• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Alparslan diyecektim ama soyismi duyunca kararsız kaldım sadece Alp diyorum 🤣
Valla zamanında kayınvalide koymuş cocuklarına iki uzun isim soyisme ragmen simdi bana cok uzun diyorlar 😄 Cocugum sınavlara girerken sıkıntı yasamaz artık isimler yazıyor 😄😄 Sadece Hastanede doktor cagırdımi Boz-beş-par-mak diye heceliyorlar onlar bitirene kadar ben iceri girmis oluyorum 😄😄

Peki kanka bu isimler nerden geldi aklına 😂 ikiside uzun ya
Ben eski türkce isim arayısındaydım Aybarsı ilk ben esime söyledim oda bana Alparslanı söyledi iki ismide sevdik listemizde Göktug ve Poyraz isimleri de vardı esim istemeyince eledik aylardır bu iki isim arasındayız 😩 Alparslan bazen cok tatli bazende cok uzun geliyor kimide kocaman adam ismi diyor 😁
ben hamileyken ilk 4 ay kız hissederken ismini koymustum bundanda esim ikisinden biri olsun dedi o yüzden onunda istedigi isimler arasından olsun dedim 🤣

Ben eski türkce isim arayısındaydım Aybarsı ilk ben esime söyledim oda bana Alparslanı söyledi iki ismide sevdik listemizde Göktug ve Poyraz isimleri de vardı esim istemeyince eledik aylardır bu iki isim arasındayız 😩 Alparslan bazen cok tatli bazende cok uzun geliyor kimide kocaman adam ismi diyor 😁
ben hamileyken ilk 4 ay kız hissederken ismini koymustum bundanda esim ikisinden biri olsun dedi o yüzden onunda istedigi isimler arasından olsun dedim 🤣
Alparslan güzel bence ❤️

Errrkek ismi tam 😂😂😂

Oylama yapalımmı
Oğlumun ismine karar veremedik
Aybars ve Alparslan arasında kaldık ikiside hosumuza gidiyor ama kesinlestiremedik. Sizinde fikirlerinizi alalım 😅 Eşimle farklı isimler düsünsek taş kagıt makas yapacaz da kararsızız 🤣🤣
Aybars bence 😍

Kızlar belden uyuşturmalı sezeryanda ameliyathaneden böyle bebekle mi çıkılıyor 🙄 pek sanmıyorum ama tecrübe etmiş olanlar?

Ben tam olarak böyle çıktım, Dr um annesinin yanına verin dedi, dikişlerimj dikerken bebeğimi çocuk Dr u kontrol etti giydirdiler falan , sonra birlikte çıktık, hatta sedyeden düşürürsem diye çok korkarak sımsıkı sarılmıştım 🥲

Bi kısmı bitti kızlar🤩🌸🩷
Yarın çamaşırlara devam etmem gerek daha🫠
Hergün bir tık bişey yapın yoksa yetişmiyor🙃

Eklentiler

• IMG_3336.webp
    IMG_3336.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 73
Back
X