Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyor rabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum

Maşallah canım Rabbim sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah. Sen nasılsın bebek nasıll

maşallah sende kavuştun bebeğine canım
şimdi nasılsınız ikinizde?

bebeğin ismini ne koydunuz ve kac kg doğdu listeye yazsın adminim

maşallah sende kavuştun bebeğine canım
şimdi nasılsınız ikinizde?

bebeğin ismini ne koydunuz ve kac kg doğdu listeye yazsın adminim
Sağol kuzum evet yazarım biraz toparlanayım İnşanlah
Şuan sütüm yok mama vercm biraz ama biberonla verme dedi doktorum şırınga ile vermeye çalışcm

Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz sanci basladi hakikaten anlasilmayacak bi sey degilmis bu sanci merak etmeyin
Ay ne güzel birer birer doğuma gidiyoruz hayırlısıyla kucağına al inşallah suyun gelince mi başladı sancın kaç dk da bir geliyor

Gözün aydın canım çok sevindim bol bol kokla bebeğini sen de kavuştun ne güzel

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün ne güzel geçti bitti maşallah darısı kalanların başına

Kızlar ilk gebeliği olup normal doğum yapan kimler vardı ilk sancıyı nasıl anladılar merak ediyorum bilmeyince kıyaslayamıyorsun mesela geçen nst de 2 kere 100 çıktı hissetmem çok azdı bazen hiç çıkmıyor anlayamıyorum

İlk günler öyle oluyor kuzum zar zor uyandırıp emziriyor insan. Sonra da azıcık daha uyusak diye dua eder hale geleceksin

Sağlıkla büyüsün bebeğin gözün aydın

Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…