• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Ayy bende duş aldım şimdi karnıma sancılar girdi adet olacakmışım gibi 😔😔 Bide size doktorlarınız sıcak suda yıkanmamanız gerektiğini söyledimi kızlar? Bu havada ılık suda duş almak çok zor çünkü

Benimde 3.gün embriyo transferi. Belirtiniz oldu mu hiç kaçıncı gün başladı acaba?
Benim taze transfer olduğu için yumurta toplama işleminden kalan bir kasık ağrımda vardı ama hep kasık ağrısı, ara ara giren kramplar, yorgunluk oldu hala oluyor. Fakat bunlar kullandığım ilaçlardan da olabilir hamilelik belirtisi mi bilmiyorum. Yani adet dönemi de olduğu için bir yandan adet olacakmışım gibi belirtilerde oldu. Bence bu kadar erken net bir belirtiden bahsetmek zor. Dilerim süreciniz güzel geçer 🌸

İnşallah canım benim ama şimdi de baktım hiç çizgi yok olsa sanırım silikte olsa çıkardı nasıl yarın kan vereceğim napalim inşallah bir mucize olur da tutunur napalim🙏🏻
Sen bilirsin tabi ama bence 8. Gün çok erken en azından 10 günün bitmesini beklemelisin. Geç tutunmuş olabilir boşuna kendini üzüyor olabilirsin 🥺

Ah cnm bnm inşallah nasıl huzur verdin bna yarın kan vercm
Bende yarın kan vereceğim değer büyüyor mu diye bakmak için… Dilerim hepimiz güzel haberler alırız… Gerçekten sürecin tamamında heyecanla beklenen bir haber oluyor hiç bitmiyor… hepsi her zaman güzel geçsin… hemen yaz bize de 🍀

Bende yarın kan vereceğim değer büyüyor mu diye bakmak için… Dilerim hepimiz güzel haberler alırız… Gerçekten sürecin tamamında heyecanla beklenen bir haber oluyor hiç bitmiyor… hepsi her zaman güzel geçsin… hemen yaz bize de 🍀
Tam canim bnm umarım seninde sağlıkla ilerler inşallah🙏🏻

Ayy bende duş aldım şimdi karnıma sancılar girdi adet olacakmışım gibi 😔😔 Bide size doktorlarınız sıcak suda yıkanmamanız gerektiğini söyledimi kızlar? Bu havada ılık suda duş almak çok zor çünkü
Normal hayatına devam et bu iş onla bunla alakalı değil transfer olduğunu unut dedi. Ben tabiki sıcak suya dikkat ediyorum

Back
X