- 18 Temmuz 2022
- 7.606
- 13.901
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #55.401
Asıl bebeğini görünce uyuyamıyorsunÇok teşekkürler![]()
Sağ salim kavuşalim sonra bayilcam galiba:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl bebeğini görünce uyuyamıyorsunÇok teşekkürler![]()
Sağ salim kavuşalim sonra bayilcam galiba:))
Maşallah canımBenim bebegimin kafasida 39 hafta cikiyor ben 37 haftaligim daha dogum şekline bisey demedi bana kizimada ilerden diyolardi 40 +3 le 3910 kg 53 cm boyla onu normal dogurdum başını hatirlamiyorum ama
Evet ben de merak ettimsepide kuzucum nerelerdesin ya merak ediyorum seni
Yok canım yine cesaret edemedim 41 haftami beklicemCanım ilk doğumum devlette 40+1de suniyle oldu. Ben de çok korkuyordum ama çok güzel bi doğumum olmuştu. Bence korkma doktorlarına güven![]()
Evet agirlastim canoda oğlan gelmiyo bir türlü bugün bütün tuşlara bastım ananas hurma yürüyüş ilişki hayırlısıYarın gecicez kuzum eve
sen nasılsın kuzum? ağırlaştnmı iyice?
Naptın cnm sesin çıkmadı doğum oldumuHayır adet sancisi gibi tabi ki daha zoru herkesin acı eşiğine bağlı bence biz hala aynı durumdayız
Ben hala doğurmayan ve bel kasık sancısı olmayan olarak kalanlardanımKızlar su duru bebisle ilgileniyor yabugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii
![]()
Vefa böyle birşey işteKızlar su duru bebisle ilgileniyor yabugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii
![]()
Canım geçen Cuma bizde de sonradan sarılık 13e yükseldi. Önceki hafta mamayı bıraktırmışlardı ve az kilo almıştı. Bizden de kan ve idrar istediler. O gün idrar verdik ama kan pazartesine kalmıştı. 3gün mama da verdik iyi de besledik. Pazartesi gittiğimizde kilo da almıştı sarılığı da 7ye gerilemişti. Kan vermedik. Siz nasıl besliyorsunuz?Merhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan
Bebeğim 2890 kg doğdu 9 gün küvezde kaldı mama+ süt ile beslendi taburcu olduğunda 2.690 olmuştu sadece emzirdim dün 3.300 kg olmuştu Dr kilosu iyi dedi cuma günü bı aylık olacakCanım geçen Cuma bizde de sonradan sarılık 13e yükseldi. Önceki hafta mamayı bıraktırmışlardı ve az kilo almıştı. Bizden de kan ve idrar istediler. O gün idrar verdik ama kan pazartesine kalmıştı. 3gün mama da verdik iyi de besledik. Pazartesi gittiğimizde kilo da almıştı sarılığı da 7ye gerilemişti. Kan vermedik. Siz nasıl besliyorsunuz?
Geçmiş olsun canım rh uyuşmazlığı gerekmiyor muydu kan uyuşmazlığı için sizde uyuşmazlık yok sankiMerhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan
Ben de aksine beklemeye cesaret edemezdim sanırım hayırlısı olsun canımYok canım yine cesaret edemedim 41 haftami beklicembebişin hareketleri güzel şuan sağol ama yinede sancım gelmezse bu dediğin bana umut olucak
Aksam 8 den sonra yediklerine dikkat etsendemi yaniyorKızlar son haftalarda aşırı mide yanması yaşıyorum normalde süt içince biraz geçiriyordu şuanda hiç geçirmiyor sanki zehir yutmuşum gibi bu durumu var mi ?
Merhaba canım, aynı bizde yoğun bakım süreci atlattık. 12 değeri 6 ya düşmüş şekilde hastaneden çıktık ama dün bebeğimin iyi olmadığını düşündüğüm için tekrar dr a götürdüm. Değeri 14 e çıkmış. Dr gayet normal kontrol edilebilir seviye 2 saatte bir emzirmeye devam düşecektir dedi. Başka bişey yapmadık. Yarın kontrolümüz var ama bugun biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum.Merhaba kızlar bebeğim 35+6 da doğdu 9 gün yoğun bakımda kaldı Dr kan uyuşmazlığına bağlı(benim 0+ oğlumun A+) sarılık var demişti o zaman ışık tedavisi gördü küvezde kaldığında 11 günlükken Dr muayenesinde değeri 6 ydı dün bebeğimin kontrolü vardı sarılığı 12 çıktı çok yüksek dedi kan ve idrar istedi bugün saat 3 gibi arayın sonuca göre gelirsiniz dedi kilosuda iyi dedi ama değeri yüksek idrar yolu enfeksiyonu yada tiroidle alakalı olabilir dedi Dr başına böyle bir şey gelen varmı yada bilgisi olan
Bende yarın inş doğum yapıyorumKızlar su duru bebisle ilgileniyor yabugün ben alım yoklama doğum yapmayan kac kişi kaldık bide kaç artı kaç oldunuz bugün. bebisi doganlarda bebisleri kaç günlük oldu onu yazsın barii
![]()