Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
bu günlerde gecicek canım ağrın sızın kalmicak inşallah bebeğine kavuştun çok şükür

Kızlarr çok şükür sezeryan korktuğum gibi değildi, tek zor tarafı bence ilk ayağa kalkış ve muayenede karnına bastırmaları ama dayanılmayacak gibi de değil. Bir kere yürüdük mü devamı geliyor zaten şimdi istediğim zaman kalkıp yürüyorum çok şükür. Spinal anestezi oldum ben aşırı rahattı bebişimin her saniyesine de şait oldum. Şuanlık tek sıkıntımız memeyi emmemesi, bir kere cukcuklayıp uyuması. Sağıp kaşıkla verdik az önce. İnşallah emmeye hızla da başlarız yarın doğumu olacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla gelsin bebişler

Canım anestezi kısmı zor muydu peki? Ben de korkuyorum sezeryandan

Gunaydin kizlar.dogum cantama onu dugmeli 3 pijama takimi koymayi dusunuyorum.herkes gecelik de almis.sezeryan dogum yapacagim.gecelikte almalimiyim yoksa pijamalar idare eder mi.1 adet emzirme atleti aldim.emzirme sudyenine gerek var mi

Gunaydin kizlar.dogum cantama onu dugmeli 3 pijama takimi koymayi dusunuyorum.herkes gecelik de almis.sezeryan dogum yapacagim.gecelikte almalimiyim yoksa pijamalar idare eder mi.1 adet emzirme atleti aldim.emzirme sudyenine gerek var mi
Ben 2 adet alt üst pijama takımı 1 tane gecelik koydum önleri düğmeli değil ama emzirmeye uygun kolay açılıyor. 2 tane emzirme sütyeni koydum atlet koymadım.

Kızlar biz doğduk bebişim 3830 gr doğdu sağlıklıyyız çok şükür spinal sezeryan oldu çok rahattı ama hala uyuşuğum Allah herkese nasip etsin kolay doğumlarınız olsun
Canımm gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün ağrı vs de geçer unutulur hepsi hızla toparlanırsın inşallah

Canım anestezi kısmı zor muydu peki? Ben de korkuyorum sezeryandan

Anestezi kısmı benim için en kolay aşamaydı. Doğum öncesi çok aşırı paniktim, sedyede bile ağlayarak girdim içeri. Belimden bir kerede giremedi baya bir girip çıktı, uzun sürdü ama ona rağmen acısı sızısı çok azdı diyebilirim. Sonrasında da ne belimde ağrı oldu ne de başımda. Spinalden hiç korkmayın, rahat bırakın kendinizi

Çok teşekkür ederim canım çok rahatlattın beni Allah razı olsun

Kolay geçmesine sevindim benim ilki daha zor geçmişti, ikincisi daha kolaydı toparlanma kısmı. Görümce geldi mi hastanede kalmaya, sen onu söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…