- 24 Ekim 2024
- 629
- 505
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #15.921
Amin canımm haklısın artık hiç bir inancım kalmadı kız olmayıncaCanım adı üstünde hurafe işte, sağlıklı olsunlar da hepsini yerim ben
Ay belki de bana da meyve kilo aldırıyor bilemiyorum. Bir dahaki gittiğimde soracağım mutlaka doktoruma ve gece meyvesi olayını biraz sınırlandıracağım. Aaa benim kız kardeşim diyetisyenCanım banada biraz günlük tüketim için fazla gibi geldi.Yoksa sabah yediklerin gayet iyi ve normal bence ama akşam yediklerinle biraz fazlaya kaçmış olabilirsin gibi geldi yine de uzmanlar daha iyi bilir tabi diyetisyenlerin filan gebelikte meyve tüketimiyle alakalı görüşlerine bak biraz istersen canım .Bana yaramıyor meyve onu biliyorum bünyeden bünyeye de çok farkediyor bence .
Meyve kilo yapıyor ben sordum canımAy belki de bana da meyve kilo aldırıyor bilemiyorum. Bir dahaki gittiğimde soracağım mutlaka doktoruma ve gece meyvesi olayını biraz sınırlandıracağım. Aaa benim kız kardeşim diyetisyenOna da sorayım bi.
Sağol canım cebabın için
Kız elinde veli nimet varAy belki de bana da meyve kilo aldırıyor bilemiyorum. Bir dahaki gittiğimde soracağım mutlaka doktoruma ve gece meyvesi olayını biraz sınırlandıracağım. Aaa benim kız kardeşim diyetisyenOna da sorayım bi.
Sağol canım cebabın için
Benim de tokluk kan şekerim 79 ve T4 de 0,91 çıkmış ama öyle yemek yemeyince kendimi hiç farklı hissetmiyorum. Güncel kilom da şu an 70. Şu an şunu düşündüm. Demek ki değerin az da olsa çok da olsa doktora sormak lazım. Az deyip rahatlamak doğru değil. Gerçi benim doktorum gördü değerimi ve her şey normal dedi. Ama ben bir dahaki gittiğimde tekrar bir sorayım. Teşekkürler cevap içinBenim normalde yarındı randevum bugüne aldım ve doktora gittim benimde hbA1c %5 çıktı başka şeylerde sınıra yakındı açlık kan şekerim 66 çıktı yemek falan belirli zaman yiyemeyince elim ayağım titriyordu onlardan bahsedince doktorum meyveyi yasakladı yemek istersende gün içinde 1 öğün yiyeceksin akşam 5 den sonra yemeyeceksin dedi karbonhidrat tamamen yasak ben kaju ceviz falan çok tüketiyordum onlarda kilo yapıyormuş 4 kg almışım nasıl aldım bilmiyorum dahiliyeye yönlendirdi T4 0.81 çıkmış düşükmüş ilaç başlayabilirmişim aşırı keyfim kaçtı. Ama benim kilomda var belki de sen zayıfsın ondan sıkıntılı olmayabilir ki inşallah da sorun olmaz
Günaydın canım geçmiş olsun. Bence de mutlaka kullan enfeksiyon çok daha zararlı antibiyotiktenKızlar günaydın,
Doktorum geçen gün idrar yolu enfeksiyonu için Piyeloseptyl diye bir antibiyotik verdi, kullanan var mı? Ben çekiniyorum ama kullanacağım enfeksiyon kızıma daha çok zarar verir çünkü sabah akşam 1 tane diyor bir de ve vajinal enfeksiyon içinde fitil verdi
Ya zaten ben de biliyordum akşam meyve yemek normal beslenme sürecinde de iyi değil. Ama bu hamilelik aklımı başımdan aldı resmenMeyve kilo yapıyor ben sordum canımilk 3 ay 3 kilo veren ben 4. Ayda meyve yediğim için geri aldım özellikle sabah ve akşam hem kilo yapıyor hem şekeri insülin dengesini bi sarsıyor benim şekerim ani düşüp yükselemiyordu meğer meyvedenmiş ara verdim ben de mecburen ama akşam yemeye
Kız öyle olmuyor işteKız elinde veli nimet varoluşturt hemen bir liste meyve bence de kilo yapıyor ben 1 haftadır filan yemedim maaşallah 80 den 77.5 a düştüm canım
Zaten yoğurtla yemeyi çok öneriyorlar çok iyi yapıyorsun bence de .zararlı değil de dozunda yemek önemli çünkü meyve şekeri de azımsanacak bir şeker değil bir de bazı bünyeler şekere filan fazla kilo almaya çok meğilli olduğunda pek tavsiye etmiyorlar meyveyi canım .Kızlar ben hep meyve yiyorum, 2 ara öğün yapıyorum, ikisinde de meyve yiyorum birinde meyveyi yoğurtla karıştırıyorum diğerinde de kuruyemiş ile birlikte yiyorum, neden zararlı ki meyve ama 1 adet nektari yiyorum mesela yoğurtla birlikte öğleden önce, öğleden sonra da muz ve kuru yemiş mesela
Zaten yoğurtla yemeyi çok öneriyorlar çok iyi yapıyorsun bence de .zararlı değil de dozunda yemek önemli çünkü meyve şekeri de azımsanacak bir şeker değil bir de bazı bünyeler şekere filan fazla kilo almaya çok meğilli olduğunda pek tavsiye etmiyorlar meyveyi canım .
Normal canım yediğin o miktar. İlk gebeliğimde sabahları 5 ceviz 1 muz 1 kaşık da pekmez yerdim. Özellikle muz bebeğe iyi kilo aldırıyor. Şeker sorunun yoksa günde 1 muz ve 1 nektarin gayet ideal bence. Herşeyin azı karar çoğu zarar sonuçtaKızlar ben hep meyve yiyorum, 2 ara öğün yapıyorum, ikisinde de meyve yiyorum birinde meyveyi yoğurtla karıştırıyorum diğerinde de kuruyemiş ile birlikte yiyorum, neden zararlı ki meyve ama 1 adet nektari yiyorum mesela yoğurtla birlikte öğleden önce, öğleden sonra da muz ve kuru yemiş mesela
Aynen canım demek ki dengeli tüketiyorsun şifa olsun bebişeBen sadece 1 kilo aldım kuzum bu zamana kadar, önceden midem bulanırken sadece papaz erik ye ekşi elma yiyordum şimdi yeni yeni geçtim meyve yemeye, dün ilk defa pazara gidebildim ayy size yazacaktım, onca ayın üzerine dışarıya çıkabildim şükürler olsun, sırf meyve almak, bir geldim buraya okuyorum meyvelerden açılmış konu
Ve evet canım kan şekerini dengeliyormuş sadece meyve yememek lazımmış
Ya şükürler olsun bugünlerimizeBen sadece 1 kilo aldım kuzum bu zamana kadar, önceden midem bulanırken sadece papaz erik ye ekşi elma yiyordum şimdi yeni yeni geçtim meyve yemeye, dün ilk defa pazara gidebildim ayy size yazacaktım, onca ayın üzerine dışarıya çıkabildim şükürler olsun, sırf meyve almak, bir geldim buraya okuyorum meyvelerden açılmış konu
Ve evet canım kan şekerini dengeliyormuş sadece meyve yememek lazımmış
Normal canım yediğin o miktar. İlk gebeliğimde sabahları 5 ceviz 1 muz 1 kaşık da pekmez yerdim. Özellikle muz bebeğe iyi kilo aldırıyor. Şeker sorunun yoksa günde 1 muz ve 1 nektarin gayet ideal bence. Herşeyin azı karar çoğu zarar sonuçta
evet çok doğru galiba benim kendime rutin düzen kurmam gerek yoksa ben böyle devam ederim acıkmıyom diye yememezlik yaparsam hep böyle olur haklısın, sağol canım dikkat edicem artıkCanım geçmiş olsun, yemek yemediğin için bedenin güçsüz düşüyordur maalesef ki enerjin nasıl olsun banada öyle oluyordu yiyemediğim için halsizlikten başım dönüyordu kahvaltıyı çok iyi yapmaya çalış lütfen
Kızlar Ekim Kasım gruplarına bir göz attım da bizim grup hareketleri hissetme konusunda baya hızlıymış ya. Biz hissetmeyenleri de tribe soktunuzPlasenta önde olunca arada yastık var gibi oluyor diye geç hissediliyor yazılmış oralarda da. Bence hala hissetmeyip merak eden varsa doktoruna bir sonraki gidişinde sorabilir plasentam nerde duruyor diye
Ya şükürler olsun bugünlerimizene çektik bulantılardan öyle doğru düzgün muhabbet de edemiyorduk burada hepimiz baygın baygın geziyorduk ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?