• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Bence şuan yapmanızın bir mantığı yok bekleyip sabretmek en güzeli tabi tercih sizin yinede
Evet ben gecen yaz 3. Gün taze transfer ila gebe kaldim 5. Ayda malesef kaybettim. O zaman transferin 7. Günü 6.96 ile öğrenmiştim. Yani yine 3. Gün embriyosu 6. Günde kaba taslak 3 çıkması gerekli diye hesap ediyorum.

Kızlar merhaba🌸 yazdıklarınızı günlerdir okuyorum. Çünkü ben de ilk reglimi bekliyorum, ocakta regl olduktan sonra transfer olucak Allah izin verirse🙏🏻 Umarım her şey çok güzel olur, gönlümüze görür Allah hepimizin. Yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum, pozitifler çok mutlu ediyo. Ama negatif olanlar da üzülmesin, her şeyin hayırlısı. Şimdi olmuyosa Allah güzelleştiriyordur , bidahakine olacak inşallah🫶🏻 bu süreçte tevekkül çok önemli bunu öğrendim ben. Hepiniz çok içten samimisiniz, öptüm hepinizi🥹🫠😘💕

Ayy bende duş aldım şimdi karnıma sancılar girdi adet olacakmışım gibi 😔😔 Bide size doktorlarınız sıcak suda yıkanmamanız gerektiğini söyledimi kızlar? Bu havada ılık suda duş almak çok zor çünkü
Ben bu yüzden transferden 7 gün sonra duş aldım ılık suyla tabi.. hemşire bana söyledi transferden 2 gün sonra ılık suyla ayakta duş al dedi

Yaa bnm de yârın negatif çıkarsa çok üzülücem bi süre de gelemem buralara ama hepinizi özlerim gibi burda herkes birbirine çok destek oluyor iyi ki varsınız canım kadınlar 🙏
Ümit vermek değil ama ben çok inanıyorum senin pozitif haberini göreceğime rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize 🙏🏻❤️

Ah cnm bnm inşallah nasıl huzur verdin bna yarın kan vercm
Bencede 8.gün erken daha. Tam tutunmasını geç tamamladıysa önce kana sonra idrara karışıyor zaten daha idrara karışmamış olabilir. Hepimizin vücudu aynı değil ☺️ burda çok gördüm idrarda negatif kanda pozitif olanları. İnşallah pozitif haberi alırsınız 🙏🏻

Ben bu yüzden transferden 7 gün sonra duş aldım ılık suyla tabi.. hemşire bana söyledi transferden 2 gün sonra ılık suyla ayakta duş al dedi
Valla bende daha bugun aldım duş 8. Gün😂 suyu da baya ılık tuttum kollarımı kaldırmadım bile rahim kasılır falan diye eşime yıkattım saçlarımı. Hamile olup her işi yapan tarlada işte çalısan kadınlar halimizi görse güler. Napalım görmemişlik var biraz fjfjdjd

Bencede 8.gün erken daha. Tam tutunmasını geç tamamladıysa önce kana sonra idrara karışıyor zaten daha idrara karışmamış olabilir. Hepimizin vücudu aynı değil ☺️ burda çok gördüm idrarda negatif kanda pozitif olanları. İnşallah pozitif haberi alırsınız 🙏🏻
Gerçekten çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yarın mucize haberi alırım alırız hep beraber buradaki herkes hayırlısıyla🙏🏻🤍

Gerçekten çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yarın mucize haberi alırım alırız hep beraber buradaki herkes hayırlısıyla🙏🏻🤍
İnşallah çok zor biliyorum. Bende korkumdan hiç bişey yapmıyorum. İnşallah nasibimizde vardır ❤️ hepimiz o kadar çok emek veriyoruz her bir iğne her bir ilaç emek emek işledik. İnşallah bu ay bizde mutlu oluruz

pozitif çıkan arkadaşlar hafif kasık ağrılarınız ve bunla beraber bacak çekilmesi hissi yaşayan var mı?
İdrar testinde pozitifi görmüş biri olarak evet oldu bacak çekilmesi bir iki gün oldu yanlış hatırlamıyorsam ama kasık sancılarım hep oldu bi bugün pek olmadı ya da gün boyu dışardaydım kendimi dinleyemedim ondan 😅

İdrar testinde pozitifi görmüş biri olarak evet oldu bacak çekilmesi bir iki gün oldu yanlış hatırlamıyorsam ama kasık sancılarım hep oldu bi bugün pek olmadı ya da gün boyu dışardaydım kendimi dinleyemedim ondan 😅
Akşamları genelde oluyor benimde hep aynı tarafta değil ama yinede can sıkıcı

Yarın burası şampiyonlar ligi olcak yeni eklenen arkadaşlar hariç çoğumuzun test günü
ayyy Allahım yarın kan veren herkesin pozitif haberini görmeyi nasip eyle yarabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 sabah konuşmaları pek takip edemeyeceğim derste olduğumdan 2 den sonra ancak bakabilirim kanı da 3 gibi verebilirim ancak 5 gibi sonucumu öğrenmiş olurum hayırlısıyla

Valla bende daha bugun aldım duş 8. Gün😂 suyu da baya ılık tuttum kollarımı kaldırmadım bile rahim kasılır falan diye eşime yıkattım saçlarımı. Hamile olup her işi yapan tarlada işte çalısan kadınlar halimizi görse güler. Napalım görmemişlik var biraz fjfjdjd
Nasıl o kadar dayandınız ya benim yarın 3.günüm duş almayı planlıyordum 🥹

ayyy Allahım yarın kan veren herkesin pozitif haberini görmeyi nasip eyle yarabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 sabah konuşmaları pek takip edemeyeceğim derste olduğumdan 2 den sonra ancak bakabilirim kanı da 3 gibi verebilirim ancak 5 gibi sonucumu öğrenmiş olurum hayırlısıyla
Ayy erken erken yapalım ben sağlıkçı olduğum için erkenden veririm

Back
X