• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Pekiii kızlarrr şimdi biz önce normal bir hastane çıkışı vericez hemşirelere sonra bu isimli,
Yüksekte banada izin vermediler iş çıkışı gidiyordum derslere çok çok yorucuydu ben Anadolu yakasında okul Avrupa'da. Sizde çok iyi yapmışsınız cidden özel sektör alışmış insanları zorlamaya mecbur nasılsa gözüyle bakıyorlar🤷‍♀️
Evdeyim canım istifa ettiğimde oğlum 1 yaşına yeni girmişti eşiminde ankaraya tayini çıkınca dedim fırsat bu fırsat 🤣🥰🥰
En güzeli, misss. Çalışıyorum, çalışmayı seviyorum ama şu bi gerçek fıtrat olarakta bebitoların yetişme dönemi için de kadınların evde durması daha makul. Ama hem şartlar hem hayat bi şekilde evrildi bu yöne 🥰

Teyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa 😻😻🧿🧿🧿
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldü 😅 ohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi @sepide
Ay şimdi gördüm kuzum. Çok tontik yaaaa mıncırmalık. Kaç kilo olmuş ki yanaklar baya kaliteli duruyor 🤣😍😍

Kızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni 😅
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsun 🥰
1000145486.webp
1000145487.webp

İsimli olanı bende almadım daha canım
Onlar daha teferruatlı şeyler ya bide hediyelikler falan onlarda var daha. Şifonyer almazsan ne düşünürsün odaya canım ? Aslında eşimde gerek var mı şuan şifonyere büyük dolap yaptırıyoruz 2 tane de çekmecesi olcak yeterli diyor . Sende söyleyince acaba mı dedim. Boş kalan kısıma oyuncak kısmı gibi bişey mi düşünsem sen nasıl düşünüyorsun canım
Alırız daha canım vaktimiz var hediyelik bende düşünüyorum ama bakalim karar verebilirsem😁
Kuzum büyük dolap alırsam sifonyere ihtiyac olmaz belki diyorum. Sonrada bütünlüğü bozmayalim onu da alalim diyorum. Ben emzirme koltugu düşünüyorum odasına aslında. O bos kalan alanı da montessori kitaplik rafları oluyor ya onlarla doldurabilirim diyorum birde emzirme koltugunu da koyunca zaten oda dolmus olacak gibi geliyor kirli sepetini de koyacağım.
Bende tam seklini oturtmadim kafamda. Bizde odasını topladık ama önümüzdeki haftalarda tamamen boşaltcaz daha anca. O zaman tam net oturur heralde nasil yapcagimiz. Ama aklimdan gecenler bunlar.
Bebisin boyuna uygun kitaplik koymak mantikli bide mesela yurume arkadasi fln da almissin galiba onlari falan da o köseye koyarsin kitaplarla ilgilenecegi dönem gelene kadar. Bide emin ol o boş koseye koyacak cok sey olur😁

Ben de dolabını atmıştım, pembe eşyası çok az 😬 çoğunu yeşil, sarı, krem, bej, kahverengi aldım 🥳 hepsi çok güzel canım güle güle kullansın 🥰
Evett hatırlıyorum canımmm siyah beyaz puantiyeli elbisesi bile vardı 🫠🫠 Ben soft pembeyi de severim ama sarı, kahverengi, bej en sevdiklerim. Buraya da hep pembikleri atmıştım, bunlar gelince bugün atayim dedim🥰🥰 Teşekkürlerr amin inşallahh

Vallaa sanki gelcekte ben vermiycem tövbe dünde çok sinirliydim cidden bu hormonlar şimdiden dengemi bozdu :/

Tmm canım çok sağol oğlumda hiç kullanmadım böyle bir şey bu sefer beni baya rahatlatır diye düşünüyorum
Annelik bunun adı herseyin en iyisini vermek istiyorsun gönlünden gelen bu😍
Bencede rahatlatir kuzum. Hele mutfakta fln ugrasirken bence daha cok faydalanacagiz gibi geliyor😍

Ben de kızımın kıyafetlerini çıkarmaya başladım. Bu hafta hastane çantamızı da hazırlayayım diyorum 🥰 Hep de pijama tulum giydirmişim. Bizim grubun erkek bebekleri bile bizden süslü sanırım 🤣🤣
Ablam da dün yeğenimin kıyafetlerini getirdi, benim için sakladığı 🥹 Hastane çantası aşamasına ne ara geldik yaa hala inanamıyorum 😅 Günün sonunda hepimiz en rahat tulumlarını pijamalarını giydircez eminim 🤣 Diğer kıyafetlerin rahatsızlığını gördükçe

Ay şimdi gördüm kuzum. Çok tontik yaaaa mıncırmalık. Kaç kilo olmuş ki yanaklar baya kaliteli duruyor 🤣😍😍
1370 gr dedi ama full yanak olarak doğacak galiba çocikim 🤣
Kızıma sadece pembişler aldığımı düşünmeniz üzer beni 😅
Anakucağı da geldi bu arada kızlar mamma deluxe cotton. Bayağı tok, metali vs çok sağlam. Ben çok beğendim haberiniz olsun 🥰Eki Görüntüle 3655418 Eki Görüntüle 3655419
Çok güzeller kuzum yaa güle güle giysin 😍

Back
X