• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar bu akşam biraz kanamam oldu. Hastaneye geldik. Arabadan indiğim anda suyum geldi foş diye. 3 cm açılmam var sadece. Sabaha kadar doğar dedi doktor ama bakalım. Dualarınızı bekliyorum ❤️❤️❤️
Kızlar mesajları okuyamıyorum 6 gibi suyum geldiği için yatış yaptık, 2 cm idi açılma şu an 7-8 cm olmuş dualarınızda bize de yer verin 🥹🙏🏻
Ayyy kızlar kızlar 😍😍😍 sağlıkla güzellikle alın kucağınıza inşallah 😍 3 aralık bereketli bir gün oldu 🥹🙏🫶

Canım benim ellerim çok uyuşuyordu ama benim ellerimde sinir sıkışması var oda fazla etki ediyordu magnezyumu ikiye çıkarmıştım öylelikle azaldı uyuşukluk gece rahatca yatabiliyordum
Geçmiş olsun canım benimde baş parmağımda oluyordu. Kalem dahi tutamoyordum elhamdülillah geçti burda yazssam sorun olurmu bilmiyorum baş parmağı ile işaret parmağı arasına sülük koydum biiznillah oldu. Rabbim şifa versin çok zor.

Canlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağım 🙏🏻 yürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum 🍀
3510 gram, 51 cm oldu
Kerem'dee geldiii🥹😍

nasıl güzel hızlı bi doğum olmuş seninde kuzum maşallah size kgsu boyuda çok güzel❤️🧿

Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam 😍
Canlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağım 🙏🏻 yürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum 🍀
3510 gram, 51 cm oldu
Kizlar masallah cok tebrik ederim ikinizi de 🩵 hosgeldi guzel bebekleriniz resmen arka arkaya geldiler 🙏🏻 saglikla buyusunler 🩵

Kizlar bi sorum olacak bebegimin 2800 dogum kilosuydu sonrasinda kilo kaybi oldu , bi cok bebekte bu sekilde oluyormus bugun 11 gunluk oldu ama daha dogum kilosuna gelmedi benim de icime sinmiyor, sut geliyor ama yetmiyor mu anlayamiyorum mamaya da pek baslamak istemiyorum basina gelen onerisi olan var mi? Sutu nasil arttiririz? Emzirdikten sonra saginca 30 ml geliyor pompayla. Sagim yapan varsa yorum yapabilir misiniz. 🩵🙏🏻

Back
X