- 12 Ekim 2023
- 2.007
- 1.986
- 63
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.541
İnşallah hiçbir şey yoktur canımBizede yüksek dedi ama herhangi bi tedavi uygulanmadı tiroid için iki hafta sonra tekrar kan vericez duruma göre ilaç vericek 3 gün sonrada idrar sonucu çıkar e nabızdan bakın üreme olmadı yazıyorsa gelmenize gerek yok dedi
Bu grupta en çok sna üzüldüm çok zor şeyler atlatmışsın neyseki bebeğin kucağında şükür atlattınO kadar zordu ki ben acıdan bayılmıştım zaten hayal meyal sedyenin üstünde apar topar ameliyat masasında olduğumu hatırlıyorum onun kokusu herşeye değer gerçekten
Nasıl bir sorumsuzluk yaaaKızlar dün gece 1.43 de acilen sezeryana alındım bebeğim bir türlü gelmiyordu normal yolla ebelerin ihmali yüzünden doktora da haber verilmedi doktor gelip baktığı an bebeğim kalp atışları düştüğü için sezeryana aldi 34 saat suni sancı çektim hele o son beş saati o kadar kötüydü ki anltamam hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım Rabbime şükürler olsun oğluma sağlıkla kavuştum şimdi yanımda uyumuş Rabbim bütün hamilelerin karşısına iyi doktor hemşire ve ebe çıkarsın
Evet o kadar hızlı ilerliyor ki herkesin doğumu sanki bir sen bir ben burda dolanıyoruz gibi geliyor banaHandan2212 A aist123 kızlar doğum yaptınız mı? Acaba yazdınız da ben mi hatırlamıyorum bilmiyorum merak ettim. Kime cevap yazdığımı bile unutuyorum bazen
Evet canım direkt öyle dedi beni de korkuttuYani daha çatı muayenesi yapamıyoruz normal doğum olmaz mı demek istiyor ben anlamadım?
Başka bir doktor görüşü alıp muayenenin de güzel geçmesine sevindimEvet canım direkt öyle dedi beni de korkuttu
Canım sağlıkla büyüsün bebişin maşallahKızlar doğum yaptım ben sezeryan ila 3300 gr doğdu kızım saat 13:08 dünyaya geldi
İlk günler benimki de öyleydi sabırla sürekli uyandıra uyandıra emzirdim, meme başında geçirdiği süre uzadı ama emmesi için gıdığına topuğuna elleyip uyandırdım, stres olmayın sabırla emzirmeye çalışın sonradan açılıyorlar zaten bebişlerKızlar ya 3 gün önce doğum yaptım kızımı uyandırıp emzirmekte çok zorlanıyorum tek memede 10-15 dakika kalıp uyuyor tekrar ikinciyi veremiyorum sizde durumlar nasıl nasıl yapıyorsunuz
Ben doğurdum kızlar pazar günü çok şükür
Aynen canım kesinlikle. Ki bence de sezeryan yanlısı bir doktor olduğu için umursamadıBaşka bir doktor görüşü alıp muayenenin de güzel geçmesine sevindimdemek ki paldır küldür olmadan da muayene edilebiliyormuş
Canım hikayeni paylaşır mısın?Ben doğurdum kızlar pazar günü çok şükür
Daha birkaç gün öncesine kadar Kasım annelerini okurdum ben de :) Şimdi sıra bizdeAralık anneleri sırayla kucaklıyorsunuz bebişlerinizi ne güzel. Doğum hikayelerinizi okuyup duygulanıyorum. Sıra bize geliyor.
Ben eski sezeryanlı olduğum için doğumum sezeryan ile olduCanım hikayeni paylaşır mısın?
Amin cnm Allah razı olsunGözün aydın canım.sağlıkla büyüt inşallah Hikayeni bekliyoruz, seninle aynı haftalardaydık diye hatırlıyorum
Sagol cnmSağlıkla büyüt miniğini canım gözün aydın
Canım topuğunu azıcık sıkıp rahatsız edip uyandırıp beslemen lazım ben de kıyamıyordum sonra sarılıktan hastanede yatınca akıllandımKızlar ya 3 gün önce doğum yaptım kızımı uyandırıp emzirmekte çok zorlanıyorum tek memede 10-15 dakika kalıp uyuyor tekrar ikinciyi veremiyorum sizde durumlar nasıl nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?