• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
suuuduru68 suuuduru68 canıım sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏 suyun gelmeden önceki haftalarda nasıl belirtilerin olmuştu ya da önceki gün bişey hissetmiş miydin ? Bir de şu an kaçıncı hafta kaçıncı gün oluyorsun
hiçbir belirtim yokdu sadece cuma günü gece 7 kez fln kücük sancılarım oldu 40 saniye süren son iki gündürde çok zor yürüyordum penguenlerle yarışırdım😂

40+2 yazıyor günlüğümde

hiçbir belirtim yokdu sadece cuma günü gece 7 kez fln kücük sancılarım oldu 40 saniye süren son iki gündürde çok zor yürüyordum penguenlerle yarışırdım😂

40+2 yazıyor günlüğümde
Küçük sancılar derken beline ve makatına vuran sancılar mıydı? Sancıyı tarif edebilir misin canıım
Bi de seni de darlıyoruz ama 😂kendini nasıl hissediyosun var mı sancılarda artış

Küçük sancılar derken beline ve makatına vuran sancılar mıydı? Sancıyı tarif edebilir misin canıım
Bi de seni de darlıyoruz ama 😂kendini nasıl hissediyosun var mı sancılarda artış
evet kuzum anlattığın gibi sancılar ve 4 kez girmeye başladı fayda ediyor galiba ebenin yaptığı işlem😕

sancım çok nadir giriyor oyüzden şuan ebe iki kere bişey uyguladı gelsin sancılarım diye şimdi bir bucuk saate yine kontrol etcekler sancılarım gelmezse sıvı yoldan suni sancı vercekler 4cm olduktan sonrada eğer sancında güzel olursa epidural yaparım dedi bekliyorum şuan odamda😍
Ayyy bugün içimden geçtinn dahaa. Sağlıkla al kucağına bebeğim çok mutlu oldum 🥲💕

sancım çok nadir giriyor oyüzden şuan ebe iki kere bişey uyguladı gelsin sancılarım diye şimdi bir bucuk saate yine kontrol etcekler sancılarım gelmezse sıvı yoldan suni sancı vercekler 4cm olduktan sonrada eğer sancında güzel olursa epidural yaparım dedi bekliyorum şuan odamda😍

Kuzum uyuyup dinleyebiliyor musun? Ya da rahat rahat yatabiliyor musun? Yoksa sürekli bir aksiyon halde misin? Geceden gittin çünkü, gücün nasıl onu merak ettim. Hızla açılman artar inşallah en kısa zamanda kavuşursun ❤️

Kuzum uyuyup dinleyebiliyor musun? Ya da rahat rahat yatabiliyor musun? Yoksa sürekli bir aksiyon halde misin? Geceden gittin çünkü, gücün nasıl onu merak ettim. Hızla açılman artar inşallah en kısa zamanda kavuşursun ❤️
kuzum sancı girince uyutmuyor ama dinlendim baya şimdi suni veriyorlar gittikce sancım artıcakmış, güc topladım şimdiye kadar artık gelebilir yane🥰 inşallah canım❤️

Kızlar yarın sabah doğuma girecem 37+3 de erken alınacak tansiyonum ilaçlara rağmen düşmüyor şekerde olunca doktorum bekletmek istemiyor heyecanla karışık bir korku var 🥹😅 inşallah sağ salim kucağıma alırım bende hepinize duaciyim sizde dualarınızı esirgemeyin ♥️🙏🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah kolayca sağlıklıca alın kucağınıza

Back
X