• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar kontrolden geldik kızm 50 cm 3670gr olmuş 36+5 iz şuan nst güzel çıktı zamanımızı beklemedeyiz 💖
Maşallah bebişe kilosu gayet iyi normal doğum yapicaksin demi cnm benimde şimdi kontrolüm var bakalım ne dicek gidip doğurup gelmek istemiyor da değilim 😂

Kizlar devlet hastanesinde randevu almadan nts girebilir miyim sancim var gibi yok gibi de anlamadim karnim agriyor ve vajinada baski oluyor ayaga kalkinca . kendi doktorum bugun izinli devlet hastanesi bana yakin ama randevum yok

Canım eşini sen biliyorsun ne kadar iyi ilgilenebilir bebekle. Ben eşimle kalmak istemezdim mesela. Çok sever evlatlarını tabi kendince yardımı da olur olmasına da. Çok da mükemmel diyemem 🤣🤣 Zaten şehir hastanesinde doğum yapıyorum eş refakatçi olamıyor. Olsa da yanımda illaki bi kadın da isterdim. Bu kez annem kızıma bakacağı için doğuma ablamla gideceğim. Senin kv de pek yardımcı olamıyormuş hiç bence çağırma boşuna o zaman. Eşinle de yapabilirsiniz diye düşündüm tecrübelisiniz artık. Ama sen tanıyorsun dediğim gibi 🤷‍♀️
Eşim altını falan değiştirir, yapar onları tabi ben yönlendiririm yine, annem mi gelse, eşim kızımla dursa dedim ama eşim hastanede yanımda olmak istiyor , eğer zorlanirsak annemle eşim yer değişecek mecbur . Bakalım inşallah hepimiz için inşallah kolay olur 🥹 arkada bir çocuğun daha olması çok şeyi degiştiriyormuş 🥹

Canım seninle eşin ilgilenecek yaparsınız bir şey olmaz bence. Benımde 4 yasında oğlum var. Doğumda hiç kimse olmayacak. Eşim hem bana hem oğlana hem miniğe bakacak. Biz bile yaparız ya ne olacak dıyoruz🤭
Yaa, içime su serpilir gibi oldu 😊 Allah hepimize kolaylık versin

Kızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah 🙏
Hayırlı olsun, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün

Kızlar günaydın, doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻 elleri çok uyuşan biri vardı benim de öyle yaaa ya teli elime zor alabiliyorum uyuyamıyorum ağrı ve uyuşukluktan ne yapacağımı şaşırdım. Başına gelen nasıl yaptı merak ettim

Kizlar devlet hastanesinde randevu almadan nts girebilir miyim sancim var gibi yok gibi de anlamadim karnim agriyor ve vajinada baski oluyor ayaga kalkinca . kendi doktorum bugun izinli devlet hastanesi bana yakin ama randevum yok
Devlet hastanelerindeki kadın doğumlara da randevusuz girebiliyorsun kuşum gidip sıra alırsın ordaki danışmadakilere sorarsan yönlendirirler seni. Hayırlı haberlerini alalım inşallah

Canım özel hastanelerde de 50-150₺ arası değişiyor NST ücretleri randevusuz direkt yaptırabiliyosun

Eşim altını falan değiştirir, yapar onları tabi ben yönlendiririm yine, annem mi gelse, eşim kızımla dursa dedim ama eşim hastanede yanımda olmak istiyor , eğer zorlanirsak annemle eşim yer değişecek mecbur . Bakalım inşallah hepimiz için inşallah kolay olur 🥹 arkada bir çocuğun daha olması çok şeyi degiştiriyormuş 🥹
Gece ben eşime bırakamam sanırım ya. Beni arar illaki. 22 aylık daha. Seninki daha büyük en kötü babasıyla durur artık öyle yaparsınız. Eşin altını falan alıyorsa süper zaten. Kaka görünce eli ayağına dolaşıyor benimkinin hala 🤣🤣

Kızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah 🙏
Gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🥰

Back
X