• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Azraemre Azraemre kuzum çok geçmiş olsun. Bir an evvel iyileşip evine dönsün yavrun 🙏❤️❤️ tedavi süreci nasıl oluyormuş peki tahmini ne kadar kalacak hastanede

Kızlar sabah 11 de sezeryanım var dua edin 2. Sezeryanım çok korkuyorum ilki güzel geçmişti ama kızım yoğun bakım ünitesinde kalmıştı inşallah bu öyle olmaz gece gece korku bastı beni 😔
Kolaylıkla sağlıcakla, korktuğun gibi hiç bir şey olmadan kavuş yavruna

Canim kontrole gittinmi peki bebek hareketlerjni takip ediyomusun benim nişanım kizimda aksam 5 bucukta geldi sancimda gece yarisindan sonra ufak ufak baslamisti bana yarınada dogurabilirsin 1 haftayada dogurabilirsin oyuzden eve git enerji topla demişti dr. Suanki aklim olsa sancim yokken bolca esneme hareketi yapar sanci yokken acilma olsun die ugrasirdim yorucu heraket yapma sen dinlen ama esnet bacak arani
Evet yapıyorum canım çok sağol li kendimi yormak yerine egezersiz yapıyorum

Yok yok hala keyfi yerinde illa o suniyi yedirecek bana 😂 bugünde doğurmadım arkadaşlar bu kızlar erken doğar diyenler nerde lütfen bir bakın korkmaya başladım
Yok bacımm sen yarın sancılanır sonraki gün doğurursun olumlama yap. Nişanım geldi demişsin ne kadar geldi ? Bi arkadaşımın nişanı gelmişti açılması başlamıştı o da sancım gelmiyo falan diye üzülmeye başlamıştı ertesi gün akşamına sancısı arttı ama meğer bi parçasıymış asıl parça o sancılarla bir gelmiş çok fazlaymış ondan sonra da sancısı artmış o sabah doğumu oldu ki suni sancıdan korkma çünkü eğer incelme ve olgunluk varsa biraz da açılma olduysa suni işe yarıyor gönlünü ferah tut

Canım çok üzüldüm rabbim şafi ismiyle şifa versin lütfen sakin kalmaya çalış bugünlerde geçici İnşanlah 🙏🏻
Aminnn inşallahhh 🤲🏻
Amin canım. Zor ama üzülmemeye çalış lütfen, sütün etkilenmesin. Bol bol süt sağıp götürmeye çalışın, şifa olur ona. Tez zamanda kavuştursun inşallah 🙏
Aminnn inşallah elimde değil doğduğunda 9 gün küvezde kaldı bugün aynı şeyleri yaşıyorum bebeğim artık bı aylık oldu küvezde durmuyor diyor hemşire öyle ağlıyormuş😭
Allah şifa versin canım ❤️ inşallah tekrar kavuşacaksınız içini ferah tut
Sağol canım Amin inşallah 🤲🏻

Azraemre Azraemre kuzum çok geçmiş olsun. Bir an evvel iyileşip evine dönsün yavrun 🙏❤️❤️ tedavi süreci nasıl oluyormuş peki tahmini ne kadar kalacak hastanede
Sağol canım aminnn inşallahh 🤲🏻 damardan antibiyotik veriyorlarmış yarın saat ikide doktordan bilgi alıcaz durumu ile ilgili bugün hemşire 1 hafta kalır dedi😭

Yok bacımm sen yarın sancılanır sonraki gün doğurursun olumlama yap. Nişanım geldi demişsin ne kadar geldi ? Bi arkadaşımın nişanı gelmişti açılması başlamıştı o da sancım gelmiyo falan diye üzülmeye başlamıştı ertesi gün akşamına sancısı arttı ama meğer bi parçasıymış asıl parça o sancılarla bir gelmiş çok fazlaymış ondan sonra da sancısı artmış o sabah doğumu oldu ki suni sancıdan korkma çünkü eğer incelme ve olgunluk varsa biraz da açılma olduysa suni işe yarıyor gönlünü ferah tut
Yok kuzum benim sancım var sadece sıklaşıp düzene girmedi işin heheyindeyim ama iki gündür sancım var regl gibi ve daha keskin doktor salı gününe çağırdı belli olmaz belki bugünde doğabilir ama Salı günü gidersem şeninde dediğin gibi vereceği suni sadece biraz hızlandırıp dogurtur çünkü en son açılmam 2 ydi

Sağol canım aminnn inşallahh 🤲🏻 damardan antibiyotik veriyorlarmış yarın saat ikide doktordan bilgi alıcaz durumu ile ilgili bugün hemşire 1 hafta kalır dedi😭
Ne kadar üzüldüğünü içinin yandığını biliyorum ama iyileşmesi için mecbur yatırmışlar herşey bebeğinin iyiliği için biraz sabır 😥

Nasıl bir makine ile sağıyorsun? Mümkünse hastane tipi makine bulursan onlar çok daha iyi çekiyor sütü. Solgar’ın brewer yeast diye takviyesi var, malt içeriyor, süt artırımı için onu kullanabilirsin. Bir de orda var mıdır bilmiyorum ama Malta’na gibi malt içecekleri içebilirsin. Bende en çok süt artıran şey yağlı proteinli beslenmek oluyor, tabii bol su yanında.
Solgari 3 gündür kullanıyorum canım.burda malt da var.aldirayim.ve hastane tipi makine ile çift sağım yapiyorum.ablama bestlak aldırdım.bide cemenotu takviyesine başladım bugün. Hepsini bir arada kullanmak sorun olmaz umarım

Ben de yazsam aynılarını yazardım canım. Aynı durumdayız, hafif sarılık var, sütüm çok çok az, max 3 saatte bir memeden mama ile besliyorum, meme ucum yetmiyor silikon uç kullanıyorum. Sürekli süt sağıyorum. Göğüslerim düğüm düğüm, onu açmaya çalışıyorum bir yandan. 6 günde toplamda 15-20 saat anca uyumuşumdur. Geceleri çığlık kıyamet, susturamıyoruz, en son babasının kucağında uyutuyoruz korka korka, biraz uyuyalım diye. Yorgunluk, uykusuzluk max seviyede, düzene ne zaman gireriz onu bekliyorum. Eşim ve annem inanılmaz yardımcılar, ona rağmen perişan haldeyim. Eşim yarın işe başlayacak, çok korkuyorum bir kişi eksilmesinden 🥹 Göğüsten direkt emzirebilen ve sütü gelenler çok çok şanslısınız kızlar. Çok büyük bir konfor. O günlere gelmeyi iple çekiyorum 🙏
Ama her şeye rağmen öyle bir sevgi ki güç geliyor insana kokladıkça 😇

Benim ilk yürümemi 12 saat sonra yaptılar. Hemşire sondamı çıkardı, altımı bağladı üstüme zaten gecelik giydim kolaylık olması için. Gazını takip ediyorlar evet, ben 20 saat falan yapamadım, öyle olunca ilaç verdiler, sonra yapmaya başladım. Sürekli soruyorlar yaptın mı diye. Çünkü bir yandan çıkışımız yapılacağı için gaz çıkarmadan göndermek istemiyorlar.

Canım 40+0 da her şey yolunda olmasına rağmen, ben 3-4 gün daha beklesem mi diye içim içimi yerken doktorum beklemeyi genel olarak risk gördüğü için suni ile başladık. Ki çok korkuyordum normalde suniden. Ama başlayınca korkularım azaldı. Sonra oğlum kakasını yapmış, doktor suyumu patlatınca gördük. Acil sezaryene dönmem gerekti. İlk doğumum, vajinal olmasını o kadar isterdim ki. Sezaryen gerçekten kolay değil. Yani zorunlu olmadıkça gerçekten daha rahat olacağını düşünerek sezaryen yapılmamalı diye düşünüyorum. Her şey yolundaysa suni de denenmeli, güzel giderse epidural de aldın mı misler gibi doğurup 1-0 önde başlamak en güzeli.
Ha sezaryen de hayat kurtarıyor, iyi ki var o ayrı.

Bir de benim hikayemde iyi ki 40 tan sonra bekleme
Yalnız olmadigimi bilmek güzel.ama her geçen gün iyiye gidiyor Allah'tan.esim hastaydı hiç yardımcı olamıyordu.2 gündür o eklenince rahatladim. Takviyeleri de arttırdım..ve dedigin gibi gece çığlık atarak ağlamaları var bizimkinin de.kac gündür aglamakliyim.esim işe gidince ve annem eve donunce nasıl olacak diyorum.
Onlar da bu dünyaya alisicak inşallah, biz de

Back
X