• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Bir sorun çıkmayacak inşallah lütfen endişelenme, muhakkak anneyiz, hepimizin yüreği ağzımızda, tabi öyle dediğin gibi tevekkül ediyorsun işte geleceğe, iyi düşün iyi olsun 🙏🏻
Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın insanın buna ihtiyacı var ama doktorlar da bazen acımasız konuşabiliyorlar

Kızlar bugün yine kontrolüm vardı 40+2 oldum devlet Hastanesi'ne gittim özelde doğum başlatılmak istendi suni sancı ile diye korktum devlet bekler umuduyla aynı şekilde devlette yarın Buradada vaktin doluyor bende baslaticam suni sancıyla dedi hadi diyelim beklemek istersen en fazla üç gün daha dedi.ssonra gene Alıcaz dedi suni sancı korkumdan dolayı cesaret edemiyorum Allah'ım ne zormuş mental olarak hiç iyi değilim devlette suni sancı süreci nasıl işliyor deneyimli biri varsa yazsın nolur 😌 bebiste 3500 dedi bu arada
Canım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven❤️

Canım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven❤️
Peki admincim hiç açılmanız var mıydı öncesinde ben de 39+1 im bugün pazartesiye kadar doğum olmazsa suni denenecek bende de

Doguran tum anneleri tebrik ederim Allah anali babali buyutsun
Kizlar bebegin kilosu kac olmaliki kuvezde kalmamasi icin bi sinir varmi bilen

Kızlar bugün yine kontrolüm vardı 40+2 oldum devlet Hastanesi'ne gittim özelde doğum başlatılmak istendi suni sancı ile diye korktum devlet bekler umuduyla aynı şekilde devlette yarın Buradada vaktin doluyor bende baslaticam suni sancıyla dedi hadi diyelim beklemek istersen en fazla üç gün daha dedi.ssonra gene Alıcaz dedi suni sancı korkumdan dolayı cesaret edemiyorum Allah'ım ne zormuş mental olarak hiç iyi değilim devlette suni sancı süreci nasıl işliyor deneyimli biri varsa yazsın nolur 😌 bebiste 3500 dedi bu arada
Canım bende senin gibiyim büyük ihtimalle suni sancı verecekler gibi görünüyor 🙏🏻 bende hiç istemiyorum ama onları riskede atamayız

Kızlar ben 33. Haftadan beri perinatoloji de muayene oluyordum bilkent şehir hastanesine gidiyorum her gidişim de farklı bir doktor muayene etti ve her biri de bambaşka sıkıntılar söyledi bugün gittiğimde de bacak boyunun kısa olduğunu ve tek arter tek ven dedi cumaya doğum için gün verdi ama yarın özel hastaneye de gidecem dualarınıza ihtiyacım var umarım herhangi bir sağlık problemi yoktur 😔
Rabbim şifa versin hemen umutsuzluğa kapılma biz burda neler gördük temiz geldi sonuçlar dua et Allah’a kendini bırakma tamda doğuma yakın 🙏🏻
Kızlar selam. Doğum yapanlara sağlıklı mutluluk diliyorum. Ben de hala bekleyenlerdenim. 37+5 ile beklemedeyim. Artık gelsin istiyorum. Bebek daha kanala bile inmemişti en son.
39 girdik bugün 🤚🏻 beklemedeyiz

Rabbim şifa versin hemen umutsuzluğa kapılma biz burda neler gördük temiz geldi sonuçlar dua et Allah’a kendini bırakma tamda doğuma yakın 🙏🏻

39 girdik bugün 🤚🏻 beklemedeyiz
İnşallah canım kalbim rahat çok şükür ama insan bazen elinde olmadan üzülüyor ne yazık ki

Anladım canım ben şuan Diyarbakır da çalışıyorum diye ora sandım 😂 Bende de bi kolestaz ihtimali var diye bir iki haftaya gelmezse gün belirlicez dedi bekliyorum şuan sadece bakalım sağlıkla alırsın bebişi inşallah kucağına 😍 az kalmış
İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🥰

Yok yaa 😁 oğlum gelmeye niyetli değil gibiii 😆 sen napıyosun nasıl bebekli hayat 😍
Miiss kokuluu bir hayatt doğumdan sonrasıı 😍😍
Pembe tablo çizmeye gerek yok tabi ki zorlukları var ama öyle bi aşk ki dünyayı tozpembe görüyorum doğurduğumdan beri, huyum değişti resmen. Hiçbir şeyi kafama takmıyorum, sinirlenmiyorum hiçbir şey zor gelmiyo kendimi tanıyamıyorum 😂😂

Peki admincim hiç açılmanız var mıydı öncesinde ben de 39+1 im bugün pazartesiye kadar doğum olmazsa suni denenecek bende de
Açılmam yoktu canım ama nişanım gelmişti 3 gün boyunca doğum başlamadı. Ne sancım ne açılmam vardı gittiğimde

Kızlarcım bebeğim Dünden beri aşırı huzursuz sürekli emmek istiyor ve gazdan kıvranıyor yavrum. Önerisi olan var mı nasıl rahatlatırım
Kuzum ayaklarını karnını çok sıcak tut. Üşütmemeye dikkat et. Masajlar var internetten bakabilirsin bacakları hareket ettirmek önemli. Mümkün mertebe ağzından gaz çıkarmaya çalış çünkü çıkmazsa bağırsağa iniyor. Kimyon ve rezene kaynatıp iç o çok faydalı. Aslında gazı çoğu zaman engellemek mümkün olmuyor. 3-4 ay çoğu bebekte sancılı geçiyor. Kabullenip geçecek diye teselli et kendini. Gaz en büyük fobim ya en zor kısmı bence bebek büyütmenin 😕🌸

Back
X