• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Inşallah inşallah aminn 🥰 bende de haftasonu bi kaşıntı oldu verdim hatta kan alt senle aynı ast normal, safra da normal gelmiş. Cildim aşırı kuru ondan mı bilemedim çünkü bacaklarım kollarım çok kaşınıyo avuç içi ve ayak tabanından ziyade.
safra normalse şükür 🙏 Demir vitamini de yapıyor ciltte döküntü kuruma varsa bol bol nemlendirince yatışıyorsa sıkıntı yoktur zaten vegan hindistan cevizi yağı ile yağlayabilirsin kremdense daha doğal ve besleyici 👍

safra normalse şükür 🙏 Demir vitamini de yapıyor ciltte döküntü kuruma varsa bol bol nemlendirince yatışıyorsa sıkıntı yoktur zaten vegan hindistan cevizi yağı ile yağlayabilirsin kremdense daha doğal ve besleyici 👍
Inşallah seninki de normal gelir canım, gelmese bile hiç tedirgin olma. Yemeklerle birlikte o hapı içiyosun hemencecik düzeliyo değerler 🙏🌸

Kızlar eksikleri düşünmekten beynim yanmasın diye şöyle bi liste yapmıştım belki birilerine lazım olur… ben çoğunu aldım, kalanı sepette akşamı bekliyor 🤓

Siz yenidoğan kıyafetlerini kaç adet aldınız? 50 cm mi 56 cm mi?

Eklentiler

• IMG_4277.webp
    IMG_4277.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar eksikleri düşünmekten beynim yanmasın diye şöyle bi liste yapmıştım belki birilerine lazım olur… ben çoğunu aldım, kalanı sepette akşamı bekliyor 🤓

Siz yenidoğan kıyafetlerini kaç adet aldınız? 50 cm mi 56 cm mi?
Canim katlanabilir kuvet onerilmiyor hic ama hic, onu bi daha bi arastir istersen 😕
Ben 50cm 3 tulum 3 alt ust takim aldim 2 de hastane cikisi, 56 cm 5 tulum 5 alt ust takim aldim

Canim katlanabilir kuvet onerilmiyor hic ama hic, onu bi daha bi arastir istersen 😕
Ben 50cm 3 tulum 3 alt ust takim aldim 2 de hastane cikisi, 56 cm 5 tulum 5 alt ust takim aldim
Tamam o zaman benim biraz 56 cm almam lazım, teşekkür ederim😇

Neden önermiyorlar katlanabilir küveti? ben bunu aldım ve artık iade edemiyorum canım, bu ürünlerin iadesi kabul edilmiyormuş mağazaya sormuştum alırken

Eklentiler

• IMG_4278.webp
    IMG_4278.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 76
Aşko sende indirimi bekliyordum sanki alacağın şeyler vardı hemen pes etme bulursun bişeyler 😂
ayyy ben 31 ekimden beri haril haril çalışıyorum 🤣🤣 hepsiburada ve amazondan cogu seyi hallettim 🥹
Bi tek hm bekliyorum emzirme atleti ve bi set daha sutyen alcam. Bi de su bebis tasima ceketinden 😍😍😍

Tamam o zaman benim biraz 56 cm almam lazım, teşekkür ederim😇

Neden önermiyorlar katlanabilir küveti? ben bunu aldım ve artık iade edemiyorum canım, bu ürünlerin iadesi kabul edilmiyormuş mağazaya sormuştum alırken
Bebek icindeyken yanlislikla katlaniyormus sorun oluyormus diye duydum 😕 dikkatli yikamakta fayda var o zaman iade edemiyosan eger 🙏🏻

Canım bende de durum aynı ya bacaklarım kollarım falan kaşınıyor özellikle de geceleri. Ben de baktırdım değerlerime normal geldi. Ilık bi duş alıp kremleniyorum iyi geliyor. Ankara'nın havasından mı bilemedim cildimiz kuruyor heralde
Bencede ankara bizi kuruttu iyice bende öyleyim pul pul dudaklarıma kadar:/

Aramızda en doğru şeyi yapan sen oldun kanka suuuduru68 suuuduru68 tacını takdim etsin 😂😂😂
Yalnız bu kargolar kasımda çıldırdı mı bana mı öyle denk geliyor 3 dür elden teslim yok kapı önüne bırakıp gidiyorlar zil bile çalmıyorlar herhalde yoğunlukları var diye buldukları çözüm bu :/

Çocuktan sonra bi delirdi, lohusalığa girmedim diyor ama bence gizli depresyonda çünkü çocuğu sanki 1-2 yaşında gibi beklentileri var. Göğüsleri bozulmasın diye emzirmedi, sürekli vücudunda bi değişiklik yapıyor, emzik bile yasak çünkü emziği düştüğünde ağlıyomuş gece uyanması gerekiyormuş, çocuğa 3. Ayda uyku terapisi aldırdı terapi dediğim şey de bu ağlayarak sakinleşip uyumasını bekledikleri tür varya onlardan sebebini açıklarken de “kendi desteksiz uyumuyordu çok yoruluyordum” dedi. Bunların hepsine tepkim sabitti öyle uygun gördüysen iyi kanka hayırlı olsun falan hiç eleştirel bakmadım bile kendi çocuğu sonuçta ondan iyi bilcek değilim çocuğunu. Ama dediğim gibi hiç etkilenmem normalde herkes böyle çocuğu kabus gibi anlatınca gerilmeye başladım
Arkadaşının anneliğin fedakarlık olduğundan haberi yok belli ki :/
Yani toz pembe diyemem hiç bir şey olmasa bile uykusuzluk anneyi günbegün yoruyor zorluyor ama hepsine değer hepsi bir süreç yenidoğan halleride bir daha geri gelmeyecek doya doya göğsümüzde taşıyalım koklayalım inşallah 🥰🥰🥰

Back
X