• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Dün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.
Benim akıntım da değişti ve çoğaldı. böyle dediğiniz gibi bir hal aldı. Ama sizinki kırmızılı olduğu için nişan olabilir

Dün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.
Sanki nişan geliyor gibi geldi bana da

Önce alt karnımda hafif başlıyor gitgide sertleşiyor karnım, belimde baskı artıyor bütün vücudum birden kaskatı oluyor sanki nefes aldırmıyor. Aşağı doğru özellikle makatım pelvik diyorlar sanki ikiye ayrılıyor. Sanki vücudum kendiliğinden ıkınıyor bebeği aşağı kaydırıyor.
Bana nedense her an doğurabilirmişsin gibi geldi ya 🤭

Uykusuz 15. Günüm 😭artık delirmek üzereyim diye eşim bi öğün beni kaldırmadı biberonla sağdıgım sütü vermiş ve ben tam dört saat aralıksız uyumuşum o kadar güzeldi ki uyumak şimdi emzirdim İnsallah iki saat daha aralıksız uyurum 🙏🙏🙏🙏yoksa halisünasyon görcem artık o dereceyim kemiklerim sızlıyor uykusuzluktan

Back
X