Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
sağ kasık ağrısı bel ağrısı ikisinide yaşadım aynı haftadayım hemen hemen sizinle Ilk hamileliğimde asla böyle şeyler yaşamamıştım bu hamileliğim daha zor geciyor
Canım normal o zaman bende diyorum kötü giden bişey mi var Allah korusun, inşallah hepimizin sağlıkla ilerler

Bir şey sormak istiyorum belirtiler arasında mı yoksa tetikledi mi bilemem ama benim diş ağrım oldu çürük ağrısı gibi bir ağrı onu söylemeyi unuttum. Ben hamile olduğumu dün akşam öğrendim ama pazartesi diş randevum var bu durumda dolgu vs yapılabilir mi? Benim hamilelik dişe de vurdu sanırım. 1 haftadır diş ağrısı çekiyorum.

Geçmiş olsun, Allah size ve isteyen herkese ve bana da sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Ben duanın gücüne çok inanıyorum..
Amin amin aminnn Allah razi olsun. Bende her zaman inanıyorum duanin gücüne ve kalpten edilen bir duaya.. amin insallah saglikla kavusalim bebeklerimize insallah

Kizlar hic kanama yasayan olmadi mi hamile oldugunu öğrendikten sonra ?

Ben tüm gebeliklerimde kahverengi lekelenme yaşadım. Kızımda yerleşme kanaması çok uzun sürdü 4-5 gün hep sildikce geldi. Kahverengiydi hep. Ama bir gün kırmızı damla damla kanama şeklinde geldi. Kesin düşük yapıyorum diye düşündüm ama acile gittiğimde bebeğimin iyi olduğunu öğrendim. Kanama alanı düşük riski falan da yoktu. Şimdi 15 aylık oldu bile. Bu gebeligimde bir kez silince gelen kahverengi lekelenmem oldu ama devam etmedi. İnşallah senin bebeğin de iyidir. Kanamanın miktarı ne kadar bilmiyorum ama hemen acile gitmen gerekiyor bence

Çok teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın icin, icime su serpildi... kanama miktarim sildikce gelen sekilde ilerledi aksam ozellikle. Renk pembe basladi parlak kirmizi ilerledi sonra pembe ile kahverengi arasi peceteye sildikce geliyor.. bilmiyorum ne yasadim ama insallah hersey yolunda ilerler ve yerlesme kanamasidir. Reglin gecikmesinin 4.günü idi dün. Normal midir

Kızlar ben önceki gebeliğimde de ocean markasının folik asitini kullanmıştım şimdi de kullanıyorum ama benimde bu gebelikte cok.midem bulanıyor ve sol kasigim ağrıyor oğlumda bulantım hiç olmamıştı sürekli uykum geliyordu..tatlılardan tiksindim en sevdiğim tuzlu salatalık valla bir de vişne suyu

Benim de o zamanlarda olmuştu kızımda. Normal olabilir de olmayabilir de. Çok korkma ama temkinli olmakta fayda var. Doktora gitmelisin bence

Bende gecikmenin 4. Günü öğrendim gebeliğimi. Kahverengi lekelenme yaşıyordum adetim sökülecek sandım meğerse yerleşme kanamasıymış. Ama kırmızıya dönmedi hiç hep kahverengi geldi çok stres yapmaktansa doktora gidip içini rahatlat canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Son âdet tarihim 16 mart
Bugün âdet gecikmemin 2. Günü ve bugün yaptırdığım hcg testi 1531 çıktı.
Sizce normal mi?
Gayet normal hatta iyi bile
Ben adet olmam gereken günden beri lekelenme yaşıyorum 22 gün oldu içerde kanama yok sebebi bilinmiyo hala kese görünmediği içinde ilaç vermedi doktor

Canım kızın 15 aylık demişsin hâla emziriyor musun? Benimde 12 aylık oğlum var emziriyorum napicam bilmiyorum

Kızlar benim sat 1 mart hala kese görünmedi kan değerim 2500 e kadar çıktı ama yavaş artıyo doktorda kesin bişey söylemiyo haftaya tekrar gidicem böyle bişey yaşayan yada çevrenizde yaşayan varmı acaba

Aynı ben de yaaa bütün dişlerim dökülüyor sanki. Diş etlerim ağrıyor ilk öğrendiğimden beri. Kekikli su kaynatıp çalkalamak çok iyi geldi denemek istersen. Günde 3 kere, her gün taze yapıyorsun. 2 3 gün sonra etki etti bende.

Kekik düşüğe sebep olur diye biliyorum canım dikkat edin

Şöyle ki ben kanallık olurum diye korkuyorum hani hamileliğin ilerleyen zamanlarında ağrımın şiddeti artar bu çürük köke iner falan diye korkuyorum o saatten sonra bir şey yapmak sakıncalı olur yanaşmazlar diye. Eşim de pimpirikleniyor çok film falan çekileyim istemiyor ama bende bir şey yerken özellikle çok ağrı hissediyorum.

Kızlar bir de doktora gitmek için bir hafta daha bekleyim diyorum. Hani iyice gelişsin bir kalp atışı falan da duyulsun diye hemen randevu almak istemiyorum. Dün akşam beta hcg verdim değerim de iyi gibi. Benim gibi beklemeyi düşünen var mı yoksa hemen doktor randevusu aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…