• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
L luckykus nişanımın devamı geldi hatta doktorun aldığından daha fazlaydı şimdi alttan rahmime giren anlık sancılar olmaya başladı yaşamış mıydın böyle birsey
Evet canım sancıların başlamış işte süre tut kaç dakikada bire düşüyor sancı onu kontrol et

4 saat olması çok iyiymiş🥰Ben de gece için sağmaya başladım canım. Evde tek başıma olduğum için gündüzleri dinlenemiyorum. En azından geceye hazır olursa eşim biberona koyup içirir ben de o arada dinlenmiş olurum🥺
Dinlenmek çok ama çok önemli hem mental hem de süt açısından 🥹 ne güzel içirirse bakarsa eşin sende dinlenirsin mis gibi

Evet canım sancıların başlamış işte süre tut kaç dakikada bire düşüyor sancı onu kontrol et
Ama anlık oluyor canım bir anda bu da sancı sayılır mı, arada farklı farklı yerlerime ağrı giriyor bir komple karnıma giriyor, bir belime sancı giriyor popoma vuruyor, bir yanlardan oluyor

Ama anlık oluyor canım bir anda bu da sancı sayılır mı, arada farklı farklı yerlerime ağrı giriyor bir komple karnıma giriyor, bir belime sancı giriyor popoma vuruyor, bir yanlardan oluyor
canım kuvvetli regl sancısı gibiydi hep 5 cm e kadar benim hissettiğim.

Ay ay başlıyor işte anlık yüksek voltaj elektrik çarpmış gibi oluyor demi🤭 aşağı doğru sert baskı olunca çömelip kalmak ve yaylanmak iyi geliyor.

Momcozy giyilebilir süt pompası kullanıyorum ben canım. Memnunum çok şükür
Ben bebeğim emmiyor sütüm var sarılık var biraz diyorlar yüzünde sagmaya çalışıyorum şehir merkezine çok uzağız yakınımızda kiwi elektrikli pompa ve wee bin manuel pompasını bulabildik aciliyetten arastiramadim da
Meme ucum biraz büyük makine ve pompa çok can yakıcı hep yara oluyor kanıyor dayanmaya çalışıyorum 😭

Ben bebeğim emmiyor sütüm var sarılık var biraz diyorlar yüzünde sagmaya çalışıyorum şehir merkezine çok uzağız yakınımızda kiwi elektrikli pompa ve wee bin manuel pompasını bulabildik aciliyetten arastiramadim da
Meme ucum biraz büyük makine ve pompa çok can yakıcı hep yara oluyor kanıyor dayanmaya çalışıyorum 😭
Canım meme ucuna krem kullanıyor musun

ben de sehir merkezine uzagim, internetten aldim, yorumlara falan da bi’ bak, benim meme ucum oyle cok buyuk degil ama haznenin icine baktim simdi buyuk olsa da sigar gayet gibi gorunuyor.

Ben olsam da geç olan bı tarihi seçerdim😄20 sinde konrtrolum var 22 si çarşamba günü de benim doğum var 🙂
Doktorun ameliyat günleri Çarşamba ,aslında bana kalsa 29 Ekim tercih ederdim 39+4 olacağım o zaman ama resmi tatil olduğu için bu tarihte oldu
Senin sezeryan mi
Evet canım benim ikinci sezeyanım olcak, babam da bana 29 ekimde olsun deyip duruyordu, valla dedim bu kadar zor bekledim onu bekleyemem artık😂

Merhaba kızlar. Hamileliğin son dönemleri pek aktif olamadım doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabb’im kolaylık versin gerçekten zor bir süreçmiş ama bebeğim için değer ve katlanılabilir.

Ben 10 Ekim’de ılık ılık ağrı çekmeye başladım regl ağrısı gibiydi o gün yürüyüş vs yaptım gece de devam etti hastaneye gitmek istemedim sabah bir baktım nişanım gelmiş (şeffaf,sarımsı jel kıvamında)
Gün içinde sancılarımı kontrol ettim normal seyrinde ilerliyordu evde ufak tefek işlerle ilgilendim annemle duşa girdim,masaj vs yaptı göğüs ucunu uyardım sonrasında oturup kahvemi içtim 😅
Akşam oldu ve artık hastaneye gidebiliriz dedim 4 cm açılmam olmuş sancılarım düzenli hâlde gelmiş suyum hala patlamamış bebeğim iyice aşağıya dayanmış doktorumu arayıp yatış yapmamız gerektiğini söylediler buna hazırlıklı gitmiştik zaten.
Suni sancı başlamak istediklerini söylediler istemedim fakat sancılarım yetersizmiş. Ona da başlandı sonlara doğru her şey mükemmeldi annem,eşim vs yanıma gelip gittiler,makyaj vs yapıp doğuma hazırlandım sancılarımın şiddeti artmaya başlıyordu lavman yapıldı suyum sızmaya başladı o sancıya katlanmaya çalışıyordum ama ne yapsam yapayım o esnada hiçbir şey sancıyı hafifletmiyordu neyse sonra doğum masasına alındım bebeğim çıkışta çok zorlandı kesi atıldı falan ve 5.15’te minik tırtılım dünyamıza güneş gibi doğdu en sonunda o mis kokuyla tanıştım eşsiz bir duyguydu.

Her şey normal ilerlerken sarılık olduk değerlerimiz yüksek çıktı (17) böbrekleri susuz kalmış yavrumun hemen yatışı yapıldı onu teslim ederken yüreğim parçalandı sonra kıyafetlerini tutuşturdular elime en zoru da eve gittiğimde sesi olmayacaktı düşündükçe çıldırıp ağlıyordum ama tuttum kendimi sırf bebeğim için ona süt verebilmek için şansımıza yatışı yapıldığı gün sütüm inmeye başladı ve artık sağıp hastaneye götürüyoruz anne sütü ile beslenip fototerapi yapılıyor ve çok şükür değerlerimiz düşüyor bugün ya da yarın yavrumuzu evimize getireceğiz Allah nasip ederse. Bu benim hikayem arkadaşlar merak edenleriniz için. Hepinize sağlıklı,kolaylıkla geçen doğumlar diliyorum. Hikayenin sonunda evladınız için ayakta kalmak ve güçlü olmak zorundasınız Rabb’im yardımcınız olsun 🫶🏻
gozunuz aydin canim 🌸 allah anali babali saglikla, mutlulukla buyutmeyi nasip etsin umarim 🙏🏻

biz de 20 ile yatis yaptik, 9.8 ile taburcu oldu, sonrasinda da takipteyiz, biraz zorlu bir surec gercekten ama gececek, burada da surecin en basindan beri oldugu gibi birbirimize destek oluyoruz iste, sen de daralirsan falan yaz. kendin gibi birilerinin oldugunu bilmek iyi geliyor zira. ☺️ bu arada yaninda olmamak da belki hayrina olmustur, ben mesela cok zorlandim benimki cok agladigi icin, asla durmak istemedi makinede, beni hissettikce hep benim kucagimda olmak istiyordu, o agladi ben agladim, sutum gidecek diye korktum vs. var yani her durumda bir hayir. en sonunda saglik olsun da 🙏🏻

Biz de bugün bir aylık olduk🥹
B Bluehappiness günümüz kutlu olsun 😅❤️
Keyfini yakalarsam hanımın fotoğrafını çekeceğim 😍
Kutluuu olsunnn O zaman sağlıkla büyüsünler 💃🥳🥳🥳🥳 aile hekimliğinden geldik kilo alımı boyu baş çevresi vs herşey yolunda çok şükür 🙏 ebe sarılık var gibi dedi dedim o konuyu kapatttinnnnm 🤣🤣🤣🤣 bizde yarın 1 aylık pastası alcaz heray düzenli çekim yapicam inşallah 😅

Kızlar lohusalık sürecini tek başına yürüten var mı aranızda ? Ben yalnızım. Dağılmış vaziyetteyim. Kahvaltımı yapıp tezgahı toplasam şükrediyorum . İlkinde okullar tatildi eşim yanımdaydı. Şimdi eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorum . Gerçekten çok zor bi dönemmiş bu doğumumda daha çok anladım

Back
X