- 17 Eylül 2025
- 206
- 263
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
- #41.481
canım ben uzun mesaja nasıl yanıt verilir bilmiyorum yazdıkların için motivem güzel kalbin güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederimumarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben uzun mesaja nasıl yanıt verilir bilmiyorum yazdıkların için motivem güzel kalbin güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederimumarım
En güzeli, misss. Çalışıyorum, çalışmayı seviyorum ama şu bi gerçek fıtrat olarakta bebitoların yetişme dönemi için de kadınların evde durması daha makul. Ama hem şartlar hem hayat bi şekilde evrildi bu yöneYüksekte banada izin vermediler iş çıkışı gidiyordum derslere çok çok yorucuydu ben Anadolu yakasında okul Avrupa'da. Sizde çok iyi yapmışsınız cidden özel sektör alışmış insanları zorlamaya mecbur nasılsa gözüyle bakıyorlar
Evdeyim canım istifa ettiğimde oğlum 1 yaşına yeni girmişti eşiminde ankaraya tayini çıkınca dedim fırsat bu fırsat![]()
Ay şimdi gördüm kuzum. Çok tontik yaaaa mıncırmalık. Kaç kilo olmuş ki yanaklar baya kaliteli duruyorTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldüohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi @sepide
Çok sevindim canım beğenmene
Bildirimlerde gözümden kaçmış kuzum şimdi gördüm. Bence premiumdan pek bir farkı yok ama baya fiyat farkı var. Aman aman bir indirim olmadığı sürece bence çok gerekli değilHarmony daha mı iyi canım![]()
Tamamdır ilk kez duydum desemBildirimlerde gözümden kaçmış kuzum şimdi gördüm. Bence premiumdan pek bir farkı yok ama baya fiyat farkı var. Aman aman bir indirim olmadığı sürece bence çok gerekli değil![]()
Bir kokoş kızımız dahaKızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsunEki Görüntüle 3655418 Eki Görüntüle 3655419
Bir kokoş kızımız daha![]()
Kızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsunEki Görüntüle 3655418 Eki Görüntüle 3655419
Alırız daha canım vaktimiz var hediyelik bende düşünüyorum ama bakalim karar verebilirsemİsimli olanı bende almadım daha canım
Onlar daha teferruatlı şeyler ya bide hediyelikler falan onlarda var daha. Şifonyer almazsan ne düşünürsün odaya canım ? Aslında eşimde gerek var mı şuan şifonyere büyük dolap yaptırıyoruz 2 tane de çekmecesi olcak yeterli diyor . Sende söyleyince acaba mı dedim. Boş kalan kısıma oyuncak kısmı gibi bişey mi düşünsem sen nasıl düşünüyorsun canım
Evett hatırlıyorum canımmm siyah beyaz puantiyeli elbisesi bile vardıBen de dolabını atmıştım, pembe eşyası çok azçoğunu yeşil, sarı, krem, bej, kahverengi aldım
hepsi çok güzel canım güle güle kullansın
![]()
Annelik bunun adı herseyin en iyisini vermek istiyorsun gönlünden gelen buVallaa sanki gelcekte ben vermiycem tövbe dünde çok sinirliydim cidden bu hormonlar şimdiden dengemi bozdu :/
Tmm canım çok sağol oğlumda hiç kullanmadım böyle bir şey bu sefer beni baya rahatlatır diye düşünüyorum
Yaa sağol kuzucum ben de özledim gerçektenseni tekrar aramızda ve daha aktif görmek çok güzel
insan arıyor gerçekten
![]()
Ablam da dün yeğenimin kıyafetlerini getirdi, benim için sakladığıBen de kızımın kıyafetlerini çıkarmaya başladım. Bu hafta hastane çantamızı da hazırlayayım diyorumHep de pijama tulum giydirmişim. Bizim grubun erkek bebekleri bile bizden süslü sanırım
![]()
Biraz fazla yazışıyoruz gerçektenYaa sağol kuzucum ben de özledim gerçektenBikaç hafta pek giremedim şimdi okumaya gayret ediyorum ama her yazılana yetişemiyorum yine de
![]()
Üç canım mutlaka bir işe yarayacaktırNedenini tam bilmesek de işe yarıyor 2 hafta iç bakalım tekrar dediben de şaşırdım açıkçası genelde doktorlar karşı çıkar böyle şeylere
1370 gr dedi ama full yanak olarak doğacak galiba çocikimAy şimdi gördüm kuzum. Çok tontik yaaaa mıncırmalık. Kaç kilo olmuş ki yanaklar baya kaliteli duruyor![]()
Çok güzeller kuzum yaa güle güle giysinKızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni
Oyy yanaklarını yerimm 1300 gram aslında nekadsr küçüklerr ya düşününce1370 gr dedi ama full yanak olarak doğacak galiba çocikim
Çok güzeller kuzum yaa güle güle giysin![]()