• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar Bugün kontrolümüz vardı 28+4üz. Bebiş 30+5le uyumlu çıktı 1510gr 40 cm olmuş 🫣🫣🫠korkmalı mıyım acaba bilemedim. Doktor diyete devam et yoksa daha iri olur dedi
Benimde 28 haftalıkken 1500 gr dı şuan 31 hafta pazartesi randevum var bakalım kaç oldu acaba☺️

Eklentiler

• IMG_2681.webp
    IMG_2681.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 19
hangisi iyi şimdi bilemedim🤣
Kuzum yay burcu bebeler özgür ruhlu, keşfetmeyi ve doğayı seven, çok meraklı, iletişim kurmayı seven, yeni şeyler denemeyi seven, bağımsızlık duygusu gelişmiş, sabırsız ve hareketli oluyor. Tam bana layık evlat 🤣
Oğlak bebeler ise daha ciddi, kararlı, sakin, disiplinli, hedef odaklı, kontrollü oluyor

Kuzum yay burcu bebeler özgür ruhlu, keşfetmeyi ve doğayı seven, çok meraklı, iletişim kurmayı seven, yeni şeyler denemeyi seven, bağımsızlık duygusu gelişmiş, sabırsız ve hareketli oluyor. Tam bana layık evlat 🤣
Oğlak bebeler ise daha ciddi, kararlı, sakin, disiplinli, hedef odaklı, kontrollü oluyor
benim ilk cocuğum yay burcu gibiymiş ikinciyi oğlak isterdim ama bizim ikimizinki kurtarmıyor galiba🤣

benim ilk cocuğum yay burcu gibiymiş ikinciyi oğlak isterdim ama bizim ikimizinki kurtarmıyor galiba🤣
Kuzum benim seçim hakkım olsa da yay isterdim ya 😍 ilk hamile kalınca araştırmıştım en iyi anlaşan 3 burç İkizler kova yay eşim ben oğlum. Eşimle ben doğaya aşığız, kamp çok severiz, ikimiz de özgürlüğümüze çok düşkün, çok meraklıyız. Ee beni tanıdınız araştırmayı çok severim, meraklıyım, sabırsızım. Yeni yerler keşfetmeye bayılırım. Şehre yeni bir yer açılsın koşa koşa gider denetim vs. Yani tam bizlik evlat 😍

Evet yay isteyin isteyin oğlum yay an itibariyle muhabbetimiz akıllı saat alacaktık iyi olur ortam dinlerim nerde ne yapıyorsun anlarım dedim.hayır asla saatimi kapatırım, çocuk hakları diye bişey var arkadaşlarımla beni dinleyemzsin! Şahane yay 🙈🙉🙊

Evet yay isteyin isteyin oğlum yay an itibariyle muhabbetimiz akıllı saat alacaktık iyi olur ortam dinlerim nerde ne yapıyorsun anlarım dedim.hayır asla saatimi kapatırım, çocuk hakları diye bişey var arkadaşlarımla beni dinleyemzsin! Şahane yay 🙈🙉🙊
Uyy maşallah ya çok severim öyle çocukları 😍 ben hep ya terazi ya yay olsun isterdim ya yanlışlıkla gönlüme göre oldu hahaha

Back
X