• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar hiç e-nabızdan bebeğiniz için randevu almayı denediniz mi? Ben alamıyorum 182 yi arayacağım ama niye e-nabızdan alamıyorum aşırı sinir oldum.

Barlas’ta kalça çıkıklığımı var aşırı merak ediyorum sarılıktan diğer sorunlara odaklanamadım… İki ayağı da içe doğru dönük şekilde doğdu hafif düzelir gibi oldu ilk doğduğu zamana göre ama yine de sorunlu duruyor. Ortopediye vs götüreceğim haftaya. Daha derdimiz bitmez bizim 🥺

Kızlar hiç e-nabızdan bebeğiniz için randevu almayı denediniz mi? Ben alamıyorum 182 yi arayacağım ama niye e-nabızdan alamıyorum aşırı sinir oldum.

Barlas’ta kalça çıkıklığımı var aşırı merak ediyorum sarılıktan diğer sorunlara odaklanamadım… İki ayağı da içe doğru dönük şekilde doğdu hafif düzelir gibi oldu ilk doğduğu zamana göre ama yine de sorunlu duruyor. Ortopediye vs götüreceğim haftaya. Daha derdimiz bitmez bizim 🥺
Onaylanması gerekiyor sanırım sorumlu olduklarım oğluma öyle yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam eşim onaylanmıştır 😃 ama nasıl onaylanmıştı aklımda yok kız kalça cıkigi yoktur ya hemen öyle düşünme doktor ne dedi ayakları icin

Ben MHRS den alıyorum e nabizdan almadım hiç benimkinde sol bileği içe dönüktü tamamen,doktor düzelir dedi anne karnındaki pozisyondan dolayı dedi bu hafta bir aylık oluyoruz kontrolü var bakalım

Onaylanması gerekiyor sanırım sorumlu olduklarım oğluma öyle yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam eşim onaylanmıştır 😃 ama nasıl onaylanmıştı aklımda yok
Onu e-nabız'da değil de MHRS de sağ üst köşedeki çocuk işaretine basınca eşini onay gidiyor biz de öyle aktifleştirdik 😅😅😅 e-nabız'ı sadece tahlil sonuçları için kullanıyorum 🙈

Canım Allah korusun öyle bir şey varsa onun teşhisi ancak 1 aydaki kalça usg sinde anlıyorlar ve o zaman çekiyorlar. O zamana kadar değişkenlik gösteriyor diye biliyorum.

Bebeğim emmiyor süt var sağıyorum öyle veriyorum ama çok yorucu oluyor emme refleksi var ama memeye gelince yaygara kopuyor ne yapayım nasıl tutturayım bilmiyorum yardımcı olacak varmı
Bende aynı durumdayım kendimi çok kötü yorgun hissediyorum sütüm gelsin diye dua ettim emmeyeceği aklıma gelmedi hiç bende sagıyorum sonra şırınga ile veriyorum hala belki döner emer diye o kadar yoruldum ki bide 7 yaşında kızım var sezeryan ağrım bı yandan durup durup ağlıyorum bı yolu varsa banada söyleyin nolur

Onaylanması gerekiyor sanırım sorumlu olduklarım oğluma öyle yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam eşim onaylanmıştır 😃 ama nasıl onaylanmıştı aklımda yok kız kalça cıkigi yoktur ya hemen öyle düşünme doktor ne dedi ayakları icin
Anne karnındaki duruşundan dolayı kulağın kulağının biri içe doğru katlanmıştı, ayaklarda içe doğru dönük şekilde doğmuştu düzelir merak etme demişti. Kulak düzeldi sağ ayağı düzeldi sol hafif içe doğru dönük duruyor. Ben de bi yine de ortopedi görsün istiyorum randevu aldım 27 sinde hem 1. ay kontrolüne hem ortopediye bi baksınlar bakalım 🥹

Kızzzz dediğin gibi eşimde açıyor hastane randevusu bende açmıyor 😂😂

Canım Allah korusun öyle bir şey varsa onun teşhisi ancak 1 aydaki kalça usg sinde anlıyorlar ve o zaman çekiyorlar. O zamana kadar değişkenlik gösteriyor diye biliyorum.
Allah korusun balım ya. 25 eylülde doğdu barlas 27 ekime ortopediye randevu aldım. Kalça ultrasonu için ayrıca mı almak gerekiyordu?

Ben MHRS den alıyorum e nabizdan almadım hiç benimkinde sol bileği içe dönüktü tamamen,doktor düzelir dedi anne karnındaki pozisyondan dolayı dedi bu hafta bir aylık oluyoruz kontrolü var bakalım
Bana da aynı şey söylendi canım bir ayak düzeldi diğeri hafif kaldı bakalım ne diyecek doktor. Bu arada bu onay muhabbeti nasıl oluyor? Ben çocuklarım olarak görüyorum geçiş yapıyorum başka ne yapmam lazım?

Bana da aynı şey söylendi canım bir ayak düzeldi diğeri hafif kaldı bakalım ne diyecek doktor. Bu arada bu onay muhabbeti nasıl oluyor? Ben çocuklarım olarak görüyorum geçiş yapıyorum başka ne yapmam lazım?
Esinde mhrsye girince cocuklarim bölümüne girecek onay gekmesli lazım kuzum onay verince alabiliyorsun bir ay yada 40 günlük olmadan USG çekmiyoruz demişlerdi

Önce alt karnımda hafif başlıyor gitgide sertleşiyor karnım, belimde baskı artıyor bütün vücudum birden kaskatı oluyor sanki nefes aldırmıyor. Aşağı doğru özellikle makatım pelvik diyorlar sanki ikiye ayrılıyor. Sanki vücudum kendiliğinden ıkınıyor bebeği aşağı kaydırıyor.
Benim henüz bu şekilde kasılmam olmadı ya sadece regl sancısı benzeri hazırlık kasılmaları oluyor birde karnım sertlesiyo hafif hafif bugün gelmez benim ballı çörek

Esinde mhrsye girince cocuklarim bölümüne girecek onay gekmesli lazım kuzum onay verince alabiliyorsun bir ay yada 40 günlük olmadan USG çekmiyoruz demişlerdi
Böyle yazmışlar 2 aylıkkenmiş kalça. Tamam canım bi tekrardsn deneyelim bakalım olacak mı inşallah olur. Teşekkür ederim balım 🤍

Eklentiler

• IMG_1893.webp
    IMG_1893.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 14
Pofi16 Pofi16 biz senle aynıydık demi bana da haftaya artık bekliyoruz gelmesini dedi 🤣 gelmezse müdahale edecek galiba ayy galiba benimkinin gelesi var dün 20 dk da bir kasılmam oluyordu 23:00 gibi başladı 2.30 gibi kesildi ya da hafifledi uyumuşum sonra. Şimdi mola vermiş gibi bir hafiflik var üzerimde
Evet canım aynıyız ☺️ benim de arada oluyor sancı diyorum geliyor herhalde ama kesiliveriyor bir süre sonra, bari bu hafta kendiliğinden başlasa sancılar, suniden korkuyorum ben 🥹

Benim bebeğin de ayakları içe dönük canım ve annemler bana yenidoğanda normal dediler doktora sormayı da unuttum, ben de endişe ettim şimdi çünkü ayakları hala aynı ikisi de içe dönük hatta alt bacak kemikleri de böyle içe doğru gibi gelmeye başladı

Back
X