Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Merhaba bugün banabana da aynısı söylendi resmenok kötü oldum.ayni sizin gibi fetal temiz çıkınca düşük risk dediler doğum yaptınız mı , sonradan geçti mi bebeğiniz ssglikli mi
merhaba
evet dogum yaptim kızım 1 haftalik oldu
sukurler olsun ki hicbir sorun yok

Kızlar biz doğduk bebişim 3830 gr doğdu sağlıklıyyız çok şükür spinal sezeryan oldu çok rahattı ama hala uyuşuğum Allah herkese nasip etsin kolay doğumlarınız olsun
sukurler olsun canim
gozunuz aydin saglikla buyutun insallah
masallahh tospige

Binlerce şükür o kadar sevindim ki peki neden öyle çıkmış bir fikir yürüttüler mi gebelikte hiç kanamaniz oldu mu ,
gebelikte kahverengi lekelenme oldu canim
doktorum bazen oyle gorunebiliyor fetal dna mız temiz icimiz rahat dedi hep zaten o parlaklık sonradan da kayboluyormus

Sizinde canınız sıkıldı mi gebelik boyunca ben kendimi taniyorum zehir ederim kendime
hic takmadım canım hamileligim tadını çıkardm fetal dna temizdi doktorum da icin rahat olsun dedi diye rahattim
dunyalar guzeli bi kızmn varemziriyorum suan
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
sende takma hic hamilelk cok baska bebek kucakta cok baska ikisinindd keyfini cikar

Allah razı olsun o kadar mutlu oldum ki inşallah benm bebegimde ssglikla doğsun emzireyim

Valla ben 24 saatte bir kaynatiyorum.onun dışında sıcak su ile yıkayıp kuruluyorum hiç dikkat etmiyorum öyle

Kızlar iyi akşamlar bebişlerin göbek bağı düşmeden banyo yaptırdınız mı acaba

36000 diyor

Valla ben 24 saatte bir kaynatiyorum.onun dışında sıcak su ile yıkayıp kuruluyorum hiç dikkat etmiyorum öyle

Canım ben de her defasında kaynatmıyorum ama 2-3 saatte bir yıka, kurula çok geliyor o kadar işin arasında. Ellerim yıllardır suyun içindeymiş gibi haşır huşur oldu. Bu kadar işin arasında günde 10 kere bulaşık yıkamak fazla valla bana.

Bu arada çamaşır makinasının temizliğine kadar özenen ben, ilk seferde ütüyü bıraktım Yıkananı kurutmaya atıp giydiriyorum Çocuğum 4 kg olmasına rağmen çoğu yenidoğanlar bile büyük geliyor. O yüzden kurutma sıkıntı olmadı

Merhaba kizlar birsey sormak istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz ben 12 aralik kadin doguma gittim kese yi zor bir sekilde gorduk cok kucuktu 5+6 haftaydim o gun kan ver kimyasal olabilir dedi doktorum o gun kan verdim 1534 cikti 13 aralikta 1752 oldu 14 aralik 1691 e dustu 15 aralik tekrar 1937 ye cikmis sizce bu durum normal mi gebelik ilerlermi artislarda cok yavas sizce ne olabilir dis gebelik olabilirmi

Ah çok sevindim sağlıklı olmanıza, analı babalı büyüsün, güzel günleri olsun inşallah bizde de var anne sütü sarılığı, sürecek görünüyor. İyiyiz ama evdeyiz şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…