• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    195
Beyazyasemin Beyazyasemin yani annenin yaptığına üzüldüm, kardeşinin eşinin ailesi yardım edemese bile kardeşinin bebeği büyük eşi tek başına bile bakabilir hem kardeşine hem de çocuğa. Bide dahası hani ameliyat olur okey, insan şey der en uç nokta aynı gün o ameliyat oldu sen doğum yaptın onda bile 1-2 gün kardeşinin yanında kalır hemen gelirim senin yanına. Anlatabildim mi. Şuan ne ameliyat günü belli ne doğum günü belli oeşinen böyle söylemesine şaşırdım ve üzüldüm. Ama sıkma canını sen bebitolarına odaklan, bak korkmuşsun da bu hafta, böyle şeylere canının sıkılması hiçbişeye benzemiyo. Bakımlarından endişe etme Allah dağına göre kar yağdırır, sen üstesinden gelebileceksin ki sana iki kat mucize verdi 🤍🤍 Doğumuna bebitolarına odaklan sadece.

Güncel kiloları alayım güzel anneler iyice saldınız daaa hadi biraz tempo kendimizide düşünelim doğumdan sonra korse spor diyet kimler düşünüyor 🫰🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻
Ben 67 ile başlamışım
75 kiloyum 9 8 kilo arası gidip geliyorum korudum son iki üç ay
50 ile başladım.34.haftamda +8ile devam ediyorum. Sadece göbekten aldım🤗 iştahım da olmadığı kadar yerinde ve epey yediğim bir donemdeyim.son haftalar 60i asarım diye düşünüyorum
Sabahtan beri belirli aralıklarla ölçüyorum hiç düşmedi 12-8 ama iyiyim yani bencede alışmış olabilir bünyem maksimum benim
10-7 yada 11-7 çıkıyordu normaldede ölçtüğümde ya bide uykumu alamıyorum artık gece hep kalkıyorum dün saydım 12 kere wc ye kalkmışım acaba uykusuzlukta etkiliyo olabilir mi diye düşünüyorum
Canım tansiyonun yükselmisse bilemem tabi ama benim burnum da hamilelikte çok kanadı. Özellikle hastanede kaldığım zaman nidicard ilacı mi sebep oluyordu bilmiyorum. Burnum çok kurudu ve Elimi burnuma goturdugum anda Şakir şakır kaniyordu.doktora da söyledim kuruluk için Krem verelim dedi kanamasına bir sey demediler, normal yani.ama senin tansiyonun yüksek çıkmışsa ve onla alakaliysa takip etmen gerekir

33+3 üm bugün 6.5-7 kilo aldım. 10-11 kilo ile biter hamilelik gibime geliyo

Ay en güzeli ya ben su içsem midem yanıyor reflüm azıyor gaviscon en yakın arkadaşım oldu hayaller hayatlar resmen o kadar istiyorum ki tıka basa yemek sürekli açım 🥲
Ben de son 2-3 gündür reflüden ölüyordum. Sabah 5te yanmayla uyanıp uyuyamadım. Aşırı az sütün tadını kırıcak kahve ile sıcak süt içtim ve farkettim ki sıcak süt mide yanmasına aşırı iyi geliyo

sirinm sirinm senin bu konudaki donanımına çok inanıyorum o yüzden sana sormak istedim özellikle. Kitap konusunu daha önce de sormuştum aslında ama haklısın gerçekten derya deniz peki yayın olarak ne önerirsin
Yükselen zeka
Sincap kitap
Neobebek
Cocuk akademi
Mucit panda
Tandem
İş bankası
Ykb
Tubıtak gibi gibi gibii hangileri iyidir gerçekten

Kızlar empati kurup haklı hissettirdiğiniz için teşekkür ederim 🌸
Kişilik olarak çok yardım talep edebilen biri değilim ama normalde de sulugöz olduğum için üzüldüğüm belli olur ve karşımdakinden beni anlamasını beklerim. Bu konuda da öyle açıkçası. Açık açık ben zor durumdayım ihtiyacım var diyemem. İhtiyacım olduğu belli ve karşımdaki bunu anlayıp bir şeyler yapmıyorsa ya da sırf ben dediğim için yapacaksa yapmasın daha iyi, ben başımın çaresine bakarım derim. Nitekim zaten o gün görüntülüde hüngür hüngür ağlamama rağmen arayıp bu konuyu tekrar dile getiren de olmadı. Kayınvalidem ay başında gelecek. O da iyidir sağolsun ama sadece biraz ben çok iyi çocuk bakarım kafasında olduğu için biz yaptık bir şey olmadı konuları var ve beni yoruyor.
Bir kaç gün kendimi çok üzdüm ve Cuma akşamı bebeklerimin hareketleri azaldı gibi hissettim. Dün hastanedeydik. Oğlum zaten çok aşağılara inmişti şimdi de suyu azalmış. NSTye bağladılar ama bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Doktorum hareketlerinde azlık hissedersen hemen gel NSTye bağlasınlar dedi.
Artık bu konuyu da içimde kapattım. Biz de bugün hastane çantamızı hazırlayacağız inşallah. Yarın 34+0 olacağız. En azından 3hafta daha bebeklerimin sabretmesini ve 2,5kiloyu geçerek kavuşmayı bekliyor olacağım.
annabelica annabelica beni de korkanlar kulübüne ekleyebilirsin çünkü bende de nasıl yapacağım, iyi bakabilecek miyim korkuları başladı 🤦🏻‍♀️
Pamlok Pamlok dün biz de gebe okulundaydık ama ben çok verim alamadım açıkçası ya. Sence nasıldı?
Kuzum hiçbişey bebeklerinin sağlığından daha önemli değil. Annene kırılmakta çok haklısın. Kafaya takma diyemiyorum çünkü ne kadar düşünmeyeyim desen de bu konu kafanı meşgul edecek belli ki. Ama kendi kendine gayet de çocuklarını büyütebileceksin. Biliyorum çok zor geçecek bikaç senen. Tek bebek bile çok zor. Ama bu hediyeden sana iki tane verildiyse demek ki bununla baş edebilecek kadar güçlüsün. Biraz akışına bırak şimdiden kendini endişelerle yıpratma 🥹❤️

33+3 üm bugün 6.5-7 kilo aldım. 10-11 kilo ile biter hamilelik gibime geliyo

Ben de son 2-3 gündür reflüden ölüyordum. Sabah 5te yanmayla uyanıp uyuyamadım. Aşırı az sütün tadını kırıcak kahve ile sıcak süt içtim ve farkettim ki sıcak süt mide yanmasına aşırı iyi geliyo

sirinm sirinm senin bu konudaki donanımına çok inanıyorum o yüzden sana sormak istedim özellikle. Kitap konusunu daha önce de sormuştum aslında ama haklısın gerçekten derya deniz peki yayın olarak ne önerirsin
Yükselen zeka
Sincap kitap
Neobebek
Cocuk akademi
Mucit panda
Tandem
İş bankası
Ykb
Tubıtak gibi gibi gibii hangileri iyidir gerçekten
Evet ılık süt ve muz 🥹

İrtibatta olduğun bir doktor varsa danışsana canım, belki sormuşsundur daha önce. Elde ayakta falan şişme vs var mı? Şundan soruyorum, tansiyon yükselmesi gebelik zehirlenmesi ile de ilgili olabiliyor. Tek gösterge tansiyon değil tabii ki, idrarda protein kaçağı var mı vs de bakıyorlar. Belki o ihtimali dışlarsan daha rahat edersin.
Canım ellerim ayaklarım her zamanki gibi orta düzeyse şiş herhangi farklı bi durum yok yani bende anlamadım kaldı 12-8 de stabil hiç düşmedi en son daha yeni idrar verdim temiz çıktı çözemedim bi türlü

Sen yinede yarın sağlık ocağında idrar tahlili mi yaptırsan canım dr una gittiğinde hazırlıklı gitmiş olursun zamn kaybedilmez
Bakalım bi gün daha takip edicem düşmezse salı giderim artık sağlık ocağına zaten 35.haftada çağırmıştı son kontrole 35 te gel diye

50 ile başladım.34.haftamda +8ile devam ediyorum. Sadece göbekten aldım🤗 iştahım da olmadığı kadar yerinde ve epey yediğim bir donemdeyim.son haftalar 60i asarım diye düşünüyorum

Canım tansiyonun yükselmisse bilemem tabi ama benim burnum da hamilelikte çok kanadı. Özellikle hastanede kaldığım zaman nidicard ilacı mi sebep oluyordu bilmiyorum. Burnum çok kurudu ve Elimi burnuma goturdugum anda Şakir şakır kaniyordu.doktora da söyledim kuruluk için Krem verelim dedi kanamasına bir sey demediler, normal yani.ama senin tansiyonun yüksek çıkmışsa ve onla alakaliysa takip etmen gerekir
Normaldede kanıyordu yani ama böyle şakır şakır kanamıyordu kuru sekilde mendile geliyordu bu sefer ayaktayken aktı gitti hemen tansiyondan şüphelendim 14-8 çıktı o dediğin ilacı hiç kullanmadım ben tahmini olarak tansiyondan süphelendim bugün hep takip ettim 12-8 den aşağıya düşmedi bakalım bi salı gününe kadar ölçüm yapıcam inşallah düzelir 🙏

Back
X