- 30 Temmuz 2020
- 9.306
- 37.566
- 548
- Konu Sahibi annabelica
-
- #56.021
Bende hiç bişey yoktu 3/4 cm bir açıklık vardı suni sancı ile doğurttular canımGözünüz aydın. Ay ne güzel, ben de artık doğurmak istiyorum. 8 gün süresi var bebişin. Gelmezse sezeryan olacak ama ne sancı var ne de bir belirti var.
Sna da gelecek sıra burda sende yazacaksın kuzum hamilelik günlerini bile özetleyeceksin bende inanmıyordum ama şuan bebeğime bakıyorum nasıl karnımdan böyle bişey çıktı diyorumKızlarrr bu neee herkess elendi bi andagözünüz aydın arkadaşlarım sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi
oyy maşallah esila ria prensese
Ben varımKızlar ilk gebeliği olup normal doğum yapan kimler vardı ilk sancıyı nasıl anladılar merak ediyorum bilmeyince kıyaslayamıyorsunmesela geçen nst de 2 kere 100 çıktı hissetmem çok azdı bazen hiç çıkmıyor anlayamıyorum
Benim de ilk gebeligimdi ve normal doğum yaptım.ama bana da suni sancı verildi.suni sancida 40-50lerdeyken bile çok ağrım olduKızlar ilk gebeliği olup normal doğum yapan kimler vardı ilk sancıyı nasıl anladılar merak ediyorum bilmeyince kıyaslayamıyorsunmesela geçen nst de 2 kere 100 çıktı hissetmem çok azdı bazen hiç çıkmıyor anlayamıyorum
Benim yarın 39+0 oluyorSunsun9 Sizinle de yakın sanki günlerimiz. Siz de durumlar nedir acaba
Yarın 39+0 ım bendee doktorum cumaya sezeryan planladıBenim yarın 39+0 oluyordoğurmayan kimler kaldık ?
Canım yenidoğanda 2numara olmalı, 1aydan sonra da 3 numaraya geçilebiliyor. Ters çevirince hiç akıtmıyor. Bebek çekmek zorunda ama mümkün mertebe biberon vermemeye çalış ileride memeyi daha rahat tutması için. Enjektör ya da kaşık biberon deneyebilirsinPhilips Avent Biberonu mu önerirsiniz? Kaç numara başlık gerekiyor? Bende pompası var philipsin.biberonu da var ama basligi yok.emzik kısmını alsak uyar heralde?
Ebe de emmeye alışsın diye biberon önerdi.kasik kullandık başta ama sonradan bana zor geldi..çok döktüm etrafa.ve başka birine daha ihtiyacım var beslerken .Canım yenidoğanda 2numara olmalı, 1aydan sonra da 3 numaraya geçilebiliyor. Ters çevirince hiç akıtmıyor. Bebek çekmek zorunda ama mümkün mertebe biberon vermemeye çalış ileride memeyi daha rahat tutması için. Enjektör ya da kaşık biberon deneyebilirsin
Allah allahh belki de acı eşiğin yüksektir sen hissetmiyorsundur dicem de insan kendini bilir tabi ki sağlıkla gelsin de nasıl geldiğinin bi önemi yok inşallah sağlıkla kavuşursunuzYok canım. Karnım düşmedi, hiçbir sancı batma vs. de yok :) hep pilates yapmıştım, yürüyüş yapmıştım ama hiçbir ses yok. Yol sezeryan gibi gözüküyor
İnşallah bitanemmm inşallah kazasız belasız sağ salim alayım ben de kucağımaSna da gelecek sıra burda sende yazacaksın kuzum hamilelik günlerini bile özetleyeceksin bende inanmıyordum ama şuan bebeğime bakıyorum nasıl karnımdan böyle bişey çıktı diyorum
Konunun başını kaçırdım ama son cümlene istinaden eds denedin mi kuzum? Kendi göğsüne bantlıyorsun ucunu bi yandan da şırıngayı kullanıyorsun bebeğin göğsünden geldiğini düşünüyor emme refleksini geliştiriyor senin de göğsün süt üretme çabasına giriyor. Bi şans ver istersen emzirme destek sistemi olarak geçiyor tam adı buEbe de emmeye alışsın diye biberon önerdi.kasik kullandık başta ama sonradan bana zor geldi..çok döktüm etrafa.ve başka birine daha ihtiyacım var beslerken .
Memeyi tutmamaya başladı maalesef
Gözün aydin canım saglikla büyütKızlar bende doğurdum çok zorlu bir süreçti suni sancı ile saat 9 gibi azar azar başladı sonra saat 11 gibi bebeğim doğdu sadece çektiğim en kötü sancı son 20 dakikaydı şükür kavuşturana rabbim yardım ediyor sanki hiç geçmeyecek gibi dursada onu kucağına aldığında herşey unutuluyorrabbim kalanlarında yardımcısı olsun İnşanlah tebrik edip dua eden herkese teşekkür ediyorum
Benim 2. Hala gelmedi minnosum kizimdan tecrubem regl ağrısı gibi hafif hafif geliyor belden geliyor duzene biniyor 10 dk bir 5 dk bir olduğu źaman hastaneye gitmen gerekiyorKızlar ilk gebeliği olup normal doğum yapan kimler vardı ilk sancıyı nasıl anladılar merak ediyorum bilmeyince kıyaslayamıyorsunmesela geçen nst de 2 kere 100 çıktı hissetmem çok azdı bazen hiç çıkmıyor anlayamıyorum
Kesi attilarmi canım yoksa suni verdikleri icin tam acilmanmi oldu benim kizim sunisiz 10 cm +3 dikisle doğmuştu 3910kg du simdi oglum da ilerden gidiyorda merak ediyorumBende hiç bişey yoktu 3/4 cm bir açıklık vardı suni sancı ile doğurttular canım
Maşallah canımm çok sevindimKizlar dogurdumo kadar guzel ki bebegim hepimiz saglikla kavusalim insallah bebeklerimize
3.400 gram 52 cm dogdu. İsmi de Kaan Deniz oldu
Merhaba genel anesteziden uyanır uyanmaz agri hemen başlıyor diyorlar doğrumu spinalde 4 saat ameliyat yeri uyuşuk kalıyor genelde deilk sezeryan spinal+genel anestezi
2.sezeryan sadece spinal olmustu
3.sezeryanda spinal olucak insallah
zaten bebek 3 dk cikiyor anesteziden sonra
ben hissetmeye takıldm sadece
sagol bu arada canim hepimizin ki saglikla hayırlısıyla gelsin insallahhhepimizi doguralim da gaz süt ayni seyleri konusalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?