- 25 Şubat 2024
- 1.344
- 1.671
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.881
Aaa ben hep erkek olarak şartlamıştım seni demekki bir tek bana süpriz olduAyy evet canım, aslında bana kızlar hep kız olacak diyordu beni de inandırdılar kız bekliyordum, ben de rüyamda kız görmüştüm
Nasıl iştahın yok kız benim buzdolabını yiyesim geliyorKızlar ne güzel bişey yiyebiliyorsunuz iştahınız acılmış ben hiç iyi değilim iştah 0 miğde bulantılarım gecti hala acıkma duygusu yok sabah yediğimle duruyom öğlende iki üç kaşık corba içtim bukadar ve başım dönüyor gibi oluyor hiç halim yok ve tansiyonumda düşük büyük ihtimal hastaneye giderim
vallah ben niye sizin gibi olamıyorum ya okadar istiyorumda birsürü şey yemek ama acıkma duygusu yok resmen hamile değilim gibi bu nasıl hamilelik anlamadımNasıl iştahın yok kız benim buzdolabını yiyesim geliyorbaşın da dönüyorsa tansiyonun düşüyordur ama zorla biraz kuzu kendini, serum da al takviye olsun en azından
Şeker yükleme bu haftalarda mı yapılıyor canım? İnşallah iyi çıkar valla karpuz ince çizgimizKızlar yoğun bir gün geçirdim yine yazamadım hiç. Endokrine gittim bugün şeker için. Şeker yükleme istedi. Ben de pazartesi vereyim dedim 2 saat hastanede duracak vaktim yoktu. Umarım iyi çıkar sonuçlarım karpuz yemek istiyorum en azından az bişey de olsa ye dese keşke
hamilelikten önce iştahın nasıldı kuzuvallah ben niye sizin gibi olamıyorum ya okadar istiyorumda birsürü şey yemek ama acıkma duygusu yok resmen hamile değilim gibi bu nasıl hamilelik anlamadım
Ben hamile kaldigim kilodan cok fazla kilo kaybettim. Henüz verdigim kilonun üstüne de almadım. Doktorum en son kilo artik verme dedi bakalim bende biraz daha arttirdim yeme işlerini acıkınca düşünmüyorum yesem mi diye,yiyorum.Bende 1.5 kg aldım canım ama buyukler bana az dıyor endıselenıyorum ondan sordum gruba
Kac cikti canim senin açlık tokluk sekerin ? En baslarda benim seker yüksek cikmisti hatirlarsaniz açlık tokluk bakalim demisti doktor önce sonra da şeker yuklemesi yapariz eger sekerin düşmezse demisti iste yuksek ciktiginda.Kızlar yoğun bir gün geçirdim yine yazamadım hiç. Endokrine gittim bugün şeker için. Şeker yükleme istedi. Ben de pazartesi vereyim dedim 2 saat hastanede duracak vaktim yoktu. Umarım iyi çıkar sonuçlarım karpuz yemek istiyorum en azından az bişey de olsa ye dese keşke
Canım herkesin lafına bakma boşver doktor bana 25.haftaya kadar kilo alma dedi meselaBende 1.5 kg aldım canım ama buyukler bana az dıyor endıselenıyorum ondan sordum gruba
Gayet iyi bence67 ile kaldım bende şuan 69 küsürat 70 e ramak kalmış
önce çok iyidi hatta kendimi tutuyordum çok yememek için hamile kaldığımdan beri böyleyim amahamilelikten önce iştahın nasıldı kuzu
Benim 3 aylık şekerim biraz yüksek çıkmıştı o yüzden endokrin doktoru erken yapmak istedi canımŞeker yükleme bu haftalarda mı yapılıyor canım? İnşallah iyi çıkar valla karpuz ince çizgimiz
O zaman bence senin son zamanlara doğru açılabilir iştahın ama boşver açılmasa da olur kız ne güzel işte kilo derdin olmayacak bebiş bir şekilde besleniyor zatenönce çok iyidi hatta kendimi tutuyordum çok yememek için hamile kaldığımdan beri böyleyim ama
Anladım canım güzel haberlerle gel o zamanBenim 3 aylık şekerim biraz yüksek çıkmıştı o yüzden endokrin doktoru erken yapmak istedi canım
bende beslenmediğini düşünüyorum ne yiyorum ki neyle besleniyor bebeğim bilmiyom başımda dönüyor oyüzden şimdi hastaneye geldim başka türlü olmicakO zaman bence senin son zamanlara doğru açılabilir iştahın ama boşver açılmasa da olur kız ne güzel işte kilo derdin olmayacak bebiş bir şekilde besleniyor zaten
Gecmıs olsun cok bıze de haber ver mutlakabende beslenmediğini düşünüyorum ne yiyorum ki neyle besleniyor bebeğim bilmiyom başımda dönüyor oyüzden şimdi hastaneye geldim başka türlü olmicak
Benim şekerim hiç yüksek çıkmadi kuzum açlık da tokluk da normal sınırda çıktı hep. En son pazartesi tahlil yaptırmıştım kahvaltıdan yarım saat sonra 120 çıktı mesela. Onlar hep iyi çıkmış dedi endokrin doktoru bugün geçmiş değerlerime baktı. Ama hba1c yüksek olduğuna göre yükseliyor bazen. Bakalım pazartesi hem şeker yükleme hem yeniden hba1c bakılacak. Ona göre değerlendirir artık doktor. Şeker takibi ister belki her gün ölçerim açlık toklukKac cikti canim senin açlık tokluk sekerin ? En baslarda benim seker yüksek cikmisti hatirlarsaniz açlık tokluk bakalim demisti doktor önce sonra da şeker yuklemesi yapariz eger sekerin düşmezse demisti iste yuksek ciktiginda.
İyi yapmışsın kuzum yemen lazım mutlaka. Bebeğin beslense de sen besinsiz kalırsın o da seni tüketir. İnşallah güzel haberlerle dönersinbende beslenmediğini düşünüyorum ne yiyorum ki neyle besleniyor bebeğim bilmiyom başımda dönüyor oyüzden şimdi hastaneye geldim başka türlü olmicak
İnşallah kuzum ya çok zor geldi bu şeker işi bana. İlk gebeligimde en ufak sorun yaşamamıştım. İlk kızım bana benziyor diye herhalde. Bu bebeğim kesin babasına benziyor benim bünye gebeliğe çok reaksiyon verdiAnladım canım güzel haberlerle gel o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?