- Konu Sahibi annabelica
- #45.441
Kızlar deterjan fiyatlarını çok bilmiyorum, 2 lt siveno 329 tl iyi mi? Alayım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylülde 303₺ ye almışım. Şimdi yine iyi geldi bana fiyatıKızlar deterjan fiyatlarını çok bilmiyorum, 2 lt siveno 329 tl iyi mi? Alayım mı?
Aşkom şu an 55% indirim var, hem siveno hem incia, ben daha pahalıya almıştım bir hafta önceKızlar deterjan fiyatlarını çok bilmiyorum, 2 lt siveno 329 tl iyi mi? Alayım mı?
hangisi iyi şimdi bilemedimKanka yay ne kadar sosyal ve açıksa oğlak o kadar ağır ve kapalı diye biliyorum![]()
Benimde 28 haftalıkken 1500 gr dı şuan 31 hafta pazartesi randevum var bakalım kaç oldu acabaKızlar Bugün kontrolümüz vardı 28+4üz. Bebiş 30+5le uyumlu çıktı 1510gr 40 cm olmuşkorkmalı mıyım acaba bilemedim. Doktor diyete devam et yoksa daha iri olur dedi
ekledim senide balım26 Kasım diyorum bende aşko![]()
Kuzum yay burcu bebeler özgür ruhlu, keşfetmeyi ve doğayı seven, çok meraklı, iletişim kurmayı seven, yeni şeyler denemeyi seven, bağımsızlık duygusu gelişmiş, sabırsız ve hareketli oluyor. Tam bana layık evlathangisi iyi şimdi bilemedim![]()
benim ilk cocuğum yay burcu gibiymiş ikinciyi oğlak isterdim ama bizim ikimizinki kurtarmıyor galibaKuzum yay burcu bebeler özgür ruhlu, keşfetmeyi ve doğayı seven, çok meraklı, iletişim kurmayı seven, yeni şeyler denemeyi seven, bağımsızlık duygusu gelişmiş, sabırsız ve hareketli oluyor. Tam bana layık evlat
Oğlak bebeler ise daha ciddi, kararlı, sakin, disiplinli, hedef odaklı, kontrollü oluyor
Sepide göre bebe içinde mi kalacakekledim senide balım![]()
Kuzum benim seçim hakkım olsa da yay isterdim yabenim ilk cocuğum yay burcu gibiymiş ikinciyi oğlak isterdim ama bizim ikimizinki kurtarmıyor galiba![]()
Hahahaha sepide bu gece konunun üzerine yatacakmışSepide göre bebe içinde mi kalacakbide niye adminin 2 tarih söylemiş kıyak geçmişsin
![]()
Bu gece düşünüp yarın cevap verecemSepide göre bebe içinde mi kalacakbide niye adminin 2 tarih söylemiş kıyak geçmişsin
![]()
Rüyalarımda çağrı yapacamHahahaha sepide bu gece konunun üzerine yatacakmış![]()
Evet yay isteyin isteyin oğlum yay an itibariyle muhabbetimiz akıllı saat alacaktık iyi olur ortam dinlerim nerde ne yapıyorsun anlarım dedim.hayır asla saatimi kapatırım, çocuk hakları diye bişey var arkadaşlarımla beni dinleyemzsin! Şahane yayKuzum yay burcu bebeler özgür ruhlu, keşfetmeyi ve doğayı seven, çok meraklı, iletişim kurmayı seven, yeni şeyler denemeyi seven, bağımsızlık duygusu gelişmiş, sabırsız ve hareketli oluyor. Tam bana layık evlat
Oğlak bebeler ise daha ciddi, kararlı, sakin, disiplinli, hedef odaklı, kontrollü oluyor
Benim bedenim benim kararımEvet yay isteyin isteyin oğlum yay an itibariyle muhabbetimiz akıllı saat alacaktık iyi olur ortam dinlerim nerde ne yapıyorsun anlarım dedim.hayır asla saatimi kapatırım, çocuk hakları diye bişey var arkadaşlarımla beni dinleyemzsin! Şahane yay![]()
Uyy maşallah ya çok severim öyle çocuklarıEvet yay isteyin isteyin oğlum yay an itibariyle muhabbetimiz akıllı saat alacaktık iyi olur ortam dinlerim nerde ne yapıyorsun anlarım dedim.hayır asla saatimi kapatırım, çocuk hakları diye bişey var arkadaşlarımla beni dinleyemzsin! Şahane yay![]()
Keşke başka bir şey isteseymişsin olacakmışUyy maşallah ya çok severim öyle çocuklarıben hep ya terazi ya yay olsun isterdim ya yanlışlıkla gönlüme göre oldu hahaha
Benim bedenim benim kararım![]()
En büyük hayalimdi zatenKeşke başka bir şey isteseymişsin olacakmış![]()
Ama zorluyorlar yaUyy maşallah ya çok severim öyle çocuklarıben hep ya terazi ya yay olsun isterdim ya yanlışlıkla gönlüme göre oldu hahaha