Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Benim idrarda çıktı enfeksiyon. Lökosit değeri yüksekti araştırdım enfeksiyonmuş. Kanda da oluyormuş mu bilmiyordum
Kandan crp enfeksiyin degerine bakiyorlar, benimde kan sayimlarimda , eritrosit nötrofil ve monosit degerlerinde minik 0.1 ile 0.3 arasında yukseklikler cikmis. Ama idrar vermedim. Soracagim alirlarsa idrarda da baktircam enfeksiyon mu var ne var. Ilac veridler mi sana

Valla diyetisyenle bi şns daha verdi düşmeseydi belki yükleme yapardı bilmiyorum ama hiç konuşulmadı. Dediğim gibi ben günlük şeker ölçüyorum parmaktan o baya iyi bi veri zaten
Anladim canim dogru tabiki guzel bir yöntem zaten. Benim dr direkt seker yuklemesini erken haftaya alalim demisti zaten. Bir degil 2 doktor da boyle dedi hatta. Bende insülin direnci de cikmisti çünkü. Hab1c degeri varya o da tam sınırda. Senin ona bakildi mi kac çıktı

Kızlar vajinal enfeksiyon için doğal bi öneriniz var mı ne yapılabilir
Karbonatlı su çok iyi geliyor. Günde 1 litre karbonatlı su için rahatlatıyor bebeğe bir zarara olur mu onu bilmiyorum canım. Ben hamilelikten önce de çok sık enfeksiyon olurdum. Anladığım anda hemen içerdim bol bol çok iyi gelirdi

Kızlar iyiyim demeye gelmiyor ya. Dün o kadar mutluydum ki bulantım geçiyor diye. Bugün ise hiç olmadığı kadar çok zorlanıyorum. Şöyle bi okudum yazdıklarınızı. Yazacak enerjim bile yok😭
Ben farkettim herkez yok oldu kimse yok ortalıkda bugün çok az yazıldı buralara dedim kesin bulantıdan perişan herkez😂😂😂

Kızlar iyiyim demeye gelmiyor ya. Dün o kadar mutluydum ki bulantım geçiyor diye. Bugün ise hiç olmadığı kadar çok zorlanıyorum. Şöyle bi okudum yazdıklarınızı. Yazacak enerjim bile yok😭
Yoook canım bır saatımiz bır saatımızı tutmuyor. Ben ilaç kullanmama rağmen bulantım benı yıkıyor. Sürüne sürüne şu 3 ayı devireceğiz 🤭sonrası selamet😃

Kızlar hava nemlendirme cihazı almayı düşünüyor musunuz ya da alıp etkisini gördünüz mü? Bakıyorum bir kaç cihaz da 2 si bir arada olan var ama çevremde çok kullanan duymadım almak istiyorum ama gereksiz alışveriş yapmakta istemiyorum

Karbonatlı su çok iyi geliyor. Günde 1 litre karbonatlı su için rahatlatıyor bebeğe bir zarara olur mu onu bilmiyorum canım. Ben hamilelikten önce de çok sık enfeksiyon olurdum. Anladığım anda hemen içerdim bol bol çok iyi gelirdi
Ben idrar yolu enfeksiyonu geçirince su miktarımı artırıp sık sık WC gidip geçiriyordum

Anladim canim dogru tabiki guzel bir yöntem zaten. Benim dr direkt seker yuklemesini erken haftaya alalim demisti zaten. Bir degil 2 doktor da boyle dedi hatta. Bende insülin direnci de cikmisti çünkü. Hab1c degeri varya o da tam sınırda. Senin ona bakildi mi kac çıktı
HbA1c 5.1 çıkmış canım. Ona iyi demişti de insüline ve açlık sekerine yüksek demişti sanki dr bana. İnsülin de 15.64. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr haber ederim sana da

Kızlar selam size bişey sorcam pai test sonuçlarınız nasıldı? Benim pai 4g/4g mthfr homozigot. Bundan önce ki tüp bebek transferlerimde 2. De corasprin+oksapar 4000
3. De corasprin+oksapar 6000
Ama ikiside olmadı küretaj kalp atışları alınmadı
Bunlardan öncede doğal vardı onda hiç bişey kullanmadım onda da kalp atışı yoktu
Şimdi Şişli Memorial de tedavi gördüm transfer oldum sende pıhtılaşma yok önlem amaçlı rahim destek için corasprin dedi onuda lekelenme olunca dün kesti şimdi hiç bişey kullanmıyorum sulandırıcı olarak . Ama buradan başka bi Prof bu sonuçlarla senin hep oksapar 6000 kullanman gerekiyor demiştir biraz önce soru cevap yapmış kanama olsa bile iğne değil hap kesilir diye aşırı aklıma takıldı ya sizde durumlar ne sonuçlarınız nasıl kullanıyor musunuz ??

Valla ben de sabah mis gibi uyanmıştım .Şuan akşam yediğim her şey burnumdan geldi resmen ne zaman geçecek bu bulantı kusma 🤦🏻‍♀️

Kızlar selam size bişey sorcam pai test sonuçlarınız nasıldı? Benim pai 4g/4g mthfr homozigot. Bundan önce ki tüp bebek transferlerimde 2. De corasprin+oksapar 4000
Bunlardan öncede doğal vardı onda hiç bişey kullanmadım onda da kalp atışı yoktu
Şimdi Şişli Memorial de tedavi gördüm transfer oldum sende pıhtılaşma yok önlem amaçlı rahim destek için corasprin dedi onuda lekelenme olunca dün kesti şimdi hiç bişey kullanmıyorum sulandırıcı olarak . Ama buradan başka bi Prof bu sonuçlarla senin hep oksapar 6000 kullanman gerekiyor demiştir biraz önce soru cevap yapmış kanama olsa bile iğne değil hap kesilir diye aşırı aklıma takıldı ya sizde durumlar ne sonuçlarınız nasıl kullanıyor musunuz ??
Homozigotta kullanılıyor diye biliyorum canm iğneyi benim pai heterozigot mthr olan iki gende öyle tüm doktorlar gerek yok heteroda dedi ama şuan tüp bebek olduğu için kullanıyorum hatta doktorum doğuma kadar kullandiracam risk almayalım dedi ben 4000 lik kullanıyorum bence başka doktorlardan da fikir al istersen

Canım ben de 6000lik oksapar ve coraspin kullanıyorum doktor coraspin lekelenme yapar leke gelirse panik yapma demisti öğrendiğim kadarıyla iğne çok etkili değil asıl sulandıran coraspin bende hafif yatkınlık çıktı ama 3dusuk olunca direkt bu şekilde tedbir aldı

HbA1c 5.1 çıkmış canım. Ona iyi demişti de insüline ve açlık sekerine yüksek demişti sanki dr bana. İnsülin de 15.64. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr haber ederim sana da
Tamam canim haber ver bana da bakalim ne diyecek. Benimde hba1c 5.7 cikmis tam en üst sınır. Benim insülin direnci 2 ay kadar once verdigim testte yüksekti. Ilac basladi ama ben kullanamadim yan etki yapti.

Canim benim pai 4g/5g yaziyor, mthfr 1298c homozigot mutant çıktı.
Ama ilac yada igneye gerek yok kanamayi tetikler geçmişte kanama öyküsü oldugu icin bende dedi dr.
Hematoloji bölümü ve perinatolog lar karar veriyor kullanip kullanmayacagina. Sen görüştün mü ikisiyle ?

Back
X