- 4 Ekim 2024
- 3.649
- 2.226
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #55.581
Canım kontrol etmeye vaktin oldu mu bilmiyorum ama merak ettim. Doğum öncesi analık izni kapsamında aldığımız raporun işgöremezlik ödeneği hesabına yattı mı ?
annabelica
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadarZaman hiç geçmiyor gibi zaten uykularım da çok bozuldu 2-3 saat uyuyup uyanıyorumsezaryen günü alıp belirsizlikten kurtulasım geliyor valla
![]()
Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallahAl benden de o kadartarihi bilmemek vajinal bekleyenler için en büyük handikap
![]()
Hahaha aynı benim durum. Ara ara da geliyor sıkıntılı şekilde ve diyorum düzenli olsa ne olacak korkmuyor değilimBaşıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah![]()
Handan2212 A aist123 kızlar doğum yaptınız mı? Acaba yazdınız da ben mi hatırlamıyorum bilmiyorum merak ettim. Kime cevap yazdığımı bile unutuyorum bazen
![]()
Amin canım cümlemizAy Maşşallah canımsağlıkla büyüt
Aa ne güzel amin canım cümlemiz sağlıkla büyütelimAllah analı babalı büyütsün canım aynı gün olmuş ikimizinki![]()
Oda kötü sezeryan gününden önce doğururut bu kafaylaZaman hiç geçmiyor gibi zaten uykularım da çok bozuldu 2-3 saat uyuyup uyanıyorumsezaryen günü alıp belirsizlikten kurtulasım geliyor valla
![]()
Ayy aynı şeyi Düşünüyoruz bende öyle çünkü bende ilk defa sancı deneyimim olck ve kafamda deli sorular birde geldiğine pişman olursam sancılardanBaşıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah![]()
Ben doğurdum kızlar pazar günü çok şükür![]()
Kızlar doğum yaptım ben sezeryan ila 3300 gr doğdu kızım saat 13:08 dünyaya geldi
Henüz sgkya bildirmedim canım belli bi süresi yok zaten sonra da alınabiliyorCanım kontrol etmeye vaktin oldu mu bilmiyorum ama merak ettim. Doğum öncesi analık izni kapsamında aldığımız raporun işgöremezlik ödeneği hesabına yattı mı ?annabelica
Amin cnmHayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün![]()
Amin cnm bnmMaşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün![]()
Amin cnm bnmKızlar gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün yavrularınız![]()
Benim varGeceleri hiç sancı ya da kasılma hissediyor musun peki ? Ağrı durumların nasıl vajinanda baskı hissi oluyor mu
Şöyle canım sezeryan diyen doktorun sezeryanda bayağı iyi diye biliyorum. Normal gelirse eğer inşallah devlet hastanesine gideceğim sancı gelirse, 40 haftam biter de hala gelmezse sezeryan diyen doktorumde ameliyatımı olacağım. 13 gün kaldı bakalım :)Başka doktora gitmekle iyi yapmışsın canım. Doğum sürecinde yeni doktorunla mı devam edeceksin
Benim de aynı öyle oluyor canım özellikle geceleri geliyor sancı kesik kesik 2-3 saat uyuyup uyanıyorumBenim varbu gece sabaha kadar sancılar kasılmalar olup durdu daha önce de olup geçmişti doktor sıkıntı yok demişti diye sabırla bekledim sancı aralarında da kesik kesik uyumuşum şuan iyiyim ama
İnşallah en içimize sinen, hayalini kurduğumuz şekilde olur. Önemli olan sağlıkla gelmesi zatenŞöyle canım sezeryan diyen doktorun sezeryanda bayağı iyi diye biliyorum. Normal gelirse eğer inşallah devlet hastanesine gideceğim sancı gelirse, 40 haftam biter de hala gelmezse sezeryan diyen doktorumde ameliyatımı olacağım. 13 gün kaldı bakalım :)