Kızlar empati kurup haklı hissettirdiğiniz için teşekkür ederim

Kişilik olarak çok yardım talep edebilen biri değilim ama normalde de sulugöz olduğum için üzüldüğüm belli olur ve karşımdakinden beni anlamasını beklerim. Bu konuda da öyle açıkçası. Açık açık ben zor durumdayım ihtiyacım var diyemem. İhtiyacım olduğu belli ve karşımdaki bunu anlayıp bir şeyler yapmıyorsa ya da sırf ben dediğim için yapacaksa yapmasın daha iyi, ben başımın çaresine bakarım derim. Nitekim zaten o gün görüntülüde hüngür hüngür ağlamama rağmen arayıp bu konuyu tekrar dile getiren de olmadı. Kayınvalidem ay başında gelecek. O da iyidir sağolsun ama sadece biraz ben çok iyi çocuk bakarım kafasında olduğu için biz yaptık bir şey olmadı konuları var ve beni yoruyor.
Bir kaç gün kendimi çok üzdüm ve Cuma akşamı bebeklerimin hareketleri azaldı gibi hissettim. Dün hastanedeydik. Oğlum zaten çok aşağılara inmişti şimdi de suyu azalmış. NSTye bağladılar ama bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Doktorum hareketlerinde azlık hissedersen hemen gel NSTye bağlasınlar dedi.
Artık bu konuyu da içimde kapattım. Biz de bugün hastane çantamızı hazırlayacağız inşallah. Yarın 34+0 olacağız. En azından 3hafta daha bebeklerimin sabretmesini ve 2,5kiloyu geçerek kavuşmayı bekliyor olacağım.
annabelica
beni de korkanlar kulübüne ekleyebilirsin çünkü bende de nasıl yapacağım, iyi bakabilecek miyim korkuları başladı
Pamlok
dün biz de gebe okulundaydık ama ben çok verim alamadım açıkçası ya. Sence nasıldı?