- 10 Haziran 2024
- 2.363
- 3.310
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #41.521
maşallahDediğim gibi gayet sağlıklı bir bebekti altın saçlı beyaz tenli çok güzeldi sağlıklıydı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallahDediğim gibi gayet sağlıklı bir bebekti altın saçlı beyaz tenli çok güzeldi sağlıklıydı![]()
Sen sarışın mısın canımmaşallahbenimde ilk bebem sarı bakalım kızcem nasıl kime benzicek
![]()
Zamanında doğması en önemlisi canım. Kilolu olup erken doğmasından daha iyi böylesi. Hepimiz için de böyle dua ediyorum. Vaktinde gelsin kuzularımız kilo sonradan da alırlarKızlar bu arada geçenlerde bebek görmeye gitmiştik hastaneye. Bebek 40. Haftasında 3100 gr doğmuş ve gayet sağlıklıydı. Hani burda kilo konusuna takılan arkadaşlarım var o yüzden bilin istedim önemli olan sağlıklı olması.![]()
Ben de kendi bebeğimi böyle tahmin ediyorum 3ün üstüne kapağı atarsak süper zatenBüyük ihtimal benim bebemin kilosuda böyle olur![]()
Doğurasım geldiDediğim gibi gayet sağlıklı bir bebekti altın saçlı beyaz tenli çok güzeldi sağlıklıydı![]()
ben kumralım ama erkek kardeşim sarı eşimin cocukluğuda sarıSen sarışın mısın canım
bizim ikimizin 2 yaş bebekle evde yaptığımız sporla olucağı max o diye düşünüyom adminimBen de kendi bebeğimi böyle tahmin ediyorum 3ün üstüne kapağı atarsak süper zaten![]()
Ben de merak edip girdim az önce ama son sayfalarda pek göremedim. Bence çok fazla değil bikaç kişi var ama okuyunca etkileniyoruz hepsi erken doğurmuş gibi geliyorDiğer grupları okuyabilen kızlar erken doğum yapıyorlar dediniz ya ortalama kaçıncı hafta
Bence de ya. İlk bebeğim 4 kiloya yakındı. Bu kez minik gidiyor kuzum. Kesin ablası yüzündenbizim ikimizin 2 yaş bebekle evde yaptığımız sporla olucağı max o diye düşünüyom adminim![]()
net oyüzden cünki benim oğlan beni evde oturtmuyorBence de ya. İlk bebeğim 4 kiloya yakındı. Bu kez minik gidiyor kuzum. Kesin ablası yüzünden![]()
Yok canım hatta fazlalığı yüzünden şeker takibi yaptı doktorumSenin normal dimi artık içmiyorsun
Evet canım öyle. Bu örneği verme sebebim de bu zaten. Bazen denk geliyorum bebeğimin kilosu az diyenlere onlar için yazmak istedim. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeZamanında doğması en önemlisi canım. Kilolu olup erken doğmasından daha iyi böylesi. Hepimiz için de böyle dua ediyorum. Vaktinde gelsin kuzularımız kilo sonradan da alırlar![]()
Ben esmer eşim sarışınben kumralım ama erkek kardeşim sarı eşimin cocukluğuda sarısizin nasıl?
Yok kuzum demedi normal diyor hep. Ben burada kızların yazdıklarına göre kıyaslıyorum küçük geliyor bana. En son 29+5te 1360 gramdı meselanet oyüzden cünki benim oğlan beni evde oturtmuyorve doktorumda kibar 3 kg altında olabilir dediydi
senin doktorun dedimi sana hiç öyle bişey?
o hic belli olmuyor vallah bazen karışım bazen tek birine cekiyor anne veya baba çok heycanlıBen esmer eşim sarışınbelki bizimki kumral olur ikimizin ortası
sağlıklı olsun yeter ki
Ayarını tutturamadım mı diyorsunYok canım hatta fazlalığı yüzünden şeker takibi yaptı doktorumçok şükür sıkıntı yok ama
Evet canım gerçekten çok heyecanlıo hic belli olmuyor vallah bazen karışım bazen tek birine cekiyor anne veya baba çok heycanlı![]()
hahaha yeminle aynı şekil kıyaslıyom ya bizim kızcelerimiz küçük kibar bişey eminim, benimde 31.haftalıkken 1500gram dediYok kuzum demedi normal diyor hep. Ben burada kızların yazdıklarına göre kıyaslıyorum küçük geliyor bana. En son 29+5te 1360 gramdı mesela![]()
Benim de aynen 1550.hahaha yeminle aynı şekil kıyaslıyom ya bizim kızcelerimiz küçük kibar bişey eminim, benimde 31.haftalıkken 1500gram dedi![]()
Anladım canım çok teşekkür ederim baya açıklayıcı oldu37’den sonra zaten istemesen de doğum iznin başlıyor canım. Doğumdan sonra bir belge düzenliyorlar hastanede, onu kuruma veriyorsun, eşin götürüp verebilir canım. Zaten totalde şu anki haliyle 16 hafta iznimiz var. Ayrıldıktan sonra 16 hafta sayarsın, doğum yaptığın tarih önemli değil.