- 17 Mayıs 2025
- 264
- 134
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben destek almıyorum haftasonu gonderdim iki gündür tekim şimdilik iyi gidiyor uyuduğu anlarda ev topluysa uyumaya çalışıyorum gece yatmadan evi toplayınca rahat oluyor tüm günüm bebekle oluyor ikindi üzeri uyuduğunda da yemeği yapmaya çalışıyorum şu anlık iyi gibiyizKizlar destek olmadan yalniz kalan var mi nasil ilerliyorsunuz
Ben de çok özleyeceğim kesinlikle, geçen gün eşime diyorum kavuşucaz inşallah ama içim bomboş kalacak sankiBen hareketlerini izlerken uyuyakalıyorum bazen huzur veriyor bana. Az kaldı zaten çok özleyecem bu günleribenimkinin günü günü tutmuyor bazen çok hareketli bazen sakın bu aralar sakin takılıyo
ama normalmiş kimisinde azalabilir kimisinde de daha hareketli olabilirmiş.
Ben en başından beri yalnızım canım. Ailem şehir dışında ve grip olmuşlar iyileşince gelecekler. Eşimin ailesi de yanımda ama tek kalmak istediğimi söyledim sağolsun kayınvalidem hastanede yanımdaydı fazlasını kendim halletmek istedim. Gündüz uyanınca üst baş değiştirip bakımlarını yapıp uyutunca kahvaltımı yapıyorum evi toparlıyorum, öğlene kadar. Uyandırıp yine besliyorum bu sefer de ben dinleniyorum uyumuyorum ama uzanıyorum. Bu saatlerde de tekrar besleyip akşam yemeği hazırlamak için mutfağa gidiyorum eşim gelene kadar. Böyle işteKizlar destek olmadan yalniz kalan var mi nasil ilerliyorsunuz
Balım ben süre tutuyorum yaklaşık 25-30 dk bir memede duruyor zaten aktif ememiyor. Tabi doktorlar on dk falan diyo da on dk de 10ml süt anca geliyor. Diğer memeyi de eğer kızım hala doymadıysa veriyorum. Sağım ben şöyle yapıyorum bazen çok doluyor ve beni rahatsız ediyo. Bebeğe fazla geleceğini düşündüğüm zaman sağıp dolaba koyuyorum. Sonraki besleme zamanında ama yarım bıraktığım meme varsa onu veriyorum. Yarın bırakmayın falan diyo da daha bebeğim çok küçük bi düzeni yok. Oluşana kadar devam edicem artık bir şekildeKızlar merak ettiğim birşey var, bu konuda kafam çok karışıyor. Bebeği emzirirken bir emzirmede tek memeden besleyip diğer memeyi bir sonraki emzirmede mi vereceğiz yoksa bir emzirmede her iki memeyi de sırayla vermek mi gerekiyor anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bir de sağım hangi durumlarda yapılmalı bu konular benim kafamı çok karıştırıyor
Tekim ben de. En başta iki gün annem kaldı. Eşim gece dinlendiriyor bazen sağolsun çok problemli bi uyanıklık değilse kızımınki. Aslında yalnızken her şey yapılır bebek çok huzursuz değilse; ama biliyorum insanın eli ayağına dolaşıyor bir şey yapamaz gibi geliyor. Ama alışıyor insan aaa yapabiliyorum dedikçe iyi hissediyorsun. WC banyo temizliği benim sıradaki level im. Deterjan kokusu gitmesin diye kapı kapamam gerekiyor bi onu yalnızken yapamadım. Yemeğe se tam konsantre değilim ama ilk günlerden kolay her şeyKizlar destek olmadan yalniz kalan var mi nasil ilerliyorsunuz
Haydi sağlıkla inşallahBugün çok tuhaf hissettim.Yoruldum sınırlarını da zorluyorum açıkçası.Gardrobu yerleştirdim oğlanda kalan kıyafetlerden kullanılacakları ayırdım yıkadım kaynanam ütüleri yapti.Daha çok işim var evi yaksam da kurtulsam dedim kaynanama.
Pazara gittim son kez (son kez rahat olarak)Bebek doğunca da artık sabah erken saatlerde kalabalık olmadan onunla giderim ins.Göbeğim büyümus iyice feracemin fermuarlı göbekten zor geçti ,üzerime şal aldım artık.
Çok şükür oğlanın sınavları doğumdan 5 gün sonra başlıyor,dogumla çakışmadı,zombi gibi gezerim artık.
Bir de süt durumu aklıma takıldı.Oglanda 39+3 yada 4 de doğurdum.Masallah sütüm güzeldi.Bunda 38+4 te gün verdi doktor ,yani önümüzdeki carsamba.Acaba sütüm hemen gelir mi dedim.İns gelir.
Anladım canııım teşekkür ederimBalım ben süre tutuyorum yaklaşık 25-30 dk bir memede duruyor zaten aktif ememiyor. Tabi doktorlar on dk falan diyo da on dk de 10ml süt anca geliyor. Diğer memeyi de eğer kızım hala doymadıysa veriyorum. Sağım ben şöyle yapıyorum bazen çok doluyor ve beni rahatsız ediyo. Bebeğe fazla geleceğini düşündüğüm zaman sağıp dolaba koyuyorum. Sonraki besleme zamanında ama yarım bıraktığım meme varsa onu veriyorum. Yarın bırakmayın falan diyo da daha bebeğim çok küçük bi düzeni yok. Oluşana kadar devam edicem artık bir şekilde
Ben en başından bu yana tekim, tek bakıyorum. Böyle de çok mutluyumKizlar destek olmadan yalniz kalan var mi nasil ilerliyorsunuz
Ben her beslenmede bir memeyi veriyorum çünkü sütün önü su, yağlı kısım ve kilo yapan kısım daha sonra geliyor. Bir meme boşaldığı zaman da mama takviyesi yapıyorum.Kızlar merak ettiğim birşey var, bu konuda kafam çok karışıyor. Bebeği emzirirken bir emzirmede tek memeden besleyip diğer memeyi bir sonraki emzirmede mi vereceğiz yoksa bir emzirmede her iki memeyi de sırayla vermek mi gerekiyor anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bir de sağım hangi durumlarda yapılmalı bu konular benim kafamı çok karıştırıyor
Evet ya bomboş hissedecez bir süre ama doya doya kokusunu çekecez içimize koynumuzda büyütecezBu süreçte yanında
Ben de çok özleyeceğim kesinlikle, geçen gün eşime diyorum kavuşucaz inşallah ama içim bomboş kalacak sanki![]()
Sağol canım cevabın içinBen her beslenmede bir memeyi veriyorum çünkü sütün önü su, yağlı kısım ve kilo yapan kısım daha sonra geliyor. Bir meme boşaldığı zaman da mama takviyesi yapıyorum.
İnşallaaaahEvet ya bomboş hissedecez bir süre ama doya doya kokusunu çekecez içimize koynumuzda büyütecez![]()
Hiç bakamadım yine buraya,anca geldim.canim ne yaptiniz, nasil geldi sonuclar?
Ya bende anlamadım canım niye öyle oluyorSleepy kullanıyorum canım bugün de babyturco varmış evde onu da denicem, ama sleepy sızdırma falan yapmadı
Çok geçmiş olsun canım bizimde 17 ye kadar çıkmıştıÇokkk teşekkürler kızlar çok acil ilk olduğu için ilk yazanMehlika ‘nın önerisi sma’yı aldım inşallah sever, sevmezse bu önerileri deneyeceğim tek tek
Sarılığı 18.9 çıktı doktor mamayla son bi şans verdi yatırmamak için. Perşembe sabahı tekrar gideceğiz iyi beslemem lazım kuzumu
![]()
Enzirip direkt yatırma canım. Önce gazını al ve en az 15-20 dk kucağında dik tut. Benim ona rağmen fazlalığı kusar, gazı tekrar gelirse ağzına da geliyo. Direkt yatırırsam da daha kötü kusabiliyo.Kizlar bebekleriniz emzirip yatirinca kusuyormu bugun bi kaç kez kustu korktum üşütmemistir değilmi ?:/