Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Bende ınanımmaz kabızım canım haftada 3 gun kayısı suyu falan ıcıyorum wc cıkabılmek ıcın

Özel bir sebebi yok İstanbul’dan Sivas’a gideceğimi duyunca olmaz dedi

Ben hamilelik öncesi zaten çok sık kabız- ishal olan biriydim 2 gün tuvalete çıkmayınca afedersiniz gazdan karnım ağrıdı ama gazdan ve kabızdan olduğunu bildiğim ve farkettiğim için kefir, kayısı yedim. Tuvalete çıktıktan sonra da zaten ağrı falan kalmadı rahatladım eğer ağrının kabızlıktan kaynaklandığına eminseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Yani cok tanidik bi agri kabizlik oldugunu dusunuyorum icin rahat etsin diye bi ultrasona da gidicem, gidene kadar da rahatlatmaya calisiyim bari karnimi

Yani cok tanidik bi agri kabizlik oldugunu dusunuyorum icin rahat etsin diye bi ultrasona da gidicem, gidene kadar da rahatlatmaya calisiyim bari karnimi
Siz gidin yine içiniz rahat etsin, benim tüm gün gaz sancısı çektiğim de olmuştu, şiddetli kabızlıkta biraz olabiliyor sanırım. kabızlık için kayısı kefir gibi iyi gelen şeyleri yiyin tuvalete çıkınca rahatlarsınız inşallah

OFF giremedim hiç şimdi gördümmm..Difemmmmmmm rüyam çıktı kızzzz erkek bekliyorduk biz ama olsunduu çok sevindim öğrenmene kuzum sağlıkla gelsin prenses yaaaa

Ayy evet canım, aslında bana kızlar hep kız olacak diyordu beni de inandırdılar kız bekliyordum, ben de rüyamda kız görmüştüm

Bende dün aşı oldum 18 haftama girdim hemşire hareketlerini net hissediyorsan yapalım dedi bende 16.cı haftamda hissetmeye başladım şuan net hissediyorum diyince yaptı benim 3. Cü gebeliğim olduğu için sadece bı doz yapacağını söyledi

Canım benim ilk gebeliğim. Ve ben hissetmiyorum demiştim. Etrafa sorup soruşturuyorum şimdi

Kızlar yoğun bir gün geçirdim yine yazamadım hiç. Endokrine gittim bugün şeker için. Şeker yükleme istedi. Ben de pazartesi vereyim dedim 2 saat hastanede duracak vaktim yoktu. Umarım iyi çıkar sonuçlarım karpuz yemek istiyorum en azından az bişey de olsa ye dese keşke

Kız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyim doktor bir dilim ye dedi 3 dilim yiyim dedim olmaz diyo kendimi diyetisyene gelmişim gibi hissettim bi dilim karpuz ne dişimin kavuğuna bile yetmz
Gerçekten meyve kilo alımında çok önemli canım ya ben afedersin şarıl şarıl kustuğum zamanlarda gram kilo veremedim .şimdi anlıyorum çünkü bazı meyleri yiyebiliyordum o yüzden onları bol bol yiyordum ondan veremedim bence .şimdi 3-4 gündür çok kilo almaya başlamıştım dengelemek için sağlıklı şeyler yiyim dedim akşamları hafif geçireyim hiç meyve de tüketmedim vermişim hemen çok şükür biraz

Kızlar ne güzel bişey yiyebiliyorsunuz iştahınız acılmış ben hiç iyi değilim iştah 0 miğde bulantılarım gecti hala acıkma duygusu yok sabah yediğimle duruyom öğlende iki üç kaşık corba içtim bukadar ve başım dönüyor gibi oluyor hiç halim yok ve tansiyonumda düşük büyük ihtimal hastaneye giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…