• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kuzum benim seçim hakkım olsa da yay isterdim ya 😍 ilk hamile kalınca araştırmıştım en iyi anlaşan 3 burç İkizler kova yay eşim ben oğlum. Eşimle ben doğaya aşığız, kamp çok severiz, ikimiz de özgürlüğümüze çok düşkün, çok meraklıyız. Ee beni tanıdınız araştırmayı çok severim, meraklıyım, sabırsızım. Yeni yerler keşfetmeye bayılırım. Şehre yeni bir yer açılsın koşa koşa gider denetim vs. Yani tam bizlik evlat 😍
kız bende öyleyim galiba benim için hayırlısıda yay burcu😂 birde bende cok meraklı özgürlüğü ve doğayı severim, küçük oğlumda öyle😍
ozaman yay daha sonra mı geliyor hangi tarihler yane onuda bilmiyorum bak🤔

Kuzu ben zaten oturmuyorum nerdeyse hic ama mesela bazen 3 5 dk oturayim diye niyet edince ayni dedigin seyi yasiyorum. Bebegim aşağı vuruyor itiyor resmen. Sanki sıkışmış gibi hissediyorum hemen uzanıyorum. O zaman rahatliyor hareketler normallesiyor. Sende oturmamaya calis cok fazla kuzu. Bide oturunca genis otur biraz. Sırtını destekle yastikla göbegini öne it bi öyle biraz daha rahat oluyor
dedigin sekilde oturunca rahat oluyor canim
suan oyle geri yaslandim dinleniyorum
bazen 40 hafta nasıl durulur diye dusunuyorum

Aşkım benimki dünden beri full aşağıda hareket ediyor bildiğin mesanemde yukarı çıkması için akşam oturup yağlandım elimle yukarıya doğru okşadım ama banamasın demiyor
aşagı inse dert yukari cıksa dert😅
cok yukarida olusu da asiri rahatsiz ediyor dik bile yurunmuyor
napicaz bilmem sabırla bekliycez artik canım
her gun bir gun daha atlattik diye seviniyorum

Kızlar pastırma insanın kendinde koku yapar diyorlar ya şimdi yesem bebemde koku yaparmı? aklımda deli sorular🤣
çemenden dolayı oluyor o koku, tere karışıyor. Lisede bir arkadaşımız yerdi, bildiğin koltuk altları çemen kokuyordu 🤮 kalıcı bir şey değildir, bebeğe geçmez 🤣

O kadardan bişey olmaz bence yaa
bana doktorum yasaklamıştı ciğ şeylere dikkat et diyede en son yine uyarmıştı😟
ben kasımda doğurmayım dedikce kendi topuğuma sıkıyom

Eklentiler

• IMG_2682.webp
    IMG_2682.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 14
bana doktorum yasaklamıştı ciğ şeylere dikkat et diyede en son yine uyarmıştı😟
ben kasımda doğurmayım dedikce kendi topuğuma sıkıyom
Kuşum çoğu doktor canınızın çok çektiği şeylerden bir iki adet sıkıntı olmaz diyor. İçin ferah olsun nefsini körelttin en azından. Sabun, toprak, çimen yiyen var hamilelikte 😅 kafana takıp stres yapma

Kuşum çoğu doktor canınızın çok çektiği şeylerden bir iki adet sıkıntı olmaz diyor. İçin ferah olsun nefsini körelttin en azından. Sabun, toprak, çimen yiyen var hamilelikte 😅 kafana takıp stres yapma
iyi bari ya içim rahatladı ozaman daha yemem ben sucuk fln biliyordum ama pastırmayı hic bilmiyordum gercekten, koku için sormuştum aslında🤣

Back
X