- 1 Kasım 2023
- 1.621
- 1.073
- 53
- 30
1 cm di en son şimdi ne durumda bilmiyorum kasıklarımda ve belimde ağrılar var biraz bakalımBence olabiliiirbakalım açıklığım ilerleyecek mi
senin açıklığın var mıydı canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 cm di en son şimdi ne durumda bilmiyorum kasıklarımda ve belimde ağrılar var biraz bakalımBence olabiliiirbakalım açıklığım ilerleyecek mi
senin açıklığın var mıydı canım
Momcozy giyilebilir süt pompası kullanıyorum ben canım. Memnunum çok şükürKızlar süt sağma makinası ne kullanıyorsunuz
Dinlenmek çok ama çok önemli hem mental hem de süt açısından4 saat olması çok iyiymişBen de gece için sağmaya başladım canım. Evde tek başıma olduğum için gündüzleri dinlenemiyorum. En azından geceye hazır olursa eşim biberona koyup içirir ben de o arada dinlenmiş olurum
![]()
Ama anlık oluyor canım bir anda bu da sancı sayılır mı, arada farklı farklı yerlerime ağrı giriyor bir komple karnıma giriyor, bir belime sancı giriyor popoma vuruyor, bir yanlardan oluyorEvet canım sancıların başlamış işte süre tut kaç dakikada bire düşüyor sancı onu kontrol et
Hadi bakalııım, çok heyecanlı1 cm di en son şimdi ne durumda bilmiyorum kasıklarımda ve belimde ağrılar var biraz bakalım![]()
canım kuvvetli regl sancısı gibiydi hep 5 cm e kadar benim hissettiğim.Ama anlık oluyor canım bir anda bu da sancı sayılır mı, arada farklı farklı yerlerime ağrı giriyor bir komple karnıma giriyor, bir belime sancı giriyor popoma vuruyor, bir yanlardan oluyor
Ay ay başlıyor işte anlık yüksek voltaj elektrik çarpmış gibi oluyor demiAma anlık oluyor canım bir anda bu da sancı sayılır mı, arada farklı farklı yerlerime ağrı giriyor bir komple karnıma giriyor, bir belime sancı giriyor popoma vuruyor, bir yanlardan oluyor
Ay evetHadi bakalııım, çok heyecanlı![]()
Anladım canım şimdi saymaya başladım bakalım ne olacakcanım kuvvetli regl sancısı gibiydi hep 5 cm e kadar benim hissettiğim.
Topa oturdum, uyuyacaktım kaçtı heyecandan uykumAy ay başlıyor işte anlık yüksek voltaj elektrik çarpmış gibi oluyor demiaşağı doğru sert baskı olunca çömelip kalmak ve yaylanmak iyi geliyor.
Ben bebeğim emmiyor sütüm var sarılık var biraz diyorlar yüzünde sagmaya çalışıyorum şehir merkezine çok uzağız yakınımızda kiwi elektrikli pompa ve wee bin manuel pompasını bulabildik aciliyetten arastiramadim daMomcozy giyilebilir süt pompası kullanıyorum ben canım. Memnunum çok şükür
Canım meme ucuna krem kullanıyor musunBen bebeğim emmiyor sütüm var sarılık var biraz diyorlar yüzünde sagmaya çalışıyorum şehir merkezine çok uzağız yakınımızda kiwi elektrikli pompa ve wee bin manuel pompasını bulabildik aciliyetten arastiramadim da
Meme ucum biraz büyük makine ve pompa çok can yakıcı hep yara oluyor kanıyor dayanmaya çalışıyorum![]()
ben manuel bi’ tane almistim sonra baktim kullanacagim mochi’nin eller serbest modelini aldim, manuelden sonra cok iyi geldi, digerlerini bilmiyorum tabii de bunun kullanimi kolay gayet, kablo falan yok sarjli, acitmiyor da, yeterli sut de cikiyor.Kızlar süt sağma makinası ne kullanıyorsunuz
ben de sehir merkezine uzagim, internetten aldim, yorumlara falan da bi’ bak, benim meme ucum oyle cok buyuk degil ama haznenin icine baktim simdi buyuk olsa da sigar gayet gibi gorunuyor.Ben bebeğim emmiyor sütüm var sarılık var biraz diyorlar yüzünde sagmaya çalışıyorum şehir merkezine çok uzağız yakınımızda kiwi elektrikli pompa ve wee bin manuel pompasını bulabildik aciliyetten arastiramadim da
Meme ucum biraz büyük makine ve pompa çok can yakıcı hep yara oluyor kanıyor dayanmaya çalışıyorum![]()
Evet canım benim ikinci sezeyanım olcak, babam da bana 29 ekimde olsun deyip duruyordu, valla dedim bu kadar zor bekledim onu bekleyemem artıkBen olsam da geç olan bı tarihi seçerdim20 sinde konrtrolum var 22 si çarşamba günü de benim doğum var
Doktorun ameliyat günleri Çarşamba ,aslında bana kalsa 29 Ekim tercih ederdim 39+4 olacağım o zaman ama resmi tatil olduğu için bu tarihte oldu
Senin sezeryan mi
Ben lansinoh giyilebilir olandan kullanıyorum memnunum. Göğüs ucum yarayken acıyordu ama yaralar geçince acıtmıyor emiş gücünden de memnunumKızlar süt sağma makinası ne kullanıyorsunuz
gozunuz aydin canimMerhaba kızlar. Hamileliğin son dönemleri pek aktif olamadım doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabb’im kolaylık versin gerçekten zor bir süreçmiş ama bebeğim için değer ve katlanılabilir.
Ben 10 Ekim’de ılık ılık ağrı çekmeye başladım regl ağrısı gibiydi o gün yürüyüş vs yaptım gece de devam etti hastaneye gitmek istemedim sabah bir baktım nişanım gelmiş (şeffaf,sarımsı jel kıvamında)
Gün içinde sancılarımı kontrol ettim normal seyrinde ilerliyordu evde ufak tefek işlerle ilgilendim annemle duşa girdim,masaj vs yaptı göğüs ucunu uyardım sonrasında oturup kahvemi içtim
Akşam oldu ve artık hastaneye gidebiliriz dedim 4 cm açılmam olmuş sancılarım düzenli hâlde gelmiş suyum hala patlamamış bebeğim iyice aşağıya dayanmış doktorumu arayıp yatış yapmamız gerektiğini söylediler buna hazırlıklı gitmiştik zaten.
Suni sancı başlamak istediklerini söylediler istemedim fakat sancılarım yetersizmiş. Ona da başlandı sonlara doğru her şey mükemmeldi annem,eşim vs yanıma gelip gittiler,makyaj vs yapıp doğuma hazırlandım sancılarımın şiddeti artmaya başlıyordu lavman yapıldı suyum sızmaya başladı o sancıya katlanmaya çalışıyordum ama ne yapsam yapayım o esnada hiçbir şey sancıyı hafifletmiyordu neyse sonra doğum masasına alındım bebeğim çıkışta çok zorlandı kesi atıldı falan ve 5.15’te minik tırtılım dünyamıza güneş gibi doğdu en sonunda o mis kokuyla tanıştım eşsiz bir duyguydu.
Her şey normal ilerlerken sarılık olduk değerlerimiz yüksek çıktı (17) böbrekleri susuz kalmış yavrumun hemen yatışı yapıldı onu teslim ederken yüreğim parçalandı sonra kıyafetlerini tutuşturdular elime en zoru da eve gittiğimde sesi olmayacaktı düşündükçe çıldırıp ağlıyordum ama tuttum kendimi sırf bebeğim için ona süt verebilmek için şansımıza yatışı yapıldığı gün sütüm inmeye başladı ve artık sağıp hastaneye götürüyoruz anne sütü ile beslenip fototerapi yapılıyor ve çok şükür değerlerimiz düşüyor bugün ya da yarın yavrumuzu evimize getireceğiz Allah nasip ederse. Bu benim hikayem arkadaşlar merak edenleriniz için. Hepinize sağlıklı,kolaylıkla geçen doğumlar diliyorum. Hikayenin sonunda evladınız için ayakta kalmak ve güçlü olmak zorundasınız Rabb’im yardımcınız olsun![]()
Kutluuu olsunnn O zaman sağlıkla büyüsünlerBiz de bugün bir aylık olduk
B Bluehappiness günümüz kutlu olsun
Keyfini yakalarsam hanımın fotoğrafını çekeceğim![]()