Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlarrr bu neee herkess elendi bi anda gözünüz aydın arkadaşlarım sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi
Sna da gelecek sıra burda sende yazacaksın kuzum hamilelik günlerini bile özetleyeceksin bende inanmıyordum ama şuan bebeğime bakıyorum nasıl karnımdan böyle bişey çıktı diyorum

Ben varım nst de benim de sancılarım yüksek çıkıyordu hiç hissetmiyordum hatta hemşireye sordum nasıl bir şey bu sancı diye şiddetli regl ağrısı demişti. Suni sancı ile doğurdum kendi sancımı hissetmedim. Umarım cevabım yeterli olur

Philips Avent Biberonu mu önerirsiniz? Kaç numara başlık gerekiyor? Bende pompası var philipsin.biberonu da var ama basligi yok.emzik kısmını alsak uyar heralde?

Benim de ilk gebeligimdi ve normal doğum yaptım.ama bana da suni sancı verildi.suni sancida 40-50lerdeyken bile çok ağrım oldu

Benim yarın 39+0 oluyor doğurmayan kimler kaldık ?
Yarın 39+0 ım bendee doktorum cumaya sezeryan planladı daha fazla beklemek istemedi en son plesentada bir kanama alanı gördü bu beni de çok tedirgin etti. Önemli bişey değil falan desede doğumu öne çekme teklifi beni germeye yetti40+0 a kadar bekletecekti aslında. Yinede inşallah bu gece yada yarın gelir kendiliğinden bebişim

Philips Avent Biberonu mu önerirsiniz? Kaç numara başlık gerekiyor? Bende pompası var philipsin.biberonu da var ama basligi yok.emzik kısmını alsak uyar heralde?
Canım yenidoğanda 2numara olmalı, 1aydan sonra da 3 numaraya geçilebiliyor. Ters çevirince hiç akıtmıyor. Bebek çekmek zorunda ama mümkün mertebe biberon vermemeye çalış ileride memeyi daha rahat tutması için. Enjektör ya da kaşık biberon deneyebilirsin

Ebe de emmeye alışsın diye biberon önerdi.kasik kullandık başta ama sonradan bana zor geldi..çok döktüm etrafa.ve başka birine daha ihtiyacım var beslerken .
Memeyi tutmamaya başladı maalesef

Yok canım. Karnım düşmedi, hiçbir sancı batma vs. de yok :) hep pilates yapmıştım, yürüyüş yapmıştım ama hiçbir ses yok. Yol sezeryan gibi gözüküyor
Allah allahh belki de acı eşiğin yüksektir sen hissetmiyorsundur dicem de insan kendini bilir tabi ki sağlıkla gelsin de nasıl geldiğinin bi önemi yok inşallah sağlıkla kavuşursunuz

Ebe de emmeye alışsın diye biberon önerdi.kasik kullandık başta ama sonradan bana zor geldi..çok döktüm etrafa.ve başka birine daha ihtiyacım var beslerken .
Memeyi tutmamaya başladı maalesef
Konunun başını kaçırdım ama son cümlene istinaden eds denedin mi kuzum? Kendi göğsüne bantlıyorsun ucunu bi yandan da şırıngayı kullanıyorsun bebeğin göğsünden geldiğini düşünüyor emme refleksini geliştiriyor senin de göğsün süt üretme çabasına giriyor. Bi şans ver istersen emzirme destek sistemi olarak geçiyor tam adı bu

Gözün aydin canım saglikla büyüt

Benim 2. Hala gelmedi minnosum kizimdan tecrubem regl ağrısı gibi hafif hafif geliyor belden geliyor duzene biniyor 10 dk bir 5 dk bir olduğu źaman hastaneye gitmen gerekiyor

Philips Avent Biberonu kullananlar hangi başlığı aldılar acaba? Lansinoh natural wave aldım s . Ama üzerinde 1m+ yazıyormuş yeni fark ettim
Bebeğim 30 ml mamayı 40dkda içiyordu şimdi bununla 5dk sürdü. Bı sorun var gibi bu iste

Merhaba genel anesteziden uyanır uyanmaz agri hemen başlıyor diyorlar doğrumu spinalde 4 saat ameliyat yeri uyuşuk kalıyor genelde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…