Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Herşey dozunda kuzum fazlası zarar tüm meyvelerde şeker var çünkü meyve hiç dedi muz bile. zaten çok sevdiğim besin değil meyveler hiç zorlanmiyorum biz fakir işi domat salatalık devam

Kız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyim doktor bir dilim ye dedi 3 dilim yiyim dedim olmaz diyo kendimi diyetisyene gelmişim gibi hissettim bi dilim karpuz ne dişimin kavuğuna bile yetmz

Kızlar doktoruz size uzun yolu yasakladı mı benim ki gidemezsin arabayla dedi sadece uçak dedi

Herşey dozunda kuzum fazlası zarar tüm meyvelerde şeker var çünkü meyve hiç dedi muz bile. zaten çok sevdiğim besin değil meyveler hiç zorlanmiyorum biz fakir işi domat salatalık devam
sevmiyorsan sorun yok cano, ama muzu nasıl yeme dedi ya bana hergün birtane muz ye dedi yiyemiyorum onu da tiksindim artık muz görmek istemiyorum. Acaba testlerde şekerin falan yüksek mi çıktı ki
Kız benim doktor meyvede yasak dedi dedim bende karpuzdamı yemiyim doktor bir dilim ye dedi 3 dilim yiyim dedim olmaz diyo kendimi diyetisyene gelmişim gibi hissettim bi dilim karpuz ne dişimin kavuğuna bile yetmz
Aaaaaa abartmasın kızz o ne öyle bir dilim karpuz yiyeceğime ağzıma sürmem o güzel tadını hiç almam alsam bırakamam bir dilimde ekmeği hamurişini anlarım da meyve yaaa yerim vallaa Böyle diyip şekerden erken doğurursam görürüm kendimi

Yavrum ben zaten insülin kullanıyorum şeker hastasıyım siz de dikkat edin sekerinize

Ay senin dr seni ebru şallı zannetti herhalde fazla kasmasın kilon zaten ideal canım

Kızlar doktoruz size uzun yolu yasakladı mı benim ki gidemezsin arabayla dedi sadece uçak dedi
Şimdiye kadar
Ankara - samsun
Ankara -İstanbul
Şuanda istanbuldan Ankaraya dönüyorum
Pazarda Ankaradan izmir sonra dahada devam edeirm
Özel bir sebebi var mı yasaklanmasınn en rahat aylarımızda da gidemyceksek yanmışız

Kizlar bi soru, hamilelik oncesi de kabizlik vardi bende zaten, basindan beri de devam ediyor ama ozellikle son hafta iyice artti dunden beri karnimda agri ve kramplar oluyor korkuyorum bebegi etkiler mi daha rahatlayamadim da sanki boyle olunca bebek de daha az hareket etti bir gundur. Benzer seyler yasayan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…