Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Aşkım çok şükür çok sevindim 🥰😍😍 bekleme bulantıyı asla burda kızlar neler çekiyorlar ☹️☹️
Sen benden bir gün sonra transfer oldun ya 2 dr tutturamamış 😂😂 7+6 çok geri, 8+6 çok ileri 😂 sen bana adet tarihini kaçıncı gün embriyosu, birde transfer tarihini yazarmısın 😒
16 martta adet oldum 5. Gün embriyosuydu 8 nisanda da transfer kaç oluyorum 🤣🤣

Nazura Nazura naptın canım, gittin geldin mi 😌
Geldim canm çok şükür herşey yolunda kalp atışıda boyuda iyi çıktı rahatladım 7+2 bugün normalde ölçümde 7+3 çıktı çok bir anlam ifade etmiyor sanırım birkaç gün oynaması dertlerimizin yerini şimdi de cinsiyeti ne acaba oldu 😃😅 kese sola yerleşmiş en başında benim mide bulantım vs yok bakalım ne olacak merak ediyorum 🙏🏻😊😊

16 martta adet oldum 5. Gün embriyosuydu 8 nisanda da transfer kaç oluyorum 🤣🤣
Aşko tüp bebek dr seni tam 19.günde transfer etmemiş, reglin 23.günü transfer etmiş o yüzden 7+6 olarak hesaplanmış, ama adet tarihine görede 19.gün transfer yapsaydı şu an 8+2 oluyorsun, ama eğer crl ölçüm yaptıklarında hangisi çıktıysa onunla ilerlerler, ileri giden doğru kanka geride kalan değil bence

Geldim canm çok şükür herşey yolunda kalp atışıda boyuda iyi çıktı rahatladım 7+2 bugün normalde ölçümde 7+3 çıktı çok bir anlam ifade etmiyor sanırım birkaç gün oynaması dertlerimizin yerini şimdi de cinsiyeti ne acaba oldu 😃😅 kese sola yerleşmiş en başında benim mide bulantım vs yok bakalım ne olacak merak ediyorum 🙏🏻😊😊
Çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah 😍 kalp sesi giderek güçlensin 😍🙏🧿
Cinsiyet konusunda aramıza hoşgeldin 🤗😅😅
Evet ölçümler karin usg vajinal usg’de bile değişiyor onlara takılma 😁😁

Aşko tüp bebek dr seni tam 19.günde transfer etmemiş, reglin 23.günü transfer etmiş o yüzden 7+6 olarak hesaplanmış, ama adet tarihine görede 19.gün transfer yapsaydı şu an 8+2 oluyorsun, ama eğer crl ölçüm yaptıklarında hangisi çıktıysa onunla ilerlerler, ileri giden doğru kanka geride kalan değil bence
evet canim bayram filan girmisti araya uzamisti bi kac gun neyse bakalim ben 8 haftanin icindeymis gibi dusunuyirum sen kan idrar testi yaptirdin mi ben de biraz idrar yolu enfeksiyonu cikti

evet canim bayram filan girmisti araya uzamisti bi kac gun neyse bakalim ben 8 haftanin icindeymis gibi dusunuyirum sen kan idrar testi yaptirdin mi ben de biraz idrar yolu enfeksiyonu cikti
Canım onun için ilaç başlamazlar bol su içmen lazım hamilelerde öyle attırmaya çalışıyorlar eğer ileri seviyede değilse. Benim sonuçlar çıktı ama daha dr gitmedim, uygulamadan görüp takip ediyorum sonuçları referans aralığıyla uyumlu çıkıyor hepsi 🧿🙏🫶

Arkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Kese durduğu için kürtaja aldılar , 2 saat oldu çıktım , hastanedeyim hâlâ.
Çok ağladım, çok üzüldüm, böylesi hayirliymıs demekten başka bir şey gelmiyor elden.

Arkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Kese durduğu için kürtaja aldılar , 2 saat oldu çıktım , hastanedeyim hâlâ.
Çok ağladım, çok üzüldüm, böylesi hayirliymıs demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Çok geçmiş olsun 🤎

Back
X