- 4 Ekim 2024
- 3.700
- 2.268
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.981
İnşallah kolaylıkla kucağına alacaksın bebeğini canım çok az kaldıYarın doğuma gidiyorum sekiz gibi suni sancı ile olck doğumum duanlarınızı eksik etmeyin kızlar
bu günlerde gecicek canım ağrın sızın kalmicak inşallah bebeğine kavuştun çok şükürannabelica Lavinia_98 suuuduru68 @Denizyildizi21 Meryemyy D destinaa88 @morcelestial kızlar tek tek cevap veremedim kusura bakmayın hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim sezeryan zormuş valla biraz hala hastanedeyim kist ve tümör de alındığı için bir kaç gün daha fazla kaldım Cok aZ kişi kaldı sanırım , Allah kavuştursun kızlar bekleyenleri
kızz demet sende kavuştun bebeğine çok şükür maşallah sizeKızlar biz doğdukbebişim 3830 gr doğdu sağlıklıyyız çok şükür spinal sezeryan oldu çok rahattı ama hala uyuşuğum Allah herkese nasip etsin kolay doğumlarınız olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsunYarın doğuma gidiyorum sekiz gibi suni sancı ile olck doğumum duanlarınızı eksik etmeyin kızlar
Canım anestezi kısmı zor muydu peki? Ben de korkuyorum sezeryandanKızlarr çok şükür sezeryan korktuğum gibi değildi, tek zor tarafı bence ilk ayağa kalkış ve muayenede karnına bastırmaları ama dayanılmayacak gibi de değil. Bir kere yürüdük mü devamı geliyor zaten şimdi istediğim zaman kalkıp yürüyorum çok şükür. Spinal anestezi oldum ben aşırı rahattı bebişimin her saniyesine de şait oldum. Şuanlık tek sıkıntımız memeyi emmemesi, bir kere cukcuklayıp uyuması. Sağıp kaşıkla verdik az önce. İnşallah emmeye hızla da başlarızyarın doğumu olacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla gelsin bebişler
Ben 2 adet alt üst pijama takımı 1 tane gecelik koydum önleri düğmeli değil ama emzirmeye uygun kolay açılıyor. 2 tane emzirme sütyeni koydum atlet koymadım.Gunaydin kizlar.dogum cantama onu dugmeli 3 pijama takimi koymayi dusunuyorum.herkes gecelik de almis.sezeryan dogum yapacagim.gecelikte almalimiyim yoksa pijamalar idare eder mi.1 adet emzirme atleti aldim.emzirme sudyenine gerek var mi
Canımm gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlar biz doğdukbebişim 3830 gr doğdu sağlıklıyyız çok şükür spinal sezeryan oldu çok rahattı ama hala uyuşuğum Allah herkese nasip etsin kolay doğumlarınız olsun
Gunaydin kizlar.dogum cantama onu dugmeli 3 pijama takimi koymayi dusunuyorum.herkes gecelik de almis.sezeryan dogum yapacagim.gecelikte almalimiyim yoksa pijamalar idare eder mi.1 adet emzirme atleti aldim.emzirme sudyenine gerek var miGunaydin kizlar.dogum cantama onu dugmeli 3 pijama takimi koymayi dusunuyorum.herkes gecelik de almis.sezeryan dogum yapacagim.gecelikte almalimiyim yoksa pijamalar idare eder mi.1 adet emzirme atleti aldim.emzirme sudyenine gerek var mi
Ben 2 takım 1 gecelik almıştım. İlk başta takımın üstünü giydim sadece, sonra da geceliği giydim. Gecelik wc için ve bez değişimi için falan rahat oluyor, sezaryen sonrası hareket kısıtı olduğu için. Diğer parçalar gittiği gibi geri geldi. Ne atlet ne sütten giydim. Gene de bir tane bulunmalı tabi.
Canım anestezi kısmı zor muydu peki? Ben de korkuyorum sezeryandan
Allah yardımcın olsun canım inşallah su gibi geçer doğumun kolaylıkla alırsın bebeğini kucağınaLütfen dua edermisiniz
Çok teşekkür ederim canım çok rahatlattın beni Allah razı olsunAnestezi kısmı benim için en kolay aşamaydı. Doğum öncesi çok aşırı paniktim, sedyede bile ağlayarak girdim içeri. Belimden bir kerede giremedi baya bir girip çıktı, uzun sürdü ama ona rağmen acısı sızısı çok azdı diyebilirim. Sonrasında da ne belimde ağrı oldu ne de başımda. Spinalden hiç korkmayın, rahat bırakın kendinizi
Allah yardımcın olsun canım bi nefeste kavuş inşallahKızlar doğumhanedeyim suni sancı verildi
Kolay geçmesine sevindimKızlarr çok şükür sezeryan korktuğum gibi değildi, tek zor tarafı bence ilk ayağa kalkış ve muayenede karnına bastırmaları ama dayanılmayacak gibi de değil. Bir kere yürüdük mü devamı geliyor zaten şimdi istediğim zaman kalkıp yürüyorum çok şükür. Spinal anestezi oldum ben aşırı rahattı bebişimin her saniyesine de şait oldum. Şuanlık tek sıkıntımız memeyi emmemesi, bir kere cukcuklayıp uyuması. Sağıp kaşıkla verdik az önce. İnşallah emmeye hızla da başlarızyarın doğumu olacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla gelsin bebişler
Canım hıphızlı kolaylıkla geçsin inşallah sürecinKizlar suyum geldihastaneye gidiyoruz sanci basladi hakikaten anlasilmayacak bi sey degilmis bu sanci merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?