- 25 Şubat 2025
- 1.419
- 1.945
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.841
Herşey dozunda kuzum fazlası zarar tüm meyvelerde şeker var çünkü meyve hiç dedi muz bile. zaten çok sevdiğim besin değil meyveler hiç zorlanmiyorum biz fakir işi domat salatalık devammeyve hiç mi yemiycekmişsin? Evet şeker de önemli gerçekten ama bana mevsim meyvelerinden fazla olmamak şartıyla yiyebilrsin dedi.ben de önceden meyve yemezdim hamilelikte meyve yiyesim geliyor hep korktum şimdi şeker çıkar diye
Kız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyimmeyve hiç mi yemiycekmişsin? Evet şeker de önemli gerçekten ama bana mevsim meyvelerinden fazla olmamak şartıyla yiyebilrsin dedi.ben de önceden meyve yemezdim hamilelikte meyve yiyesim geliyor hep korktum şimdi şeker çıkar diye
Ay kızlar sok gecırıyorum yaa meyve ben cok yıyorumKız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyimdoktor bir dilim ye dedi 3 dilim yiyim dedim olmaz diyo kendimi diyetisyene gelmişim gibi hissettim bi dilim karpuz ne dişimin kavuğuna bile yetmz
Herşey dozunda kuzum fazlası zarar tüm meyvelerde şeker var çünkü meyve hiç dedi muz bile. zaten çok sevdiğim besin değil meyveler hiç zorlanmiyorum biz fakir işi domat salatalık devam
Aaaaaa abartmasın kızz o ne öyle bir dilim karpuz yiyeceğime ağzıma sürmem o güzel tadını hiç almamKız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyimdoktor bir dilim ye dedi 3 dilim yiyim dedim olmaz diyo kendimi diyetisyene gelmişim gibi hissettim bi dilim karpuz ne dişimin kavuğuna bile yetmz
Yavrum ben zaten insülin kullanıyorum şeker hastasıyım siz de dikkat edin sekerinizesevmiyorsan sorun yok cano, ama muzu nasıl yeme dedi ya bana hergün birtane muz ye dedi yiyemiyorum onu da tiksindim artık muz görmek istemiyorum. Acaba testlerde şekerin falan yüksek mi çıktı ki
Aaaaaa abartmasın kızz o ne öyle bir dilim karpuz yiyeceğime ağzıma sürmem o güzel tadını hiç almamalsam bırakamam bir dilimde ekmeği hamurişini anlarım da meyve yaaa yerim vallaa Böyle diyip şekerden erken doğurursam görürüm kendimi
Heee anladım kuzum o zaman evet dikkat etmek lazımYavrum ben zaten insülin kullanıyorum şeker hastasıyım siz de dikkat edin sekerinize
Kız sen benide yürüyen kiraz gibi görmeyesinYaaaa işte rüyalarımın cezeryesi geri döndü
Ay senin dr seni ebru şallı zannetti herhalde fazla kasmasın kilon zaten ideal canımKız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyimdoktor bir dilim ye dedi 3 dilim yiyim dedim olmaz diyo kendimi diyetisyene gelmişim gibi hissettim bi dilim karpuz ne dişimin kavuğuna bile yetmz
GalibaAy senin dr seni ebru şallı zannetti herhalde fazla kasmasın kilon zaten ideal canım
hahahahaahha yaaaa görebilirim tabiikiiiiiKız sen benide yürüyen kiraz gibi görmeyesin
Şimdiye kadarKızlar doktoruz size uzun yolu yasakladı mı benim ki gidemezsin arabayla dedi sadece uçak dedi
sen neden o kadar seferisin taşınma olayı sende miydiŞimdiye kadar
Ankara - samsun
Ankara -İstanbul
Şuanda istanbuldan Ankaraya dönüyorum
Pazarda Ankaradan izmir sonra dahada devam edeirm
Özel bir sebebi var mı yasaklanmasınn en rahat aylarımızda da gidemyceksek yanmışız
Ayy ben nickimi bile değiştircektimhahahahaahha yaaaa görebilirim tabiikiiiiikız bende isim hafızası da yok fotolarınızdan tanıyorum hep değişmeyin sakın
Afiyet bal şeker olsun herşeyden kararında yiyebilirsin bence canım şeker vs çıkmazsa niye strese girelim bu kadarGalibadaha demin 6 7 dilim karpuz yedim ya napim dayanamıyorum zaten alcaz kilo hiç takamıcam kafama
Nooo Nooo Nooo öyle köklü değişiklikler yapmayınAyy ben nickimi bile değiştircektimkalayım madem farklı rumuzla beni sayfaya almazsınız anlaşılan
Yo benim kanım bitlisen neden o kadar seferisin taşınma olayı sende miydi
ay ne güzel iyi yapıyosun kız benim yerime de gez sefan olsunYo benim kanım bitliokul tatil olunca çocuğu evde bunaltmak istemiyorum denizdi falan derken iyi vakit geçiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?