• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Merhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan

Canım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven❤️
Yok canım yine cesaret edemedim 41 haftami beklicem 😌 bebişin hareketleri güzel şuan sağol ama yinede sancım gelmezse bu dediğin bana umut olucak

Kızlar su duru bebisle ilgileniyor ya 😂 bugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii 😊😂
Ben hala doğurmayan ve bel kasık sancısı olmayan olarak kalanlardanım 😂 38+5 oldum. En son pazartesi gittim açıklığım yoktu rahim dokularım da hala sertmiş. Tüm tuşlara basmaya devam ediyorum ….
40+0 a kadar gelmezse 18 aralıkta suni sancıyla vs tetikleyecek onu hiç istemiyorum :(

Merhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan
Canım geçen Cuma bizde de sonradan sarılık 13e yükseldi. Önceki hafta mamayı bıraktırmışlardı ve az kilo almıştı. Bizden de kan ve idrar istediler. O gün idrar verdik ama kan pazartesine kalmıştı. 3gün mama da verdik iyi de besledik. Pazartesi gittiğimizde kilo da almıştı sarılığı da 7ye gerilemişti. Kan vermedik. Siz nasıl besliyorsunuz?

Canım geçen Cuma bizde de sonradan sarılık 13e yükseldi. Önceki hafta mamayı bıraktırmışlardı ve az kilo almıştı. Bizden de kan ve idrar istediler. O gün idrar verdik ama kan pazartesine kalmıştı. 3gün mama da verdik iyi de besledik. Pazartesi gittiğimizde kilo da almıştı sarılığı da 7ye gerilemişti. Kan vermedik. Siz nasıl besliyorsunuz?
Bebeğim 2890 kg doğdu 9 gün küvezde kaldı mama+ süt ile beslendi taburcu olduğunda 2.690 olmuştu sadece emzirdim dün 3.300 kg olmuştu Dr kilosu iyi dedi cuma günü bı aylık olacak

Geçmiş olsun canım rh uyuşmazlığı gerekmiyor muydu kan uyuşmazlığı için sizde uyuşmazlık yok sanki 🤷‍♀️ inşallah sonucunuz güzel gelir pek bilgim yok maalesef 😢

Merhaba canım, aynı bizde yoğun bakım süreci atlattık. 12 değeri 6 ya düşmüş şekilde hastaneden çıktık ama dün bebeğimin iyi olmadığını düşündüğüm için tekrar dr a götürdüm. Değeri 14 e çıkmış. Dr gayet normal kontrol edilebilir seviye 2 saatte bir emzirmeye devam düşecektir dedi. Başka bişey yapmadık. Yarın kontrolümüz var ama bugun biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Kızlar merhaba bana lütfen bir akıl verin lütfen. 37+6 haftamdayım. Bugün doktorumla çatı muayenem vardı ama ben kendimi çok kastım ve çok acı hissettim bir anda. Tabi doktorum devam edemedi. Pazartesi tekrar çağırdı beni. Kararı sana bırakıyorum ama durum ortada dedi. Çatı muayenesinde bile kendini çok kasıyorsun dedi. Sizce ne yapmalıyım

Back
X