• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canım cekmeceli dolallar oluyor renkli falan onlardan bakabilirsin oyle birseyse düşündüğün.
Veya minik böyle ikea tipi olanlar var onlara da bakabilirsin. Tamamen ihtiyaca bagli.

Eksik bitmez ya daha 😊 bebisler saglicakla gelsin de.. ihtiyaclar bes dakikada alınır...
Canım kusura bakma diğer yazılanlara cevap verdim yeni okudum geçmişi. Evet o tarz bişey bakarım bulursam minik bişey dediğin gibi. İnşallah sağlıcakla gelsinler yeter ki 🙏🌸

Ya ikincisini söylemek bile istemiyorum da. Ilki de 138/87 çıktı...
Ikinciyi demek bile gelmiyor icimden. O stresten yüksek çıktı ama biliyorum
Canım stres yapma..insanın korktugu başına geliyor, kendimiz çağırıyoruz iyiyi de kötüyü de
Bende enfeksiyon geçmiş mesela. Serviks de düzelmiştir diye umuyorum.yarindan umudum var. Yarınlar hepimiz için güzel olsun, güzel haberler alalim

Hemen koyayım karanfil canım evde var, sağ ol aklıma gelmedi hiç
Canım karanfil işe yaramazsa bende yaramamıştı sarımsak ezip ağrıyan dişinin üstüne koy pamukta üstüne koy dişinle bastır rahatsız etmez diyosan yapabilirsin benim dişim o kadar kötü bi haldeki bi kaç gün bunu yaptım bir daha asla ağrımadı 6 aydır rahatım bilgin olsun 😇

Canım karanfil işe yaramazsa bende yaramamıştı sarımsak ezip ağrıyan dişinin üstüne koy pamukta üstüne koy dişinle bastır rahatsız etmez diyosan yapabilirsin benim dişim o kadar kötü bi haldeki bi kaç gün bunu yaptım bir daha asla ağrımadı 6 aydır rahatım bilgin olsun 😇
Ay evet bunu da denemiştim 🙄 gerçekten afedersiniz o an b.k köy geçecek deseler koyabilirdim ağrıdan

Ay evet bunu da denemiştim 🙄 gerçekten afedersiniz o an b.k köy geçecek deseler koyabilirdim ağrıdan
Ay vallahi sorma bende aynıydım daha 2 aylık hamiştim insanlıktan çıkarttı diş beni 3 gün boyunca ağlamaktan gözlerim çıkmıştı kulağıma kadar vurdu 3 gün ne yemek yedim ne bişey sonradan sarımsağı keşfettik kulağıma bile soktum düşün sarımsağı 😂 ağrıyan dişime koydum kafamı doladım doladım bi güzel bağladım komple 😂 uyumaya çalıştım kalktım dişim resmen şişmiş dişimin arasında resmen diş etim çıkmış ama ağrımıyo dedim sarımsak sen neymişsin be 😂😂😂

Konuyu hatırlıyorum ben etkilendiğimi söylemiştim sadece @babylovee değildi aynı zamanlarda başka bi arkadaşın amniyosentez konusu da vardı.Neyse @babylovee benim mesajımın üzerine üzülünce yanlış anlayınca da durumu daha detaylı anlattım ona ve benim yapım böyle lütfen yanlış anlama demiştim.Kendimi yanlış ifade ettiğim için özür diledim o zaman da şuan da @babylovee ile bi sorunumuz yok kendisiyle özelden bile yazıştığımız dertleştiğimiz konular olmuştur. Az önce bile konuşmamız oldu. Şimdi siz aylardır yazmayıp uzaktan izleyip benden hoşlanmadığınızı yazıyorsunuz bu yaptığınız doğru değil. Biz aylardır burda birbirimize destek oluyoruz. Siz aramızı bozmaya mı geldiniz hayırdır ???
Hayır hayır 😂 aynen aranızı bozmaya geldim 🫢

Deneyeyim canım bunuda ne güzel doğal şeyler söylediniz 🙏☺️

Merhaba arkadaşlar daha önceden gruptaki mesajları okuyordum ama işten güçten yazmaya sohbet etmeye zamanım olmuyordu 33+3 ten selamlar bende gebelik şekeri olan hamişlerdenim 7 hafta boyunca diyetle güzel gittik ancak 32 den itibaren bi anda açlık tokluklar sınırın üstünde çıkmaya başlayınca insülüne başladık bi kaç gün takip yapıldı ancak doktorum için yeterli gelmedi ünite arttırdı sonra tekrar yeterli gelmeyince günde 2 doza çıkardık bakalım umarım doğuma kadar sağlıkla ilerleriz gebelik şekeri olanlar riskli gebelik grubunda olduğu için hastane çantamı da hazırladım sizde durumlar nasıl ☺️

Kuzu ben 3'te yok diye biliyorum 🙄 yani şöyle benim ilk trimesterda oldu bu durum günlerce duvarı yumrukladım acıdan sonra doktorum diş hekimine git dedi o da direkt antibiyotik dedi görünce kendi doktorum da öyle deyince ağlaya ağlaya kullanmıştım. Kar zarar hesabıyla. Doktor da eğer devam ederse güvenli zaman 14-27 demişti
Evet ilk trimester düşüğe
3.trimester erken doğuma sebep olabiliyor en iyi zamn 2 :/

Back
X