- 10 Haziran 2024
- 1.567
- 1.847
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #5.641
450€ mu oluyor? hangi test buBende nateradan 450 usd fiyat aldım. Yaptırsammı 2 li test yeterlimi karar vermedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
450€ mu oluyor? hangi test buBende nateradan 450 usd fiyat aldım. Yaptırsammı 2 li test yeterlimi karar vermedim.
16 martta adet oldum 5. Gün embriyosuydu 8 nisanda da transfer kaç oluyorumAşkım çok şükür çok sevindimbekleme bulantıyı asla burda kızlar neler çekiyorlar
Sen benden bir gün sonra transfer oldun ya 2 dr tutturamamış7+6 çok geri, 8+6 çok ileri
sen bana adet tarihini kaçıncı gün embriyosu, birde transfer tarihini yazarmısın
![]()
Geldim canm çok şükür herşey yolunda kalp atışıda boyuda iyi çıktı rahatladım 7+2 bugün normalde ölçümde 7+3 çıktı çok bir anlam ifade etmiyor sanırım birkaç gün oynaması dertlerimizin yerini şimdi de cinsiyeti ne acaba oldu
5 kilo aldım çok muKızlar selam ben 11 haftalık hamileyim bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben 2 kg aldım çok mu?
Aşko tüp bebek dr seni tam 19.günde transfer etmemiş, reglin 23.günü transfer etmiş o yüzden 7+6 olarak hesaplanmış, ama adet tarihine görede 19.gün transfer yapsaydı şu an 8+2 oluyorsun, ama eğer crl ölçüm yaptıklarında hangisi çıktıysa onunla ilerlerler, ileri giden doğru kanka geride kalan değil bence16 martta adet oldum 5. Gün embriyosuydu 8 nisanda da transfer kaç oluyorum![]()
Ben 9.haftadayım 1.5 kilo aldım aynı endişeyi ben de yaşıyorum. İlk 12 haftada maks 2 kilo öneriyolRKızlar selam ben 11 haftalık hamileyim bu zamana kadar kaç kilo aldınız? Ben 2 kg aldım çok mu?
Çok şükür sağlıkla büyüsün inşallahGeldim canm çok şükür herşey yolunda kalp atışıda boyuda iyi çıktı rahatladım 7+2 bugün normalde ölçümde 7+3 çıktı çok bir anlam ifade etmiyor sanırım birkaç gün oynaması dertlerimizin yerini şimdi de cinsiyeti ne acaba oldukese sola yerleşmiş en başında benim mide bulantım vs yok bakalım ne olacak merak ediyorum
![]()
evet canim bayram filan girmisti araya uzamisti bi kac gun neyse bakalim ben 8 haftanin icindeymis gibi dusunuyirum sen kan idrar testi yaptirdin mi ben de biraz idrar yolu enfeksiyonu ciktiAşko tüp bebek dr seni tam 19.günde transfer etmemiş, reglin 23.günü transfer etmiş o yüzden 7+6 olarak hesaplanmış, ama adet tarihine görede 19.gün transfer yapsaydı şu an 8+2 oluyorsun, ama eğer crl ölçüm yaptıklarında hangisi çıktıysa onunla ilerlerler, ileri giden doğru kanka geride kalan değil bence
450 dolar canım panaroma olan yurt dışına gönderilen450€ mu oluyor? hangi test bu
Du bakalım karar vercem bu haftaMadem araştırmışsın fiyat almışsın canım, bence yaptır gitsin![]()
Canım onun için ilaç başlamazlar bol su içmen lazım hamilelerde öyle attırmaya çalışıyorlar eğer ileri seviyede değilse. Benim sonuçlar çıktı ama daha dr gitmedim, uygulamadan görüp takip ediyorum sonuçları referans aralığıyla uyumlu çıkıyor hepsievet canim bayram filan girmisti araya uzamisti bi kac gun neyse bakalim ben 8 haftanin icindeymis gibi dusunuyirum sen kan idrar testi yaptirdin mi ben de biraz idrar yolu enfeksiyonu cikti
ilk kez duyorum canım bi araştırıym450 dolar canım panaroma olan yurt dışına gönderilen
Yapmaman için ve yapman için sebepler nelerDu bakalım karar vercem bu hafta![]()
Belkide natera firma olarak duymuşsundur canımilk kez duyorum canım bi araştırıym![]()
normal ikili tarama neden yapmıyor ki buna bukadar fiyat cok değil mi?Belkide natera firma olarak duymuşsundur canım![]()
Ya bu test çıktı çıkalı bu kadar reklam görmemiştir yanormal ikili tarama neden yapmıyor ki buna bukadar fiyat cok değil mi?![]()
Çok geçmiş olsunArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Kese durduğu için kürtaja aldılar , 2 saat oldu çıktım , hastanedeyim hâlâ.
Çok ağladım, çok üzüldüm, böylesi hayirliymıs demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Sağol canım teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun![]()