• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Merhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan

Canım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven❤️
Yok canım yine cesaret edemedim 41 haftami beklicem 😌 bebişin hareketleri güzel şuan sağol ama yinede sancım gelmezse bu dediğin bana umut olucak

Kızlar su duru bebisle ilgileniyor ya 😂 bugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii 😊😂

Back
X