• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Canım kontrol etmeye vaktin oldu mu bilmiyorum ama merak ettim. Doğum öncesi analık izni kapsamında aldığımız raporun işgöremezlik ödeneği hesabına yattı mı ? annabelica annabelica

Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah 😂
Hahaha aynı benim durum. Ara ara da geliyor sıkıntılı şekilde ve diyorum düzenli olsa ne olacak korkmuyor değilim 🤭🤭 bugün de ekstra vajinada baskı hissetmeye başladım fena vuruyor vallahi

Zaman hiç geçmiyor gibi zaten uykularım da çok bozuldu 2-3 saat uyuyup uyanıyorum 🥲 sezaryen günü alıp belirsizlikten kurtulasım geliyor valla 🤣
Oda kötü sezeryan gününden önce doğururut bu kafayla😂
Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah 😂
Ayy aynı şeyi Düşünüyoruz bende öyle çünkü bende ilk defa sancı deneyimim olck ve kafamda deli sorular birde geldiğine pişman olursam sancılardan 🤷‍♀️

Doğum yapan herkesin gözü aydın allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰

Geceleri hiç sancı ya da kasılma hissediyor musun peki ? Ağrı durumların nasıl vajinanda baskı hissi oluyor mu
Benim var 🥹 bu gece sabaha kadar sancılar kasılmalar olup durdu daha önce de olup geçmişti doktor sıkıntı yok demişti diye sabırla bekledim sancı aralarında da kesik kesik uyumuşum şuan iyiyim ama

Başka doktora gitmekle iyi yapmışsın canım. Doğum sürecinde yeni doktorunla mı devam edeceksin
Şöyle canım sezeryan diyen doktorun sezeryanda bayağı iyi diye biliyorum. Normal gelirse eğer inşallah devlet hastanesine gideceğim sancı gelirse, 40 haftam biter de hala gelmezse sezeryan diyen doktorumde ameliyatımı olacağım. 13 gün kaldı bakalım :)

Benim var 🥹 bu gece sabaha kadar sancılar kasılmalar olup durdu daha önce de olup geçmişti doktor sıkıntı yok demişti diye sabırla bekledim sancı aralarında da kesik kesik uyumuşum şuan iyiyim ama
Benim de aynı öyle oluyor canım özellikle geceleri geliyor sancı kesik kesik 2-3 saat uyuyup uyanıyorum

Şöyle canım sezeryan diyen doktorun sezeryanda bayağı iyi diye biliyorum. Normal gelirse eğer inşallah devlet hastanesine gideceğim sancı gelirse, 40 haftam biter de hala gelmezse sezeryan diyen doktorumde ameliyatımı olacağım. 13 gün kaldı bakalım :)
İnşallah en içimize sinen, hayalini kurduğumuz şekilde olur. Önemli olan sağlıkla gelmesi zaten 🌸

dogum yapan herkezin gozu aydin rabbim anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
pazartesi dogum yaptm sonra dogru duzgun yazmk nasip olmadi
sezeryanda aşırı panikledim o harketleri hissedicem diye yazmstim da sizlere zaten geriliyorum diye malesef oylede oldu 4 doz sedasyon vermek zorunda kaldilr ona ragmen surekli soylenip durdum ve gec cikmisim sezeryandan bekletmek zorunda kalmislr
sabah 8:22 de dogdu kizim aksama kadar kafami toparliyamiyordum sersem gibiyidm
sonra kizimi gece tarttilar 260 gr vermisti sekeri 68 sarilik 7.3 cikti
sonra hastaneden taburcu olduk dun kontrol vardi sarilik 14.2 seker 35 cikti
emzirdim seker 78 cikti eve geldik bugun tekrar olculucek eger dusme yoksa yatis vericeklermis kızımdan asla ayrilmak istemiyorum

Back
X