• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Evet bugün aniden çok şiddetli kramp girdi yarım saat sonra geçti, şuan hala sancılarım var ama siddeti artmadığı için henüz dakika tutmuyorum birde tüm karnım taş gibi bugün
Hazırlık kasılmaları işte bunlar bebek kanala inince bir tık azalma oluyor hareketlerinde. Bu kasılmalar işte açılmayı başlatacak olanlar.

Hazırlık kasılmaları işte bunlar bebek kanala inince bir tık azalma oluyor hareketlerinde. Bu kasılmalar işte açılmayı başlatacak olanlar.
Evet acilma belkide oldu evde kasılmaları bekliyorum suyum gelene kadar bugün uyursam harika olacak ama dinlenmiş olurum doğum yarında olabilir 2 gün sonra da 🥹 ay çok heyecanlı ya

Evet acilma belkide oldu evde kasılmaları bekliyorum suyum gelene kadar bugün uyursam harika olacak ama dinlenmiş olurum doğum yarında olabilir 2 gün sonra da 🥹 ay çok heyecanlı ya
Evet ya az kaldı beni bir heyecan birazda korku basıyo bazen. O yürürken gelen kasılma off error veriyor beyin ve vücut o an. Açıklık artmaya başlayacak orda bir kalınlık varmış o yumuşayıp atılacak mı akıp gidecek mi öyle bir şey dedi galiba nişanı anlattı sonra doğum başlayacak dedi doktor bu gün.

Gece hiç denemedim bı deneyim bestlak almayı düşünüyorum bende beli artırır diye kilo aldımi çok merak ediyorum ebe kucagina al tartıya çık dedi de ajajajsjsjs cesaretin var mı tartıya diyen yok asjajssj
Bestlak ebe önermişti bana aldım kullanıyorum ben canım ama düzenli çok kullanamadım hastaneden dolayı. Hahsjsj ebeyi bi köşeye çek 😂😂😂

Evet ya az kaldı beni bir heyecan birazda korku basıyo bazen. O yürürken gelen kasılma off error veriyor beyin ve vücut o an. Açıklık artmaya başlayacak orda bir kalınlık varmış o yumuşayıp atılacak mı akıp gidecek mi öyle bir şey dedi galiba nişanı anlattı sonra doğum başlayacak dedi doktor bu gün.
Bende de şuana kadar çok rahattım ama bir korku başladı. Ne olacak yapabilecek miyim kolay olacak mı bilmem ne korku sardı. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrılarım ayaklarıma doğru yayılıyor

Back
X