- 16 Eylül 2024
- 8.796
- 8.598
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #45.461
Bende aldim kuzum hem siveno hem incia. Bol bol bulunsunKızlar deterjan fiyatlarını çok bilmiyorum, 2 lt siveno 329 tl iyi mi? Alayım mı?

Hepsinin sisesi de minnak minnak yerim yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aldim kuzum hem siveno hem incia. Bol bol bulunsunKızlar deterjan fiyatlarını çok bilmiyorum, 2 lt siveno 329 tl iyi mi? Alayım mı?
Bende ikili almıştım aynı fiyata kampanya döneminden almıştım . İyi yaniKızlar deterjan fiyatlarını çok bilmiyorum, 2 lt siveno 329 tl iyi mi? Alayım mı?
kız bende öyleyim galiba benim için hayırlısıda yay burcuKuzum benim seçim hakkım olsa da yay isterdim yailk hamile kalınca araştırmıştım en iyi anlaşan 3 burç İkizler kova yay eşim ben oğlum. Eşimle ben doğaya aşığız, kamp çok severiz, ikimiz de özgürlüğümüze çok düşkün, çok meraklıyız. Ee beni tanıdınız araştırmayı çok severim, meraklıyım, sabırsızım. Yeni yerler keşfetmeye bayılırım. Şehre yeni bir yer açılsın koşa koşa gider denetim vs. Yani tam bizlik evlat
![]()
Ay bende yay burcuyum kız kardeşim oğlak burcu benim doğumum da belirsiz ama yay olması için dualar ediyor oğlak kişileri çok zor çok no frost buzdolabı resmenEvet hep o kafada yay burcuilk çocuğumda zorlanmamış gibi 2.yi de yaya denk getirmem
![]()
dedigin sekilde oturunca rahat oluyor canimKuzu ben zaten oturmuyorum nerdeyse hic ama mesela bazen 3 5 dk oturayim diye niyet edince ayni dedigin seyi yasiyorum. Bebegim aşağı vuruyor itiyor resmen. Sanki sıkışmış gibi hissediyorum hemen uzanıyorum. O zaman rahatliyor hareketler normallesiyor. Sende oturmamaya calis cok fazla kuzu. Bide oturunca genis otur biraz. Sırtını destekle yastikla göbegini öne it bi öyle biraz daha rahat oluyor
aşagı inse dert yukari cıksa dertAşkım benimki dünden beri full aşağıda hareket ediyor bildiğin mesanemde yukarı çıkması için akşam oturup yağlandım elimle yukarıya doğru okşadım ama banamasın demiyor
Sepide göre bebe içinde mi kalacakbide niye adminin 2 tarih söylemiş kıyak geçmişsin
![]()
Ya hahaha bugün ilk defa yüzüm güldü sayendeKızlar pastırma insanın kendinde koku yapar diyorlar ya şimdi yesem bebemde koku yaparmı? aklımda deli sorular![]()
çemenden dolayı oluyor o koku, tere karışıyor. Lisede bir arkadaşımız yerdi, bildiğin koltuk altları çemen kokuyorduKızlar pastırma insanın kendinde koku yapar diyorlar ya şimdi yesem bebemde koku yaparmı? aklımda deli sorular![]()
Bebeğe geçmez ahahahaha ama sanırım yasaklı listede pastırma. Gerçi sucukta yasak ama ben bir kaç kere yedimKızlar pastırma insanın kendinde koku yapar diyorlar ya şimdi yesem bebemde koku yaparmı? aklımda deli sorular![]()
bebem kokmasındaçemenden dolayı oluyor o koku, tere karışıyor. Lisede bir arkadaşımız yerdi, bildiğin koltuk altları çemen kokuyordukalıcı bir şey değildir, bebeğe geçmez
![]()
kız ciddi misin ben yedim iki dilim amaBebeğe geçmez ahahahaha ama sanırım yasaklı listede pastırma. Gerçi sucukta yasak ama ben bir kaç kere yedim![]()
Kötü örnekBebeğe geçmez ahahahaha ama sanırım yasaklı listede pastırma. Gerçi sucukta yasak ama ben bir kaç kere yedim![]()
O kadardan bişey olmaz bence yaakız ciddi misin ben yedim iki dilim amaciğ olarak mı geciyor bu?
bana doktorum yasaklamıştı ciğ şeylere dikkat et diyede en son yine uyarmıştıO kadardan bişey olmaz bence yaa
hahahahahah seni güldürdüysem ne mutlu bana kız bebişinde güldü demek buYa hahaha bugün ilk defa yüzüm güldü sayende![]()
Kuşum çoğu doktor canınızın çok çektiği şeylerden bir iki adet sıkıntı olmaz diyor. İçin ferah olsun nefsini körelttin en azından. Sabun, toprak, çimen yiyen var hamileliktebana doktorum yasaklamıştı ciğ şeylere dikkat et diyede en son yine uyarmıştı
ben kasımda doğurmayım dedikce kendi topuğuma sıkıyom
30 kasımbana doktorum yasaklamıştı ciğ şeylere dikkat et diyede en son yine uyarmıştı
ben kasımda doğurmayım dedikce kendi topuğuma sıkıyom
iyi bari ya içim rahatladı ozaman daha yemem ben sucuk fln biliyordum ama pastırmayı hic bilmiyordum gercekten, koku için sormuştum aslındaKuşum çoğu doktor canınızın çok çektiği şeylerden bir iki adet sıkıntı olmaz diyor. İçin ferah olsun nefsini körelttin en azından. Sabun, toprak, çimen yiyen var hamileliktekafana takıp stres yapma