- Konu Sahibi annabelica
- #53.881
Günaydın kızlar kontrolden geldik kızm 50 cm 3670gr olmuş 36+5 iz şuan nst güzel çıktı zamanımızı beklemedeyiz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bebişe kilosu gayet iyi normal doğum yapicaksin demi cnm benimde şimdi kontrolüm var bakalım ne dicek gidip doğurup gelmek istemiyor da değilimGünaydın kızlar kontrolden geldik kızm 50 cm 3670gr olmuş 36+5 iz şuan nst güzel çıktı zamanımızı beklemedeyiz![]()
Ay canım gözün aydın kaçıncı haftada yaptın doğum bebişin iyimi şuan kaç kilo doğduSelam kızlar cumartesi sabah nişanım gelmişti dün sabah 4 te de sancılarım başladı 2.5 saat evde geçirip hastaneye geçtik kızımı kucağıma aldım:)
Eşim altını falan değiştirir, yapar onları tabi ben yönlendiririm yine, annem mi gelse, eşim kızımla dursa dedim ama eşim hastanede yanımda olmak istiyor , eğer zorlanirsak annemle eşim yer değişecek mecbur . Bakalım inşallah hepimiz için inşallah kolay olurCanım eşini sen biliyorsun ne kadar iyi ilgilenebilir bebekle. Ben eşimle kalmak istemezdim mesela. Çok sever evlatlarını tabi kendince yardımı da olur olmasına da. Çok da mükemmel diyememZaten şehir hastanesinde doğum yapıyorum eş refakatçi olamıyor. Olsa da yanımda illaki bi kadın da isterdim. Bu kez annem kızıma bakacağı için doğuma ablamla gideceğim. Senin kv de pek yardımcı olamıyormuş hiç bence çağırma boşuna o zaman. Eşinle de yapabilirsiniz diye düşündüm tecrübelisiniz artık. Ama sen tanıyorsun dediğim gibi
![]()
Yaa, içime su serpilir gibi olduCanım seninle eşin ilgilenecek yaparsınız bir şey olmaz bence. Benımde 4 yasında oğlum var. Doğumda hiç kimse olmayacak. Eşim hem bana hem oğlana hem miniğe bakacak. Biz bile yaparız ya ne olacak dıyoruz![]()
Hayırlı olsun, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsünKızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah![]()
Teşekkürler cnm sezeryan olucak 38 haftalıkkenMaşallah bebişe kilosu gayet iyi normal doğum yapicaksin demi cnm benimde şimdi kontrolüm var bakalım ne dicek gidip doğurup gelmek istemiyor da değilim![]()
Devlet hastanelerindeki kadın doğumlara da randevusuz girebiliyorsun kuşum gidip sıra alırsın ordaki danışmadakilere sorarsan yönlendirirler seni. Hayırlı haberlerini alalım inşallahKizlar devlet hastanesinde randevu almadan nts girebilir miyim sancim var gibi yok gibi de anlamadim karnim agriyor ve vajinada baski oluyor ayaga kalkinca . kendi doktorum bugun izinli devlet hastanesi bana yakin ama randevum yok
Valla bende artık taşıyamıyorum karnımı cnm dogurmak istiyorumMaşallah bebişe kilosu gayet iyi normal doğum yapicaksin demi cnm benimde şimdi kontrolüm var bakalım ne dicek gidip doğurup gelmek istemiyor da değilim![]()
Sana daha zaman var demiştim……. Haber ver bizeMaşallah bebişe kilosu gayet iyi normal doğum yapicaksin demi cnm benimde şimdi kontrolüm var bakalım ne dicek gidip doğurup gelmek istemiyor da değilim![]()
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar cumartesi sabah nişanım gelmişti dün sabah 4 te de sancılarım başladı 2.5 saat evde geçirip hastaneye geçtik kızımı kucağıma aldım:)
Canım özel hastanelerde de 50-150₺ arası değişiyor NST ücretleri randevusuz direkt yaptırabiliyosunKizlar devlet hastanesinde randevu almadan nts girebilir miyim sancim var gibi yok gibi de anlamadim karnim agriyor ve vajinada baski oluyor ayaga kalkinca . kendi doktorum bugun izinli devlet hastanesi bana yakin ama randevum yok
Canim yakin degil ozel arabasiz gidemem devlet hastanesi cok yakin yuruyerek gidiliyor randevu buldum saat 1 e bakalim gidecegimCanım özel hastanelerde de 50-150₺ arası değişiyor NST ücretleri randevusuz direkt yaptırabiliyosun
Gece ben eşime bırakamam sanırım ya. Beni arar illaki. 22 aylık daha. Seninki daha büyük en kötü babasıyla durur artık öyle yaparsınız. Eşin altını falan alıyorsa süper zaten. Kaka görünce eli ayağına dolaşıyor benimkinin halaEşim altını falan değiştirir, yapar onları tabi ben yönlendiririm yine, annem mi gelse, eşim kızımla dursa dedim ama eşim hastanede yanımda olmak istiyor , eğer zorlanirsak annemle eşim yer değişecek mecbur . Bakalım inşallah hepimiz için inşallah kolay olurarkada bir çocuğun daha olması çok şeyi degiştiriyormuş
![]()
Gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar anca yazabildim bende normalde 1 Aralık yatış yapacaktım ancak bugün kontrolde doğumu başlatması gerektiklerini söylediler ve suni sancı verdirip vajinal doğum yaptım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım darısı sizlerin başına inşallah bir avazda sağlıkla doğumunuz gerçekleşir inşallah![]()
Ya sağlıkla büyüsün inşallah. Holgelmiş güzel kızınSelam kızlar cumartesi sabah nişanım gelmişti dün sabah 4 te de sancılarım başladı 2.5 saat evde geçirip hastaneye geçtik kızımı kucağıma aldım:)