• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba arkadaşlar daha önceden gruptaki mesajları okuyordum ama işten güçten yazmaya sohbet etmeye zamanım olmuyordu 33+3 ten selamlar bende gebelik şekeri olan hamişlerdenim 7 hafta boyunca diyetle güzel gittik ancak 32 den itibaren bi anda açlık tokluklar sınırın üstünde çıkmaya başlayınca insülüne başladık bi kaç gün takip yapıldı ancak doktorum için yeterli gelmedi ünite arttırdı sonra tekrar yeterli gelmeyince günde 2 doza çıkardık bakalım umarım doğuma kadar sağlıkla ilerleriz gebelik şekeri olanlar riskli gebelik grubunda olduğu için hastane çantamı da hazırladım sizde durumlar nasıl ☺️
Hoşgeldiniz, ben de 33+2’yim 🤩 şekerle ilgili öyküsü olan çok burda bildiğiniz gibi, kızlar yazacaktır mutlaka. Sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🙏

Hayır hayır 😂 aynen aranızı bozmaya geldim 🫢
Ne bu şimdi komik mi ???
sepide sepide sanada aşk olsun çanak tutuyosun.
Gerçekten anlamıyorum sizi komik olan ne ?? annabelica annabelica benim bilmediğim bi durum mu var sen söyler misin ?? Bu grupta ne zaman böyle tatsız şeyler yaşar olduk ??

Sanırım ben de son trimester da izin vermiyorlar diye biliyorum ama emin değilim 🥺 mahvoldum ama 🥺
Canım çok geçmiş olsun
Ne kadr doğru bilmiyorum ama kocakarı tavsiyesi gibi ağrıyan yeri bastıra bastıra fırçalayıp kanatın derler oradaki irini akıtıyormuş..Ben denedim iyi geldi ama tesadüf mü bilmiyorm şarjlı diş fırçasıyla baya uyuşuna kdr fırçaladım..
Birde tuzlu sirkeli su ile gargara

Kızlar ya biraz alakasız gibi olacak ama aslında bebişim için alacağım o yüzden ne alaka demeyin 🙂 benim buharlı temizleyicim yok, yerlerin mutfağın falan buharla temizlenmesini istiyorum artık. Karcher mi alayım yoksa daha uygun muadili olan pirantech mi ? Pirantechten de çok memnun olanlar var ve baya satıyor. Bunlardan birini kullanan var mı aranızda ? Varsa hangi model ve memnuniyet durumunuz nasıl acaba ?

Kızlar ya biraz alakasız gibi olacak ama aslında bebişim için alacağım o yüzden ne alaka demeyin 🙂 benim buharlı temizleyicim yok, yerlerin mutfağın falan buharla temizlenmesini istiyorum artık. Karcher mi alayım yoksa daha uygun muadili olan pirantech mi ? Pirantechten de çok memnun olanlar var ve baya satıyor. Bunlardan birini kullanan var mı aranızda ? Varsa hangi model ve memnuniyet durumunuz nasıl acaba ?
Canım ben şunu aldım ilk zamanlar epey kullandım ama hevesim geçti galiba bu aralar pek kullanmıyorum. Ben en çok fırın temizliğini sevdim baya güzel temizliyor. Yerler fayanssa sulu bıraktığı için sonrasında kurulamazsan iz kalıyor. Mesela şuanki evimizde yerler seramik mükemmel oluyor iz kalmıyor çünkü. Genel olarak memnunum halıyı da güzel temizliyor

Hayır hayır 😂 aynen aranızı bozmaya geldim 🫢
Yaptığın yine de çok hoş değil bence arkadaşım
Burada biz her gün her saat konuşuyoruz üstünden çokca zaman geçmiş üstelik tarafların kendilerince hallettiği bir konuyu hatırlatmanın kimseye bi faydası yok anca insanları gerer üzer nitekim öyle oldu.
Ne bu şimdi komik mi ???
Gerçekten anlamıyorum sizi komik olan ne ?? annabelica annabelica benim bilmediğim bi durum mu var sen söyler misin ?? Bu grupta ne zaman böyle tatsız şeyler yaşar olduk ??
Canım sepide grubun yaramaz çocuğu biliyorsun ama o da seni kıracak bir şey yapmaz merak etme.
Annabelica nında konuyla bir ilgisi yok ki ne yapabilir kız

Ne bu şimdi komik mi ???
Evet hanımefendi mesajınız komik geldi hayırdır falan yazmışsınız. Kalabalık bir ortamda olduğum için cevap veremedim. Ben sizin adınızı bile geçirmemişim. Üstünden kaç gün geçmiş tatsız şeyler yaşandığı yok birçok kişi üstüne alınmış ama sizin tepkiniz aşırı olmuş. Ne aranızı bozmaya çalışcam anlamadım? Başkalarını etiketleyerek olayı büyütmeye mi çalışıyorsunuz? Problem benimleyse benimle halledin. Etiket yaparak Taraflar belli olsun mu istiyorsunuz anlamadım? Eğer öyleyse herkes size destek verebilir benim öyle bir gayem yok 😊 diğer taraftan evet sizi kastetmiştim ama isminiz geçmedi

Canım ben şunu aldım ilk zamanlar epey kullandım ama hevesim geçti galiba bu aralar pek kullanmıyorum. Ben en çok fırın temizliğini sevdim baya güzel temizliyor. Yerler fayanssa sulu bıraktığı için sonrasında kurulamazsan iz kalıyor. Mesela şuanki evimizde yerler seramik mükemmel oluyor iz kalmıyor çünkü. Genel olarak memnunum halıyı da güzel temizliyor
Yaa öyle oluyor işte de mi, hevesin geçince kim uğraşacak bununla diyip bir kenara 😅 ama belki şimdi seninde bebişinle beraber kullanımın artar. Memnun olmana sevindim, ben de pirantech olursa bununla eklediğim model arasındayım. Halı ve koltuk da yıkıyor olduğu için acaba hepsi bir mi olsa diyorum

Eklentiler

• 1000134370.webp
    1000134370.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 12
Canım ben de çok araştırarak ve kullanacağımdan emin bir şekilde pirantech aldım. Aslında karcher düşünüyordum ama öyle bir bütçe ayırmak istemedim. Ve sonuç, epeydir kullanmıyorum😟 hamilelikle de alakalı olabilir, en basitine gidiyor elim açıkçası hiç teferruatlı şeylerle uğraşmıyorum genel olarak.
Ben en çok yer temizliğinde işime yarar, hijyenik olur diye almıştım. Çünkü aslında mop ve vileda gibi şeyler çok hijyenik değiller gibi geliyor, yerleri elle de silemeyeceğime göre..
Böyle düşünmüştüm, bir de pirantechin yer silmek için olan iki bezi var yanlış hatırlamıyorsam, ama eldeki mikrofiber bezlerini de kullanabiliyorsun o da güzel
Kötü bir yanı, hantal bir şey, yer kaplıyor. Hem su kaynattığın haznenin ince borusu var, hem elektrik kablosu var. Yani ölme eşeğim ölme şuan olsa almayı düşünmezdim herhalde🤷‍♀️
çok seveni de var, yani aslında beklentinle alakalı alıp almama kararı vermen bence.
Eğer arada derin temizlikte kullanırım diyorsan alabilirsin bence
Ama her gün açılacak bir şey değil bence ya. Sık sık açılacak bir şey de olmadı benim deneyimlediğim

Evet hanımefendi mesajınız komik geldi hayırdır falan yazmışsınız. Kalabalık bir ortamda olduğum için cevap veremedim. Ben sizin adınızı bile geçirmemişim. Üstünden kaç gün geçmiş tatsız şeyler yaşandığı yok birçok kişi üstüne alınmış ama sizin tepkiniz aşırı olmuş. Ne aranızı bozmaya çalışcam anlamadım? Başkalarını etiketleyerek olayı büyütmeye mi çalışıyorsunuz? Problem benimleyse benimle halledin. Etiket yaparak Taraflar belli olsun mu istiyorsunuz anlamadım? Eğer öyleyse herkes size destek verebilir benim öyle bir gayem yok 😊 diğer taraftan evet sizi kastetmiştim ama isminiz geçmedi
Üstünden kaç gün geçmiş demişsiniz konuşmanız perşembe günü olmuş. Beni kastederek bahsettiğiniz konunun üzerinden ise aylar geçmiş. Bizim aramızda bi sorun yok. Pardon da sizene …

Canım çok geçmiş olsun
Ne kadr doğru bilmiyorum ama kocakarı tavsiyesi gibi ağrıyan yeri bastıra bastıra fırçalayıp kanatın derler oradaki irini akıtıyormuş..Ben denedim iyi geldi ama tesadüf mü bilmiyorm şarjlı diş fırçasıyla baya uyuşuna kdr fırçaladım..
Birde tuzlu sirkeli su ile gargara

Denenebilir canım. Diğer yöntemler işe yaramazsa aklımda olsun 🙏

Burada biz her gün her saat konuşuyoruz üstünden çokca zaman geçmiş üstelik tarafların kendilerince hallettiği bir konuyu hatırlatmanın kimseye bi faydası yok anca insanları gerer üzer nitekim öyle oldu.
Hanımefendi bide benden hoşlanmamış 😂

Yaa öyle oluyor işte de mi, hevesin geçince kim uğraşacak bununla diyip bir kenara 😅 ama belki şimdi seninde bebişinle beraber kullanımın artar. Memnun olmana sevindim, ben de pirantech olursa bununla eklediğim model arasındayım. Halı ve koltuk da yıkıyor olduğu için acaba hepsi bir mi olsa diyorum
Ay bebekle hiç kullanmam 😂 ayda yılda bir çıkarırım derin temizlik için, ben aldığımda fiyatı uygundu o yüzden gözüme gelmedi pek eğer gözden çıkrabildiğin bir paraysa al kullanmasan bile üzülmezsin

Burada biz her gün her saat konuşuyoruz üstünden çokca zaman geçmiş üstelik tarafların kendilerince hallettiği bir konuyu hatırlatmanın kimseye bi faydası yok anca insanları gerer üzer nitekim
Sevgili cherry ben gruba yazdığım gün babylove anlat ne biliyorsun hakkımızda ne düşünüyorsun gibi birşey dedi bende onun üzerine baştan beri takip ediyorum hatta şeninde böyle bişey olmuştu bi kişi hariç herkes hakkında iyi düşüncelere sahibim gibi birşey yazdım. Diğer grup üyelerinin ısrarla sormasına karşın ben isim vermedim ve ayıp olur dedim unutmak daha iyi dedim. Yani orda amacım olay büyütmek falan da değildi. Olay büyük bir olay değildi ben takıldım sadece dedim her türlü açıklamamı yaptım kimse de kimseye küsmedi. Hanımefendinin atarlı tavrına karşı da güldüm ayıp birşey yaptığımı düşünmüyorum. Üslubumu bozmuyorum ilgili kişiye karşı da

Canım sepide grubun yaramaz çocuğu biliyorsun ama o da seni kıracak bir şey yapmaz merak etme.
Annabelica nında konuyla bir ilgisi yok ki ne yapabilir kız
Yaramaz çocuğu olması hadsiz insanlara çanak tutması anlamına gelmez çocuk değiliz hepimiz kaç yaşında aklı başında insanlarız . Ayrıca ben 7 aydır bu gruptayım 2 gün önce bu guruba yazmaya başlayan birisi gelmiş ve nerden baksanız 3-4 ay önce olan bir konuyu gündeme getirmiş ben buna sessiz kalmam. Kimin ne haddine bizim aramızda asla bunun tartışması bile geçmedi babylovee babylovee geçti mi ? Sen söyle

Back
X