Yarın zirve yapar diyor gardımızı alıp savaşacağızBu gece de nöbete devam yanibir saat uyusam sukretcek dereceye geldim neyse sağlık olsun buda geçer
Allah Mentalimize kuvvet versin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın zirve yapar diyor gardımızı alıp savaşacağızBu gece de nöbete devam yanibir saat uyusam sukretcek dereceye geldim neyse sağlık olsun buda geçer
Allah Mentalimize kuvvet versin
![]()
Diğer Pompalar da acıma oluyirdur değil mi zaten yara oldular hep sütum yoktu başta birden sertleşti geldiBenim başıma geldi doğumdan sonra philips aventle asla sağamadım daha da sağılmıyor göğüslerime uygun değilmiş. Mochi eller serbest aldım canımda acımıyor yarın sabah alabilirsin. Şu an sıcak duş masajdan başka bir şey zor gibi
Evet çok ağrı veriyor sezeryan yerim ayrı orasida ağrıyor şuanElinle sağabildiğin kadar sağ duş al biraz daha sağ olsun süt akmadan rahatlayamazsın canım
doğumdan sonra hemen bol bol gelmiyor birkaç güne ihtiyaç oluyor. Gelince de maşallah mastit olma seviyesine geliyor. Senin bol bol sağman buzluğa atman lazım. Ben mochide rahat ettim hastanede de çok perişan olmuştu meme uçlarım kendi süt sağma makinemde de aynı şekilde. Philips avent hele leş gibi bana uymadı yani boşa almışım. Sen yarın sabah ilk iş bence bir makine al.Diğer Pompalar da acıma oluyirdur değil mi zaten yara oldular hep sütum yoktu başta birden sertleşti geldi
Evet keşke baştan bu işi dusunseymisin dıyorum hiç üstünde durmadigim bir konuydu başıma gelince anladım teşekkürlerdoğumdan sonra hemen bol bol gelmiyor birkaç güne ihtiyaç oluyor. Gelince de maşallah mastit olma seviyesine geliyor. Senin bol bol sağman buzluğa atman lazım. Ben mochide rahat ettim hastanede de çok perişan olmuştu meme uçlarım kendi süt sağma makinemde de aynı şekilde. Philips avent hele leş gibi bana uymadı yani boşa almışım. Sen yarın sabah ilk iş bence bir makine al.
insan hastanelerde surune surune doktor da olur yetmez prof bile olur vallahiYaaaa çok ama çok sevindim yalnız 10.3 değer efsane şu an normal seyrinde ilerliyor düşüşe geçecektir o gör bak. Artık çakma doktor oldum valla hahahBen de öyleyim kusturuyorum çocuğu ne yapacağımı şaşırıyorum kafayı yedirdi bize bu sarılık
kocam bana sende de mi başladı sarılık diyor artık herkesi sarı görmeye başladık kafalar gitti.
Ben de öyleyim inan her şeyi halledebilirmişim gibi değil hallederim modundayım artık resmen 18 günde kendimin bambaşka versiyonuyla tanıştım. Ama sevdim de bu kişiyiİhtiyacımız kesinlikle varmış bu gücü görmeye. Maşallah diyelim.
Aynen canım bitti bitecek gibiBenim önceki 2 doğumum da 20 güne baya bitmiş oluyordu. Bunda ilk 2 gün geldi sonra tamamen kesildi sonrada yine gelmeye başladı. Bu gün yarın bitecek gibi çok az geliyor. Bunda uzun sürdü. Aynıyız desene
Hemde nasıl yaa beni gece değil de sabaha karşı çok zorluyor saat 5 ten sonrasi iptal oluyorumYarın zirve yapar diyor gardımızı alıp savaşacağızof dimi ya 1 saat uyku bile nasıl iyi gelir de zor gibi
Bende çok öyle ahım şahım sizin ki gibi aşağı baskı ağrı yok ama akşamdan beri karnım taş gibiydi sürekliEvet bugün aniden çok şiddetli kramp girdi yarım saat sonra geçti, şuan hala sancılarım var ama siddeti artmadığı için henüz dakika tutmuyorum birde tüm karnım taş gibi bugün
Şifa olsun tatlımmEşime yaptırayım doğal ne varsa yaparım kendime getirir belki terletir de
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız
Beni de aynı şekilde bir süre sonra algı falan gidiyor el ayak tutmuyorAynen canım bitti bitecek gibi
Hemde nasıl yaa beni gece değil de sabaha karşı çok zorluyor saat 5 ten sonrasi iptal oluyorum![]()
Benim ara ara sertleşip bırakıyor çok şiddetli bişey yaşamıyorum sancım da çıkmadı nst de anlamadım iyiye yoruyorum umarım suniye gerek kalmadan kendi sancısıyla gelirBende çok öyle ahım şahım sizin ki gibi aşağı baskı ağrı yok ama akşamdan beri karnım taş gibiydi sürekli
Bide ışık acmiyorum koridorun Los ışığı çerçevesinde hali deseni overtinkleme efsane oluyorBeni de aynı şekilde bir süre sonra algı falan gidiyor el ayak tutmuyor![]()
Evin bir köşesinde 7/24 çalışıyorum. Eşim sabah giderken de aynı yerde oturuyorduk pipilimle, akşam işten eve geldi daha aynı yerdeydiminsan hastanelerde surune surune doktor da olur yetmez prof bile olur vallahiben de sevindim tabii ama ister istemez boyle bir yaris halinde cocugu beslemeye calisiyorsun ya, o yordu biraz beni. yani sut sag ver, surekli uyandir besle. sabah dedin ya, azicik gec uyandirdim icim rahat etmedi diye, benzer sekilde hastaneden donerken 3 saat 15 dk oldu uykusu, doktor 3 saati gecirmeyelim cok demisti diye icim icimi yedi. artik soyle bi’ salsak bebeleri de rahat rahat uyusalar, emseler. sey falan desek, hani boyle herkes der ya, doymamis bu cocuk diye, “doydu o doydu!”
ayy bugun ilk stickerini aldi bi’ de bebemyavrum kan almalarina artik nasil alistiysa, topuktan olunca bi’ vik dedi, sonra sustu aglamadi hic, kan alan hemsire de cesur cocuk stickeri verdi, oyle veriyorlarmis cocuklara
sevinsem mi uzulsem mi bilemedim yine tabii…
Benim de öyleeeee bugün 60 sağdım iki memeyi de akşama doğru. Sabah 90 sağmıştım. Yani değişiyor sürekli aynı şekilde çıkmıyor. Birkaç şey aldırdım eşime onları içiyorum stresten azaldı gibi de geliyor normal gibi de çözemedimL luckykus bende de lansinoh giyilebilirden var ya çok memnunum ama sanki gücü düştü gibi hissediyorum yada sütüm azaldı inşallah gücü azalmıştıraz önce sağdım tek göğüs 65 ml fln çıktı az mı anlayamadım 90 ml yeterli diyor internette ama yetmiyor gibi yani iki göğüs sağım yapmadim ben bu işi anlayamadım çok stres oluyorum bu süt olayina
Hahahhahah duruşun bile gözümün önüne geldi böyle çaresiz bi duruş geliyor insana hajsjsjBide ışık acmiyorum koridorun Los ışığı çerçevesinde hali deseni overtinkleme efsane oluyor![]()
Ben yürürken çok zorlaniyordum biraz hafifledi şükür sizinde haftanız yakın mı? Ben 39+2 deyimBende çok öyle ahım şahım sizin ki gibi aşağı baskı ağrı yok ama akşamdan beri karnım taş gibiydi sürekli
Kaç gününüz kaldı 40 a. 40 dan sonra suni mi dedilerBenim ara ara sertleşip bırakıyor çok şiddetli bişey yaşamıyorum sancım da çıkmadı nst de anlamadım iyiye yoruyorum umarım suniye gerek kalmadan kendi sancısıyla gelir
Gece hiç denemedim bı deneyim bestlak almayı düşünüyorum bende beli artırır diye kilo aldımi çok merak ediyorum ebe kucagina al tartıya çık dedi de ajajajsjsjs cesaretin var mı tartıya diyen yok asjajssjBenim de öyleeeee bugün 60 sağdım iki memeyi de akşama doğru. Sabah 90 sağmıştım. Yani değişiyor sürekli aynı şekilde çıkmıyor. Birkaç şey aldırdım eşime onları içiyorum stresten azaldı gibi de geliyor normal gibi de çözemedimstres yapma az çıktı diye bakma bile bitirince ne gelirse. Gece karanlıkta sağımı öneriyorlar bir de önemliymiş gece sağmakta bi dene
39+4 üm cumartesi yatıralım doğmazsa dedi banaKaç gününüz kaldı 40 a. 40 dan sonra suni mi dediler