• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
doktorum Özcan Karademir. Sezeryan planlı olduğu için aslında uzaklık çok farketmez gibi. Normalse tabi o sıkıntı İstanbul trafiğinde.
Aslında sezaryen olacak ilki de sezaryen oldu çünkü ama acil bir durum olur mu acaba son zamanlarda diye düşündüm. Muayene ücreti de iyiymiş açıkçası. Meltem hastanesinden fiyat alacağım ben de. Memnun kalanlar var ama hastane biraz eski diyorlar gitmedim hiç. Açıkçası doktor memnuniyeti daha önemli benim için zaten hatta bana kalsa ben sakurada doğum yapardım amaa poliklinik kapısına bile erkek almıyorlar bırakın doğum katını😀 ailemiz bizden çok uzak yalnız olacağız eşim olmadan mümkün değil gibi.
Benim de genetiğimde var sanırım. Annemin de hamileyken çıkmış varisleri. Ameliyat oldu vs, zorlu süreçler geçirdi. Birkaç gün önce çıktı. Bir umut doktora gidip önlem almaya çalışacağım çorap kan sulandırıcı artık ne derseqq🙄 çok ayakta kaldığım zamanlar oldu. O yüzden kendime kızıyorum benim yüzümden mi diye ama olacağı varsa da oluyor. Çok teşekkür ederim cevapların için🙏💛
Kuzucum olacağı varmış hamilelik tetiklemiş eğerki gende varsa bir noktada çıkıyor malesef canını sıkma ama dinlendirmeye çalış bacakları duştan çıkarken soğuk su tutabilirsin o bölgelere o da iyi geliyor. Doktor ayakta kaldığın her an varis çorabı giy demişti bana ameliyattan sonra ama ne mümkün giymek çıkarmak ayrı problem. Açıkçası ameliyat biraz uzun sürdüğü için zorlamıştı birde yara izlerinin tamamen geçmesi de 1 yıl sürmüştü

Kizlar mide yanmasi beni yedi bitirdi😭 yemek yemek istemiyorum sirf bu yuzden🫤 cozumde bulamadim.rennie de ise yaramiyor.ilk hamilelikte bu kadar yoktu ya😭
Ne yediysem ne içtiysem geçiremedim ben o yanmayı ilk gebeligimde yani öyle bir asit geçiyor ki ağlamak istiyordum. Şuan başladı ama o seviyeye ulaşmadı ulaşırsa ne yaparım bilmiyorum. Sadece şunu hatırlıyorum sanki mide koruyucu hap kullanmaya başlamıştım doktor tavsiyesi ile. O biraz rahatlatmaya başlamış gibiydi bu gebelikte ilerlerse soracağım sen de istersen doktoruna danış gaviscon ve türevleri ise yaramıyordu bende.

Ben esencan hastanesine gidiyorum ama doğum için fiyat almadım. Anadolu hastanesini bir arkadaşım önermişti bana fakat onun zamanındaki doktor beylikduzunde bir hastaneye geçmiş o yüzden oraya gitmemiştim. Sizin doktorunuz kim orada? Bir de muayene ucretiniz ne kadar sizin?
Sanırım o doktor Uğraş Şahin 😊 ben Beylikdüzü Medicana da ona gidiyorum ve doktor seçimimden dolayı kendisinden çok memnunum nereye gitse oraya giderim🤗 o sebeple bende daha doğum ücretini öğrenmedim , bu cumartesi detaylı usg var,10 gün sonra bana kontrole gel dedi gittiğimde fiyat alınca bende yazarım kızlar 🙏

munzevimsi munzevimsi canım nasılsın😊🥰
Seni merak ettiğim için şubat grubuna yazmadım buradan sorayım istedim, herşey yolunda mı kuzum🩷🙏

Kuzucum olacağı varmış hamilelik tetiklemiş eğerki gende varsa bir noktada çıkıyor malesef canını sıkma ama dinlendirmeye çalış bacakları duştan çıkarken soğuk su tutabilirsin o bölgelere o da iyi geliyor. Doktor ayakta kaldığın her an varis çorabı giy demişti bana ameliyattan sonra ama ne mümkün giymek çıkarmak ayrı problem. Açıkçası ameliyat biraz uzun sürdüğü için zorlamıştı birde yara izlerinin tamamen geçmesi de 1 yıl sürmüştü
Ahh evet varis ameliyatı sonrası çorap giymek gerçekten mümkün değil. Annem de ameliyattan sonra ağlaya ağlaya giymeye çalışıyordu. O da pes etmişti. Ben şu an çorap alsam nerden ne marka alabilirim canım sen baya tecrübelisin. Trendyoldan falan alınır mı?

Detayli usg acilisini yaptim kizlar, bir bucuk saat sürdü 🙈 sükür her sey yolunda. Sol böbrek büyüklügü üst sinira yakin bir tek. Ilk oglumda da bunu demislerdi detaylida. Kizim da yoktu mesela bu erkek yine bunda ayni sey söylendi, takip yapiliyor dogduktan sonra. Süreci bildigim icin icim rahat. Herkese güzel haberler diliyorum
Ayyy maşallah maşallah benimkine daha var ama inşallah hepimiz iyi sonuçlar alır hayırlısıyla gönül rahatlığıyla doğumu bekleriz artık 💖💖💖

Ahh evet varis ameliyatı sonrası çorap giymek gerçekten mümkün değil. Annem de ameliyattan sonra ağlaya ağlaya giymeye çalışıyordu. O da pes etmişti. Ben şu an çorap alsam nerden ne marka alabilirim canım sen baya tecrübelisin. Trendyoldan falan alınır mı?
Kuzucum açıkçası ben ne marka aldığımı unuttum🥲 ama doktor bir iki marka önermişti ve sonra sağlık malzemeleri satan bir mağazanın da tavsiyesi üzerine aldım doktorum bacak ölçümü alıp şu bedeni almalısın diye tavsiyede bulunmuştu online almak istemedim çünkü yorumlar çok kafa karıştıyordu. En bol bedeni bile çok dar tabii, annene çok üzüldüm kıyamam varis çorabı giymek için bir aparat üretmişler hâlâ kullanıyorsa onunla giyebilir ben de almıştım kendime.

Sanırım o doktor Uğraş Şahin 😊 ben Beylikdüzü Medicana da ona gidiyorum ve doktor seçimimden dolayı kendisinden çok memnunum nereye gitse oraya giderim🤗 o sebeple bende daha doğum ücretini öğrenmedim , bu cumartesi detaylı usg var,10 gün sonra bana kontrole gel dedi gittiğimde fiyat alınca bende yazarım kızlar 🙏
Ben ilk hamileliğimde Medicana ya gidiyordum 2023 de yanlış hatırlamıyorsam 30 bindi doğum ücreti sonra şehir değişikliğinden dolayı orda yapmadım. şimdi 100- 150 civarı vardır diye düşünüyorum.

Gruba ilk yazdığım mesajı gördüm duygulandım ya. İnternetten toplu test sipariş etmiştim, deneme yapayım derken silik çizgi çıkmıştı o gün eşimle apar topar kan verip öğrenmiştik. Şimdi 20.haftaya girdim. Allah nasip ederse bir gün de doğurduk diyeceğiz 🥺🤗💞
Screenshot_20251020_180148.webp

Kızlar göbeğinize yağ olarak ne sürüyorsunuz
Bende de her dertten var diyerek buraya da el atayım 😀 ilk gebeligimde bol bol nemlendirdim ama gel gör ki 7. Aya doğru bir başladı 6 ay sonları gibi, çatır çatır heryeri çatladı göbeğimin. Başta düzenli kullanmıyordum sonradan kullandım ama hic kullanmayıp catlamayanlar var bu da genetik 🥲 annemde hiç çatlak yok ama ben kimden aldıysam bu geni bilmiyorum. Yine de birseyler süreyim diyorum da olan oldu zaten çatlayınca dönüş olmuyor🥲

Arkadaşlar merhaba devlete dayanamyp randevu almıştım ya bugün bebişimi gördük ve doktor abartmıyorum 10 dakika uğrastı bağdaş yapmış benimki bu sefer de çok komikti hahh. 17.68 cm 124 Gr 15+3 SATA göre 😌 ve erkek olduğu kesinleşti. Gördük çok net p.piyi uğraşlar sonucu🥰 bakın bu işin özeli devleti yok tamamen doktorda bitiyor. Sırf iyi diye özele gittim ilçe dışı hastane bide. ama ikidir muayenelerde çok iyi ilgilenmedi doktor göya özel hastane. burada merkezdeki özel bir hastaneye geçme kararı aldım Bir önceki doktoru bıraktım ona baslamadan devlete de gideyim dedim cinsiyet kesinleşsin. Bir önceki kadın doktordan çok daha iyi ilgilendi bugünkü devlettekı. aynı odalarda iki kişi kalmasa devlette doğum yapardım ve ssvd istemeseydim. Ama bu şartlar için özeli tercih ediyorum bakalım yeni seçtiğim doktor ssvd yaptırıyor umarım ben de hayalime kavuşurum ssvd ile

Ben ilk hamileliğimde Medicana ya gidiyordum 2023 de yanlış hatırlamıyorsam 30 bindi doğum ücreti sonra şehir değişikliğinden dolayı orda yapmadım. şimdi 100- 150 civarı vardır diye düşünüyorum.
Evet ya bu rakamları duyuyorum ama çok fazla geliyor gerçekten 😟
İnşallah 2026 biz doğurana kadar bari 100 olsa cidden pahalı bi hastane ama doktorum iyi diye ne deseler orada yapacağım🙏

Ben ikizlerimi özelde doğurdum. Tek bebek fiyatı aldılar. Kızlar size tavsiyem eğer maddi olarak külfet olacaksa hiç bu tarz yerlere gitmeyin. İkizlere hamileyken bulunduğum şehir baskaydi. Kendi doktorum ayrıntılısını yaptı eğer bir sıkıntı görürsem gönderirim perinatolojiye dedi. Şimdi de eğitim araştırmaya gidicem ayrıntılı için o da perinatoloji doktoru. Ne bileyim gerek var mı ki bu kadar paralar vermeye 🙈 he Maddi olarak zorlamaz imkanın vardır gidersin. Ama bunun daha dogummdan
Çok güzel düşünüyorsun

Arkadaşlar merhaba devlete dayanamyp randevu almıştım ya bugün bebişimi gördük ve doktor abartmıyorum 10 dakika uğrastı bağdaş yapmış benimki bu sefer de çok komikti hahh. 17.68 cm 124 Gr 15+3 SATA göre 😌 ve erkek olduğu kesinleşti. Gördük çok net p.piyi uğraşlar sonucu🥰 bakın bu işin özeli devleti yok tamamen doktorda bitiyor. Sırf iyi diye özele gittim ilçe dışı hastane bide. ama ikidir muayenelerde çok iyi ilgilenmedi doktor göya özel hastane. burada merkezdeki özel bir hastaneye geçme kararı aldım Bir önceki doktoru bıraktım ona baslamadan devlete de gideyim dedim cinsiyet kesinleşsin. Bir önceki kadın doktordan çok daha iyi ilgilendi bugünkü devlettekı. aynı odalarda iki kişi kalmasa devlette doğum yapardım ve ssvd istemeseydim. Ama bu şartlar için özeli tercih ediyorum bakalım yeni seçtiğim doktor ssvd yaptırıyor umarım ben de hayalime kavuşurum ssvd ile
Sağlıkla gelsin bebişin 🤍 gerçekten iş doktorda bitiyor bende son gittiğim devletteki doktora bayıldım ve tekrar randevu düşüremiyorum bir tık üzüldüm 😀 yine de hergün bakıyorum 🥲 açıkçası ben de sırf eşim yanımda olamıyor diye devlette doğurmak istemiyorum, burada ssvd yaptıran devlet de varmış mesela.

Bende Medipol Bahçelievler'de yaptım 2 sene önce 15di şimdi 75bin ikizlere ise 85bin dedi ki artacak ocaktan sonra şimdiden fiyatta sabitlemiyorlar
Aynen ben de sordum cumartesi
Normal 48
Zorunlu sezeryan 68
Suda doğum ise 90 mış ve bunlar tek gebelik fiyatları
Şimdiden ödesek dedim önden ödeme ile fiyat sabitleme olmuyor dediler
Gerçekten çok temiz bir hastane ve çıkan bebek haberlerinden sonra da eminim daha çok tercih ediliyordur
İnsanlar artık devlet hastanelerindeki enfeksiyon risklerinden kaçtıklarından, özel hastanelerin ise yenidoğan bebekler ile ilgili çıkan haberlerden sonra güvendikleri kurumlara karşı bazı rakamları mecburen gözden çıkarıyorlar
Hastanede yattığım süre boyunca gördüm ki bu hastane çok fazla tercih ediliyor
Bu tercih biraz korkunun getirdiği mecburiyetten kaynaklanıyor

Evet evet gerçekten öyle ve iyi dra randevu bulmak güç her sabah 10da bakıyorsun degl mi. 🥲 Bana denilen o aslnda devlette cnku hangi Dr doğuma denk gelirse deglmmi bu işler? Direkt hastneye sormadm bugun keske sorsaydm cevreden genelde dediler yapmazlar. Ama sormakda fayda var detaylı ultrason zamanı soraym en iyisi💕😌 aminn teşekkür ederim senin bebişin de sağlıkla gelsn canmm
Sağlıkla gelsin bebişin 🤍 gerçekten iş doktorda bitiyor bende son gittiğim devletteki doktora bayıldım ve tekrar randevu düşüremiyorum bir tık üzüldüm 😀 yine de hergün bakıyorum 🥲 açıkçası ben de sırf eşim yanımda olamıyor diye devlette doğurmak istemiyorum, burada ssvd yaptıran devlet de varmış mesela.

Bende de her dertten var diyerek buraya da el atayım 😀 ilk gebeligimde bol bol nemlendirdim ama gel gör ki 7. Aya doğru bir başladı 6 ay sonları gibi, çatır çatır heryeri çatladı göbeğimin. Başta düzenli kullanmıyordum sonradan kullandım ama hic kullanmayıp catlamayanlar var bu da genetik 🥲 annemde hiç çatlak yok ama ben kimden aldıysam bu geni bilmiyorum. Yine de birseyler süreyim diyorum da olan oldu zaten çatlayınca dönüş olmuyor🥲
Hiç almasam mı o zaman😂😂

Back
X