• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Transfer+9 dayım bu sabah idrar testi yapacaktım eşim akşam vazgeçirdi üzüleceksek gününde üzülelim iyiyse de sürpriz olsun 2 gün kaldı zaten dedi pof

Transfer+9 dayım bu sabah idrar testi yapacaktım eşim akşam vazgeçirdi üzüleceksek gününde üzülelim iyiyse de sürpriz olsun 2 gün kaldı zaten dedi pof
Doğru söylemiş canım ben de aynı görüşteyim sevinceksek de üzülceksek de gününü bekleyelim şuan bizimle minikler diye düşünelim 🧡

Doğru söylemiş canım ben de aynı görüşteyim sevinceksek de üzülceksek de gününü bekleyelim şuan bizimle minikler diye düşünelim 🧡
Cumaya kadar sabır üstelik test de baş ucumdayken … predictor test alayım dedim eşim erken olmayanından almış akşam çıktık darla almaya 335 dediler bi test yazık trendyolda 3 tanesi öyle

Kızlar t+2 gündeyim her hareketimi ay acaba yanlış bir şey mi yaptım diye denetlemekten bir hal oldum 🥲 aslında genel olarak uzanıyorum dinleniyorum ama arada hafif işler de yaptım bir kedim var elinde oynamaması gereken bir şey vardı dizlerimle çömelerek almak durumunda kaldım gibi gibi.. Allah ol dedikten sonra zaten olacak onu biliyorum ama yine de engel olamıyorum bu düşüncelere

Ahh canım benim harika bi mesaj inşallah 🌼❤️🧿
Ya bir şey soracağım kızlar bende beyaz yumurta akı kıvamında akıntı var bir de su gibi iç çamaşırıma geliyo sanki altıma işemişim gibi 🥹🥹 progestoronun etkisi ama regli öncesi de böyle olurdu benimde kafam karıştı bunlar regliyi baskılamıyor muydu ? İlaçları bıraktıkran sonra regli olunuyo deniyordu 😀😀 benim akıl şaştı iyice 😆😆

Kızlar t+2 gündeyim her hareketimi ay acaba yanlış bir şey mi yaptım diye denetlemekten bir hal oldum 🥲 aslında genel olarak uzanıyorum dinleniyorum ama arada hafif işler de yaptım bir kedim var elinde oynamaması gereken bir şey vardı dizlerimle çömelerek almak durumunda kaldım gibi gibi.. Allah ol dedikten sonra zaten olacak onu biliyorum ama yine de engel olamıyorum bu düşüncelere
Bir şey olmaz canım video var bununla ilgili Bülent Tıraş’ın tutunan embriyo her şekilde ttunuyo diyo 🫶

Ya bir şey soracağım kızlar bende beyaz yumurta akı kıvamında akıntı var bir de su gibi iç çamaşırıma geliyo sanki altıma işemişim gibi 🥹🥹 progestoronun etkisi ama regli öncesi de böyle olurdu benimde kafam karıştı bunlar regliyi baskılamıyor muydu ? İlaçları bıraktıkran sonra regli olunuyo deniyordu 😀😀 benim akıl şaştı iyice 😆😆
Benim de var su gibi baya su gibi ama sürekli çamaşır değiştiriyorum günlük ped de koymak istemiyorum aynen dediğin gibi canım afedersiniz işemişim gibi fitille birlikte geliyo 🤷🏼‍♀️

Ben de unuttuğum zamanlarda eğiliyorum canım hergün arabayla iğneye gidip geliyorum o kadar çok çukur ve kasis var ki ne kadar dikkat etsem de langur lungur sarsılıyorum ister istemez. Artık allaha emanet miniklerimiz 🤷🏼‍♀️

15 aralıkta o kadar çook test verecek var ki o günü düşünemiyorum herkes pozitif olsun:))))
Ay bir de o gün raporum bitiyor işe başlayacağım inşallah mutlulukla başlamak nasip olsun yoksa iş yerinde o ruh halini yürütmek nasıl olur bilmiyorum benim gibi o gün işebaşlayacak var mı ?

Canım benimde aynı şekilde devamlı çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum bence normal yani 🥰

Back
X