• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Aşko benimde son 2 haftadır kilo alımım durdu 😐😆tabi ki bu beni üzmüyor 🐸
Ahshha ben de hic üzülmüyorum esime kalsa bu saglikli degil ama susturuyorum 🤣

Eklentiler

• IMG_4338.webp
    IMG_4338.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar empati kurup haklı hissettirdiğiniz için teşekkür ederim 🌸
Kişilik olarak çok yardım talep edebilen biri değilim ama normalde de sulugöz olduğum için üzüldüğüm belli olur ve karşımdakinden beni anlamasını beklerim. Bu konuda da öyle açıkçası. Açık açık ben zor durumdayım ihtiyacım var diyemem. İhtiyacım olduğu belli ve karşımdaki bunu anlayıp bir şeyler yapmıyorsa ya da sırf ben dediğim için yapacaksa yapmasın daha iyi, ben başımın çaresine bakarım derim. Nitekim zaten o gün görüntülüde hüngür hüngür ağlamama rağmen arayıp bu konuyu tekrar dile getiren de olmadı. Kayınvalidem ay başında gelecek. O da iyidir sağolsun ama sadece biraz ben çok iyi çocuk bakarım kafasında olduğu için biz yaptık bir şey olmadı konuları var ve beni yoruyor.
Bir kaç gün kendimi çok üzdüm ve Cuma akşamı bebeklerimin hareketleri azaldı gibi hissettim. Dün hastanedeydik. Oğlum zaten çok aşağılara inmişti şimdi de suyu azalmış. NSTye bağladılar ama bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Doktorum hareketlerinde azlık hissedersen hemen gel NSTye bağlasınlar dedi.
Artık bu konuyu da içimde kapattım. Biz de bugün hastane çantamızı hazırlayacağız inşallah. Yarın 34+0 olacağız. En azından 3hafta daha bebeklerimin sabretmesini ve 2,5kiloyu geçerek kavuşmayı bekliyor olacağım.
annabelica annabelica beni de korkanlar kulübüne ekleyebilirsin çünkü bende de nasıl yapacağım, iyi bakabilecek miyim korkuları başladı 🤦🏻‍♀️
@Pamlok dün biz de gebe okulundaydık ama ben çok verim alamadım açıkçası ya. Sence nasıldı?
Canım ilk bebekte kimsenin dokunmasını bile istemiyorsun ki ben bilirim kafasında olan Kv yorucu olabilir psikolojik olarak haklısın. Bebeklerin bakımını sen ve eşin üstlen, o yemek temizlik vs gibi ek işleri yapsın. Gece ben bakarım diye senle aynı odada uyumasın mesela. Senle eşin girin odaya kapıyı kapatın sabaha kadar bir uyur bir uyanık olacaksınız zaten. Baş edemediğiniz durumlarda yardım isteyin. Baştan biraz sınır çizersen daha rahat edersin diye düşünüyorum. Bir de lohusalık biraz deli kafası oluyor, daha rahat söyleyebilirsin isteklerini ve beklentilerini. Eğer rahatsız olmazsan da bırak yardım edebildiği kadar etsinler. Sakın geri çevirme yardımları. Annene de aşk olsun, yani senin şu sebepten ağladığını görüp teselli etmek ya da açıklamak için aramıyorlarsa gerçekten üzüldüm. Madem öyle sen de Kv den gelecek yardımları çevirme lütfen. İçini ferah tut, her şeyi halledebilecek güçtesin, kendin bile şaşıracaksın.

Sabahtan beri belirli aralıklarla ölçüyorum hiç düşmedi 12-8 ama iyiyim yani bencede alışmış olabilir bünyem maksimum benim
10-7 yada 11-7 çıkıyordu normaldede ölçtüğümde ya bide uykumu alamıyorum artık gece hep kalkıyorum dün saydım 12 kere wc ye kalkmışım acaba uykusuzlukta etkiliyo olabilir mi diye düşünüyorum
İrtibatta olduğun bir doktor varsa danışsana canım, belki sormuşsundur daha önce. Elde ayakta falan şişme vs var mı? Şundan soruyorum, tansiyon yükselmesi gebelik zehirlenmesi ile de ilgili olabiliyor. Tek gösterge tansiyon değil tabii ki, idrarda protein kaçağı var mı vs de bakıyorlar. Belki o ihtimali dışlarsan daha rahat edersin.

Güncel kiloları alayım güzel anneler iyice saldınız daaa hadi biraz tempo kendimizide düşünelim doğumdan sonra korse spor diyet kimler düşünüyor 🫰🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻
Ben 67 ile başlamışım
75 kiloyum 9 8 kilo arası gidip geliyorum korudum son iki üç ay
34+1 60 ile başladım 71’i gördüm tartıda. Son zamanlarda iştahım azaldı ama kilo almaya devam ediyorum.

Sabahtan beri belirli aralıklarla ölçüyorum hiç düşmedi 12-8 ama iyiyim yani bencede alışmış olabilir bünyem maksimum benim
10-7 yada 11-7 çıkıyordu normaldede ölçtüğümde ya bide uykumu alamıyorum artık gece hep kalkıyorum dün saydım 12 kere wc ye kalkmışım acaba uykusuzlukta etkiliyo olabilir mi diye düşünüyorum
Sen yinede yarın sağlık ocağında idrar tahlili mi yaptırsan canım dr una gittiğinde hazırlıklı gitmiş olursun zamn kaybedilmez

Ödem bizimki ödem 🤣 ben ilk gebelikte de son ay artık tartıya bakmamaya başlamıştım, tık tık çıkıyordu sürekli rakamlar 🤣
Evett bende hatta doğuma girince anestezi uzmanı kiloyu soruyor ya o yüzden çok emin olamadan söylemiştim bide ona korktum sonra ameliyatta ya kg mi eksik söylediysem anestezi eksik kalırsa🤣🤣

Back
X