• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hanımefendi sizin gibi atarlı mı konuşayım? O an kalabalık bi ortamdaydım ve uzun uzundaya yazamadım hayırdırlı falan konuşmanız komiğime gitti noluyoruz dedim. Ben isminizi geçirmemişim başkalarını da polemiğe çekip durmayın. Konu kapandı. Daha uzatıyorsunuz. İsminiz geçmiş olsa anlayacağım.
İsmimi geçirmemişsin ama benden bahsettiğini sende söyledin . Ne bu şimdi uzaktan uzağa izledinde ne oldu 4 ay önce olan mevzuyu açtın ne oldu ?? Bana bi garezin mi var anlamadım ?? Ben kendimi biliyorum kime ne yazdığımı da biliyorum. Konu kapanmadı efendim. Ayıp değil mi burda yaptığın ??

Hanımefendi sizin gibi atarlı mı konuşayım? O an kalabalık bi ortamdaydım ve uzun uzadıya yazamadım hayırdırlı falan konuşmanız komiğime gitti noluyoruz dedim. Ben isminizi geçirmemişim başkalarını da polemiğe çekip durmayın. Konu kapandı. Daha uzatıyorsunuz. İsminiz geçmiş olsa anlayacağım.
Ayrıca kalabalık bi ortamda olmanız lakayt bi şekilde o gülme emojisini atıp dalga geçmeniz anlamına gelmiyor. Başka konuları uzun uzadıya yazmayı bilmişsiniz ama

Ablayı düzenli alıyorsan yem atsana, arkadaşlarım buharlı makinelerle temizlik yapıyorlar artık baya da memnunlar filan. O zaten kullanıp kullanmayacağını belli eder bence😂
Evet evet benim için karcher pirantech fark etmiyor ben o suyun kaynamasını bekleme işinden filan genel olarak buharlı temizleme mantığından sıkıldım.. fakat bu durum değişedebilir…😄 insan yıllarca giymediği kıyafeti birden giymeye başlayabiliyor
Daha önce araştırdığım zamanlar söylemiştim ama çok üzerinde durmadık, yani lafı onun kullanımına getirmemiştim. Ama çok mantıklı şimdi direkt kullanıcısı o olacak şekilde cümle kurup deneyeyim 😂😂
Dediğin gibi sen de yeniden heveslenir kullanırsın canım umarım, belki bebişimiz azıcık büyüyünce işine yarar 🤗

Arkadaşım gruba katılım kuralları var da ben mi haiz değilim? Şu kadar ay sonra yazılmaz. Bu kadar ay boyunca yazanlar hep haklıdır falan diye. İzin mevzusu geçti ve benden bilgimi paylaştım bu şekilde giriş yaptım. İzin mi almam gerekiyor? Ben senin ismini geçirmemişim insanlar öğrenmeye çalıştı üstünü kapattım ayıp olacak arkadaşa dedim. Kapatalım dedim. Goygoy yapıldı ismini vermedim. Sende kendini biliyorsun madem evet seni kastettim dedim mesajlarının nahoşlığu üzerine. Kusura bakma seviyeyi düşürmemeyi tercih edip güldüğüm için

Ayrıca kalabalık bi ortamda olmanız lakayt bi şekilde o gülme emojisini atıp dalga geçmeniz anlamına gelmiyor. Başka konuları uzun uzadıya yazmayı bilmişsiniz ama
Konu kapandı diyip diyip devam ediyorsun ama. Burada bu kadar insanı germeye hakkın yok bence, için soğumuyorsa B Bklmnn ile özelden konuşabilirsin. Lütfen gereksiz bir konu ile burayı meşgul etmeyelim

Sevgili cherry ben gruba yazdığım gün babylove anlat ne biliyorsun hakkımızda ne düşünüyorsun gibi birşey dedi bende onun üzerine baştan beri takip ediyorum hatta şeninde böyle bişey olmuştu bi kişi hariç herkes hakkında iyi düşüncelere sahibim gibi birşey yazdım. Diğer grup üyelerinin ısrarla sormasına karşın ben isim vermedim ve ayıp olur dedim unutmak daha iyi dedim. Yani orda amacım olay büyütmek falan da değildi. Olay büyük bir olay değildi ben takıldım sadece dedim her türlü açıklamamı yaptım kimse de kimseye küsmedi. Hanımefendinin atarlı tavrına karşı da güldüm ayıp birşey yaptığımı düşünmüyorum. Üslubumu bozmuyorum ilgili kişiye karşı da
Gülemezsin eğer benim arkamdan konuşuyorsan yüzleştiğin zamanda da konuşmaya bileceksin öyle etrafım kalabalıktı uzun uzadıya yazamadım falan yok kusura bakma.

Hanımefendi lakayt olmayıp sizin gibi mahalle ağızla kavga mı çıkarayım. İnsanı zorla konuşturmayın. Hadi artık ya. Muhatabınız değildim ya ordan devam edelim

Gülemezsin eğer benim arkamdan konuşuyorsan yüzleştiğin zamanda da konuşmaya bileceksin öyle etrafım kalabalıktı uzun uzadıya yazamadım falan yok kusura bakma.
Ay ne arkanızdan konuşcam ya valla zorla güldürüyorsunuz. Mesajlar açık ve okumuşsunuz arkanızdan olmuyor yüzünüze de tekrar söyledim evet sizi kastediyorum diye

Arkadaşım gruba katılım kuralları var da ben mi haiz değilim? Şu kadar ay sonra yazılmaz. Bu kadar ay boyunca yazanlar hep haklıdır falan diye. İzin mevzusu geçti ve benden bilgimi paylaştım bu şekilde giriş yaptım. İzin mi almam gerekiyor? Ben senin ismini geçirmemişim insanlar öğrenmeye çalıştı üstünü kapattım ayıp olacak arkadaşa dedim. Kapatalım dedim. Goygoy yapıldı ismini vermedim. Sende kendini biliyorsun madem evet seni kastettim dedim mesajlarının nahoşlığu üzerine. Kusura bakma seviyeyi düşürmemeyi tercih edip güldüğüm için
Nasıl bir etki bıraktıysam üzerinde bi beni unutamamışsın. Sen benim arkamdan konuşarak seviyeni zaten düşürmüşsün. Ben susacak değilim elbette kime ne yazdığımı biliyorum aylar önce olan bi konuyu niye açıyorsun sen onu anlamıyorum

Konu kapandı diyip diyip devam ediyorsun ama. Burada bu kadar insanı germeye hakkın yok bence, için soğumuyorsa B Bklmnn ile özelden konuşabilirsin. Lütfen gereksiz bir konu ile burayı meşgul etmeyelim
4 ay önce olan konuyu kim açtıysa ona yazmanız gerekmez miydi bu mesajınızı ??

Nasıl bir etki bıraktıysam üzerinde bi beni unutamamışsın. Sen benim arkamdan konuşarak seviyeni zaten düşürmüşsün. Ben susacak değilim elbette kime ne yazdığımı biliyorum aylar önce olan bi konuyu niye açıyorsun sen onu anlamıyorum
Tövbe estafurullah 😂😂😂 lütfen iyi geceler hadi muhattap almayın artık beni

4 ay önce olan konuyu kim açtıysa ona yazmanız gerekmez miydi bu mesajınızı ??
O uzatmıyordu, senin adını da vermedi. Gerginlik yaratıp saldıran sensin çok üzgünüm ama buradan görünen bu. Sana niye taksın veya niye umrunda olasın. Bir muhabbet arası söyledi ve geçti, sonra diğer arkadaşların ısrarına rağmen isim vermedi. Lütfen biraz sakinleşip geri dön ???? Kullanıp da durma 🥲

Tövbe estafurullah 😂😂😂 lütfen iyi geceler hadi muhattap almayın artık beni
Hayatınız goygoyculuk başka bildiğiniz bişey yok. Sen benim muhatabım değilsin zaten. Beni konu eden sensin. Bidaha da etmezsin

O uzatmıyordu, senin adını da vermedi. Gerginlik yaratıp saldıran sensin çok üzgünüm ama buradan görünen bu. Sana niye taksın veya niye umrunda olasın. Bir muhabbet arası söyledi ve geçti, sonra diğer arkadaşların ısrarına rağmen isim vermedi. Lütfen biraz sakinleşip geri dön ???? Kullanıp da durma 🥲
Verse de vermese de ben kendimi biliyorum. Sen bilmezmisin kime ne yazdığını ?? Aylar sonra birisi çıkıp gelse buraya seni ima ederek senden hoşlanmadığını yazsa sen ne düşünürsün ??

Bu gurupta böyle gerginlikler yüzünden 2 arkadaşımız ayrıldı belki hatırlarsın hoş değil yani ayıp

Verse de vermese de ben kendimi biliyorum. Sen bilmezmisin kime ne yazdığını ?? Aylar sonra birisi çıkıp gelse buraya seni ima ederek senden hoşlanmadığını yazsa sen ne düşünürsün ??
Ay olabilir inan umrumda olmaz. Sana laf anlatamıyorum beni de bu sinir stres girdabına daha fazla çekmemen için siteyi terk ediyorum 😅

Arkadaşlar sağlık sorunları yeterince gerginlik oluşturuyo herkeste, can taşıyoruz hassas dönemdeyiz, burada destek amaçlı iletişimdeyiz lütfen. Gruba giriş sebebim bile bir haksızlık ve daha önemlisi üslup sorununa karşı dayanamamaktı. Gerek yok çünkü. Şuanda da aranızda geçen bu diyaloğa tanık olmak zorunda değiliz. Evet biriniz ee ne düşünüyosun hakkımızda dendiğinde özellikle bir konudan bahsetti biraz değişikti ama isim vermedi, diğeri Perşembeden beri onlarca mesaj sayfa geçmiş bugün konuyu açmış ve tarz olarakta çokta hoş olmayan şeyler yazıyor. Gerek yok.

Back
X