- 1 Nisan 2025
- 751
- 1.004
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.861
Bende de hıc yok kendı fotomu değitircektim kendımı bıle tanıyamam yanı sen dusun o yuzden dedim kedim kalsınhahahahaahha yaaaa görebilirim tabiikiiiiikız bende isim hafızası da yok fotolarınızdan tanıyorum hep değişmeyin sakın
Bende ınanımmaz kabızım canım haftada 3 gun kayısı suyu falan ıcıyorum wc cıkabılmek ıcınKizlar bi soru, hamilelik oncesi de kabizlik vardi bende zaten, basindan beri de devam ediyor ama ozellikle son hafta iyice artti dunden beri karnimda agri ve kramplar oluyor korkuyorum bebegi etkiler mi daha rahatlayamadim da sanki boyle olunca bebek de daha az hareket etti bir gundur. Benzer seyler yasayan var mi?
Umarim senin de gecer bi an once, peki boyle agrili krampli hissettin mi hic dunden beri uzaniyorum hepBende ınanımmaz kabızım canım haftada 3 gun kayısı suyu falan ıcıyorum wc cıkabılmek ıcın
Özel bir sebebi yok İstanbul’dan Sivas’a gideceğimi duyunca olmaz dediŞimdiye kadar
Ankara - samsun
Ankara -İstanbul
Şuanda istanbuldan Ankaraya dönüyorum
Pazarda Ankaradan izmir sonra dahada devam edeirm
Özel bir sebebi var mı yasaklanmasınn en rahat aylarımızda da gidemyceksek yanmışız
Ben havalar çok sıcak diye kahvaltıyı bile karpuzla yapıyorumGalibadaha demin 6 7 dilim karpuz yedim ya napim dayanamıyorum zaten alcaz kilo hiç takamıcam kafama
Ben hamilelik öncesi zaten çok sık kabız- ishal olan biriydim 2 gün tuvalete çıkmayınca afedersiniz gazdan karnım ağrıdı ama gazdan ve kabızdan olduğunu bildiğim ve farkettiğim için kefir, kayısı yedim. Tuvalete çıktıktan sonra da zaten ağrı falan kalmadı rahatladımKizlar bi soru, hamilelik oncesi de kabizlik vardi bende zaten, basindan beri de devam ediyor ama ozellikle son hafta iyice artti dunden beri karnimda agri ve kramplar oluyor korkuyorum bebegi etkiler mi daha rahatlayamadim da sanki boyle olunca bebek de daha az hareket etti bir gundur. Benzer seyler yasayan var mi?
Yani cok tanidik bi agri kabizlik oldugunu dusunuyorum icin rahat etsin diye bi ultrasona da gidicem, gidene kadar da rahatlatmaya calisiyim bari karnimiBen hamilelik öncesi zaten çok sık kabız- ishal olan biriydim 2 gün tuvalete çıkmayınca afedersiniz gazdan karnım ağrıdı ama gazdan ve kabızdan olduğunu bildiğim ve farkettiğim için kefir, kayısı yedim. Tuvalete çıktıktan sonra da zaten ağrı falan kalmadı rahatladımeğer ağrının kabızlıktan kaynaklandığına eminseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Yok kuzum agrı geldıgı zaman wc gıdıyorm dırekt bı o zaman agrıyorUmarim senin de gecer bi an once, peki boyle agrili krampli hissettin mi hic dunden beri uzaniyorum hep
Siz gidin yine içiniz rahat etsin, benim tüm gün gaz sancısı çektiğim de olmuştu, şiddetli kabızlıkta biraz olabiliyor sanırım. kabızlık için kayısı kefir gibi iyi gelen şeyleri yiyin tuvalete çıkınca rahatlarsınız inşallahYani cok tanidik bi agri kabizlik oldugunu dusunuyorum icin rahat etsin diye bi ultrasona da gidicem, gidene kadar da rahatlatmaya calisiyim bari karnimi
İyi yapmışsın değişme değişmeBende de hıc yok kendı fotomu değitircektim kendımı bıle tanıyamam yanı sen dusun o yuzden dedim kedim kalsın
Olabilir vantilatör ile geziyorum evin içindeŞu an yaşıyorum ama usuttum ben kesin ondan dedim seninki de belki ondandır kuzu
Bende 1.5 kg aldım canım ama buyukler bana az dıyor endıselenıyorum ondan sordum gruba
OFF giremedim hiç şimdi gördümmm..Difemmmmmmm rüyam çıktı kızzzzerkek bekliyorduk biz ama olsunduu çok sevindim öğrenmene kuzum sağlıkla gelsin prenses yaaaa
Bende dün aşı oldum 18 haftama girdim hemşire hareketlerini net hissediyorsan yapalım dedi bende 16.cı haftamda hissetmeye başladım şuan net hissediyorum diyince yaptı benim 3. Cü gebeliğim olduğu için sadece bı doz yapacağını söylediKızlar yaaaa bu tetanoz mevzusu midemi bulandırdıbugün bi gebe eğitimine katıldım tetanoz aşısını 20. Haftada dedi. Ama bana ASM bile bile 18+2 de vurdu diğer dozuda 4 hafta sonra dediler. Acaba bi sıkıntı olur mu bebeğime yada bana özele gitmediğim için soracak doktorumda yok. Öyle canım sıkıldı ki ağlamamak için zor tutuyorum kendini böyle kötü bi tecrübesi olan var mı aramızda acaba
Canım benim ilk gebeliğim. Ve ben hissetmiyorum demiştim. Etrafa sorup soruşturuyorum şimdiBende dün aşı oldum 18 haftama girdim hemşire hareketlerini net hissediyorsan yapalım dedi bende 16.cı haftamda hissetmeye başladım şuan net hissediyorum diyince yaptı benim 3. Cü gebeliğim olduğu için sadece bı doz yapacağını söyledi
Aşıyı yapan hemşireyle telefonda hiç görüştünmü o numarayı arayıp sorabilirsinCanım benim ilk gebeliğim. Ve ben hissetmiyorum demiştim. Etrafa sorup soruşturuyorum şimdi
Gerçekten meyve kilo alımında çok önemli canım ya ben afedersin şarıl şarıl kustuğum zamanlarda gram kilo veremedim .şimdi anlıyorum çünkü bazı meyleri yiyebiliyordum o yüzden onları bol bol yiyordum ondan veremedim bence .şimdi 3-4 gündür çok kilo almaya başlamıştım dengelemek için sağlıklı şeyler yiyim dedim akşamları hafif geçireyim hiç meyve de tüketmedim vermişim hemen çok şükür birazKız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyimdoktor bir dilim ye dedi 3 dilim yiyim dedim olmaz diyo kendimi diyetisyene gelmişim gibi hissettim bi dilim karpuz ne dişimin kavuğuna bile yetmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?