz hiç ard arda olduğunu görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?