- Konu Sahibi annabelica
-
- #56.001
Kolaylıkla inşallah canım habersiz bırakma biziKizlar suyum geldihastaneye gidiyoruz sanci basladi hakikaten anlasilmayacak bi sey degilmis bu sanci merak etmeyin
Maşallah canım Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah. Sen nasılsın bebek nasıllKızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyorrabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum
maşallah sende kavuştun bebeğine canımKızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyorrabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum
Ayy çok şükür kavuşuyorsun sende bebeğine canımKizlar suyum geldihastaneye gidiyoruz sanci basladi hakikaten anlasilmayacak bi sey degilmis bu sanci merak etmeyin
Sağol kuzum evet yazarım biraz toparlanayım İnşanlahmaşallah sende kavuştun bebeğine canım
şimdi nasılsınız ikinizde?
bebeğin ismini ne koydunuz ve kac kg doğdu listeye yazsın adminim
Ay ne güzel birer birer doğuma gidiyoruzKizlar suyum geldihastaneye gidiyoruz sanci basladi hakikaten anlasilmayacak bi sey degilmis bu sanci merak etmeyin
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyorrabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum
oyy doyur annesi bebeğini sonra yazarsın müsait olduğundaSağol kuzum evet yazarım biraz toparlanayım İnşanlah
Şuan sütüm yok mama vercm biraz ama biberonla verme dedi doktorum şırınga ile vermeye çalışcm
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsünKızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyorrabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum
İlk günler öyle oluyor kuzum zar zor uyandırıp emziriyor insan. Sonra da azıcık daha uyusak diye dua eder hale geleceksinKızlarr çok şükür sezeryan korktuğum gibi değildi, tek zor tarafı bence ilk ayağa kalkış ve muayenede karnına bastırmaları ama dayanılmayacak gibi de değil. Bir kere yürüdük mü devamı geliyor zaten şimdi istediğim zaman kalkıp yürüyorum çok şükür. Spinal anestezi oldum ben aşırı rahattı bebişimin her saniyesine de şait oldum. Şuanlık tek sıkıntımız memeyi emmemesi, bir kere cukcuklayıp uyuması. Sağıp kaşıkla verdik az önce. İnşallah emmeye hızla da başlarızyarın doğumu olacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla gelsin bebişler
Sağlıkla büyüsün bebeğin gözün aydınKızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyorrabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum
Gözün aydın canımKızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyorrabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum
Hiç yalancı kasılma batma vs hissetmiyor musun kuşum? Karnın düştü mü ?Gözünüz aydın. Ay ne güzel, ben de artık doğurmak istiyorum. 8 gün süresi var bebişin. Gelmezse sezeryan olacak ama ne sancı var ne de bir belirti var.
Yok canım. Karnım düşmedi, hiçbir sancı batma vs. de yok :) hep pilates yapmıştım, yürüyüş yapmıştım ama hiçbir ses yok. Yol sezeryan gibi gözüküyorHiç yalancı kasılma batma vs hissetmiyor musun kuşum? Karnın düştü mü ?
Gözün aydın canım çok sevindimbol bol kokla bebeğini sen de kavuştun ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?