• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Evet Meyve de çok su yapiyor açıkçası aşırı dikkat etmedim normal beslenmeye devam ettim sınırdaydı su hep doktorlar abartmayalım yemeyi diye biraz korkutuyor korkma sadece dozunda ye, yarım meyve yersin hamurisi El büyüklüğün kadar yersin gibi, ben doğum yaptım 37+3 te, kan sulandirici kullandığım için erken aldı doktor
Teşekkürler canım benim yeni söylenince biraz korktum. Bir de önde olduğunu söyleyince tedirgin oldum am ben ölçümlere pek güvenemiyorum çünkü çocuk ölçtükleri gibi doğmuyor oğlumda öyle oldu en azından . Resmen yemek yemeye korktum 😅 haftaya perşembe ya da cuma kontrole gideceğim çalışamaz raporu alacağım artık o zaman günümüz de belli olacak inşallah durumda biraz daha netleşir. Ayrıca bende oksapar kullanıyorum oğlumda 38+0 da aldılar bunda da gönlümüz 12 aralıkta hani 39+0 ı beklesek çok iyi olacak izne ayrılmışken evde az da olsa oğlumla vakit geçireyim istiyorum umarım umduğumuz şekilde ve sağlıkla gelir 🤲

Kızlar çatı muayenesinden çok korkuyorum ya. Normal doğum istiyorum ama çatı muayenesinden korkuyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum. Muayene edecek ve normal doğum için uygun olup olmadığını söyleyecek
Erken doğum yaptığım için çatı muayenesini doğum yaptığım gün oldum can yakan bir şey değildi sadece rahatsız edici bence

Çarşamba canım, daha cuma nst çekildim. Gün içinde azaldı biraz regl ağrısı gitti, hafif hafif sancı girip çıkıyor. Doğum olduğundan ne zaman emin olursam o zaman gideceğim artık. Gittiğimde kesin çocuğun başı kolu çıkmış olacak 🤣 Tüm belirtiler birbirine girdi çünkü anlamıyorum artık ne ağrısı olduğunu 😅 Ne olursa olsun artık beşiğini falan da hazırladık şimdi annemle, acil durumda neler yanımıza alınacak onlara da çalışıldı. Hazırım 😂😂
Hahhaahah öyle diyorsan annesi vardır bir bildiğin😂😂 kolu çıkmadan yetiş ama🤪

Kızlar 1 haftadir inanılmaz ayaklarımda ödem var ayakkabı numaramı büyüttüm ama bugun giydiğim ayakkabı sıktı baya ayağım böyle oldu tahriş oldu bence sizce önemli bisey olabilir mi
1000110388.webp

Kızlar 1 haftadir inanılmaz ayaklarımda ödem var ayakkabı numaramı büyüttüm ama bugun giydiğim ayakkabı sıktı baya ayağım böyle oldu tahriş oldu bence sizce önemli bisey olabilir miEki Görüntüle 3677543
Canım korkutmak istemem ama kötü olmuş, olmadı kalın çorapla terlik falan mı giysen acaba rahatlığın daha önemli. Kan akışı olmadığından böyle olmuş bence

Kızlar 1 haftadir inanılmaz ayaklarımda ödem var ayakkabı numaramı büyüttüm ama bugun giydiğim ayakkabı sıktı baya ayağım böyle oldu tahriş oldu bence sizce önemli bisey olabilir miEki Görüntüle 3677543
Ahhh kıyamam canımm 😟 çok mu ayakta kaldın? Ayaklarını duvara dayayıp biraz yüksekte tutmayı denedin mi? Ya da ılık tuzlu suda bekletmeyi? Gerçi yaralarına kötü gelir mi bilemedim ama yukarda tutmak iyi gelebilir

Canım korkutmak istemem ama kötü olmuş, olmadı kalın çorapla terlik falan mı giysen acaba rahatlığın daha önemli. Kan akışı olmadığından böyle olmuş bence
Ya evet yakin yerlere terlikle gidiyorum da bugun uzağa gittim ayakkabı giyeyim dedim 😑 eve geldiğimde ilkten bu kadar değildi durdukça böyle oldu

Ahhh kıyamam canımm 😟 çok mu ayakta kaldın? Ayaklarını duvara dayayıp biraz yüksekte tutmayı denedin mi? Ya da ılık tuzlu suda bekletmeyi? Gerçi yaralarına kötü gelir mi bilemedim ama yukarda tutmak iyi gelebilir
Eksikleri tamamlamak için çıkmıştık dışarı 😕 tuzlu su yakabilir dediğin gibi yarayı kantaron sürdüm inşallah iyi gelir 🤲

cebellato cebellato Reyhan kuşumuz nasıl annesi arada ses ver müsait oldukça 🥰
Çok teşekkür ederiz canım😍 çok şükür iyiyiz ufak bir sarılık tehlikesi yaşadık bol bol emzirmeyle geçirmeye çalıştık inşallah geçmiştir yarın kontrolümüz var🥰 bide ilk başlarda meme tutma sorunları yaşadık şimdi biraz daha rahat💖🌸 sen nasılsın şekerim

Eksikleri tamamlamak için çıkmıştık dışarı 😕 tuzlu su yakabilir dediğin gibi yarayı kantaron sürdüm inşallah iyi gelir 🤲
Canım kantaron gibi yüzelsel bişeydense kan dolaşımını hızlandıracak bişeyler daha işlevsel olur. 👍 banyoda ayaklarını önce ılık sonra buz gibi soğuk sonra da tekrar ılık su şeklinde şoklama yapıp sonra koltuğa uzanıp ayaklarını kalp seviyesinin üzerine kaldır biraz rahatlatır

Canım kantaron gibi yüzelsel bişeydense kan dolaşımını hızlandıracak bişeyler daha işlevsel olur. 👍 banyoda ayaklarını önce ılık sonra buz gibi soğuk sonra da tekrar ılık su şeklinde şoklama yapıp sonra koltuğa uzanıp ayaklarını kalp seviyesinin üzerine kaldır biraz rahatlatır
Tamam kuzum zaten duşa girecektim dediğini yapayım teşekkür ederim

Ben de Pamlok Pamlok gibi aralığın ilk iki haftası içinde eleneceğimizi düşünüyorum 😂 aralık süt ve bebiş muhabbet ayı olacak sanırım 😍
Bende aralıkın ilk iki haftası dedi doktor bakalım sanki erken gelck gibi benimkide bata hareketler aşağda bir ara çıkacak sandım sancılar gelip gider düzensiz kasılma hele gün içinde 10 dan fazla + eziyet gecesi gibi geceler çok zorlardayım sınırdayım sanki

Eğer ayakkabı yüzünden kızarmışsa korkma ama durduk yere abiden olmuşsa tabikide doktora görünebilirsin geçmiş olsun bende henüz ayak el hiç şişmedi şükür bende şaşırdım

Canım öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun, bebeğin en azından iyi ve kısa zamanda kollarına da alabilirsin inşallah 🤲🏻 maalesef bu doktorların umursamzlığı beni de çileden çıkarıyor. Her şerde bir hayır vardır diyelim. Suyun sızdığını nasıl anladın akıntıdan farklı mıydı?
İnşallah🙏🏻 farklı canım sanki çişini kaçırmışsın gibi oluyor. Tuvalete gidip baktığımda 4-5 cm çapında ıslaklık vardı iç çamaşırında öyle anladım

Ahh canım öncelikle gözün aydın ve çok geçmiş olsun 🤲 Rabbim bebeğine hızır Aleyhisselam’la acil şifalar versin. Seni en iyi ben anlarım 😑 bende geçen hafta cumartesi doğum yaptım bir kez bile kucağıma alamadan yoğun bakıma girdi ve dün taburcu oldu şükürler olsun 🥰 sana sabırlar diliyorum 🤲 o 5-6 gün hiç bitmiyor insana 😭 ama sen güçlü ol ve bebeğine bol bol sütünü sağıp götür. Çünkü onların verdiği antibiyotikten bile kat kat daha faydalı senin sütün. İnan ki gögsümü sağa sağa damla damla ucundan şırıngaya çektik eşimle. Allahım tekrardan güç versin sana 🤲
Güzel duaların için çok teşekkür ederim🙏🏻 sana da çokk çook geçmiş olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah🙏🏻 gerçekten yaşamadan anlayamıyormuş insan çok zor bir şey😔 çarşambadan beri hem kendi bebeğime hem o yoğun bakımda olan bütün bebeklere dua ediyorum.

İlk başlarda hiç gelmedi aynı dediğin gibi damla damla 4-5 sağımda toplam 3 ml felan geliyordu. Dün çok şükür iyi haberi aldık ve bir anda arttı önce tek sağımda 3ml oldu sonra bir anda 10 oldu sonra 20 şimdi 40 a çıktı çoook şükür🙏🏻

Üsküdar kadikoy taraflarinda donaninli ozellerden bahsediyorum, acibadem, medipol falan, fiyat araligi fln yok hastaneden beklentim de sag salim dogum yapmak yani, sezaryen mi vajinal mi belirsiz tabiki suan, 2026 nisanda olucak dogum kismetse, fiyatlari merak ettim sadece
Ben Ataşehir Medicana’ya gidiyorum, şu anki doğum fiyatı 165 bin sezaryen, normal doğum biraz daha uygundur 10-15 bin kadar.

Back
X