Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bebegimin kafasida 39 hafta cikiyor ben 37 haftaligim daha dogum şekline bisey demedi bana kizimada ilerden diyolardi 40 +3 le 3910 kg 53 cm boyla onu normal dogurdum başını hatirlamiyorum ama
Merhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan
Kızlar su duru bebisle ilgileniyor ya bugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii