Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Nasıl iştahın yok kız benim buzdolabını yiyesim geliyor başın da dönüyorsa tansiyonun düşüyordur ama zorla biraz kuzu kendini, serum da al takviye olsun en azından

Nasıl iştahın yok kız benim buzdolabını yiyesim geliyor başın da dönüyorsa tansiyonun düşüyordur ama zorla biraz kuzu kendini, serum da al takviye olsun en azından
vallah ben niye sizin gibi olamıyorum ya okadar istiyorumda birsürü şey yemek ama acıkma duygusu yok resmen hamile değilim gibi bu nasıl hamilelik anlamadım

Şeker yükleme bu haftalarda mı yapılıyor canım? İnşallah iyi çıkar valla karpuz ince çizgimiz

Bende 1.5 kg aldım canım ama buyukler bana az dıyor endıselenıyorum ondan sordum gruba
Ben hamile kaldigim kilodan cok fazla kilo kaybettim. Henüz verdigim kilonun üstüne de almadım. Doktorum en son kilo artik verme dedi bakalim bende biraz daha arttirdim yeme işlerini acıkınca düşünmüyorum yesem mi diye,yiyorum.

Ay bide kuzum büyüklere cok takılma. Senin vucudun onlar gibi degil demek ki hemen olumsuz yorumlar yapiyorlar yok bebek gelismez falan diye. Takılma sen,muayenelerde doktorun zaten sana gelişimde problem olsa soyler.
Ona bakarsan ben eksiye düştüm. Bosver duyma kimseleri

Kac cikti canim senin açlık tokluk sekerin ? En baslarda benim seker yüksek cikmisti hatirlarsaniz açlık tokluk bakalim demisti doktor önce sonra da şeker yuklemesi yapariz eger sekerin düşmezse demisti iste yuksek ciktiginda.

Merhaba kızım 1 yaşında kullanıp kenara koyduğumuz eşyaları 2.çocuk düşünmediğimiz için satacağız ilgilenenler varsa yazabilir istanbulda oturan varsa gelip bakıp alabilir.

önce çok iyidi hatta kendimi tutuyordum çok yememek için hamile kaldığımdan beri böyleyim ama
O zaman bence senin son zamanlara doğru açılabilir iştahın ama boşver açılmasa da olur kız ne güzel işte kilo derdin olmayacak bebiş bir şekilde besleniyor zaten

O zaman bence senin son zamanlara doğru açılabilir iştahın ama boşver açılmasa da olur kız ne güzel işte kilo derdin olmayacak bebiş bir şekilde besleniyor zaten
bende beslenmediğini düşünüyorum ne yiyorum ki neyle besleniyor bebeğim bilmiyom başımda dönüyor oyüzden şimdi hastaneye geldim başka türlü olmicak

Benim şekerim hiç yüksek çıkmadi kuzum açlık da tokluk da normal sınırda çıktı hep. En son pazartesi tahlil yaptırmıştım kahvaltıdan yarım saat sonra 120 çıktı mesela. Onlar hep iyi çıkmış dedi endokrin doktoru bugün geçmiş değerlerime baktı. Ama hba1c yüksek olduğuna göre yükseliyor bazen. Bakalım pazartesi hem şeker yükleme hem yeniden hba1c bakılacak. Ona göre değerlendirir artık doktor. Şeker takibi ister belki her gün ölçerim açlık tokluk

bende beslenmediğini düşünüyorum ne yiyorum ki neyle besleniyor bebeğim bilmiyom başımda dönüyor oyüzden şimdi hastaneye geldim başka türlü olmicak
İyi yapmışsın kuzum yemen lazım mutlaka. Bebeğin beslense de sen besinsiz kalırsın o da seni tüketir. İnşallah güzel haberlerle dönersin

Anladım canım güzel haberlerle gel o zaman
İnşallah kuzum ya çok zor geldi bu şeker işi bana. İlk gebeligimde en ufak sorun yaşamamıştım. İlk kızım bana benziyor diye herhalde. Bu bebeğim kesin babasına benziyor benim bünye gebeliğe çok reaksiyon verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…