• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bebiş uyuyana kadar benim de pilim bitmiş oluyor . Uyumasam sütüm de azalıyor . O yüzden gün içinde bi saat olsa uyumak istiyorum . Ev çarşamba pazarı gibi . 😆 normalde olabildiğince düzenli biriyim. Şu an her şey gözüme batıyor 😭
Ben de az önce uyuyabildim birkaç saat böyle böyle iyi geliyor işte 🥹 batmasın yapabildiğini yap geri kalan kalsın önemli olan sensin 😍 Allahtan eşin akşamları yardımcı oluyormuş akşam da dinlenirsin 😍 benim maalesef olmuyor sanki o doğum yapmış gibi kendisi dinleniyor 😒

Hala parça parça nişan gelmeye devam ediyor ama çok bir sancı hissetmiyorum, sadece 2-3 kez yerimden zıplattı ekstra olarak sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum 😄
Demin suyum geldi sandım heyecanlandım da devamı yok ama yokladı gitti. Doğsalar bir türlü dogmasalar bir türlü Rabbim hepimize sabır versin 😂

Kızlar biliyorum bebişi olanlar bisürü dertle uğraşıyorsunuz daha zor ama ben çok bunaldım 40+1 oldum ve aşırı sıkıldım tekim eşim işe gidiyo 1.5 aydır çalışmıyorum hiç bi ağrım sancım yok bunalıma giricem çok sıkıldım :(

Kızlar biliyorum bebişi olanlar bisürü dertle uğraşıyorsunuz daha zor ama ben çok bunaldım 40+1 oldum ve aşırı sıkıldım tekim eşim işe gidiyo 1.5 aydır çalışmıyorum hiç bi ağrım sancım yok bunalıma giricem çok sıkıldım :(
Son zamanlarda beklemek sıkıyor canım çok haklısın ben de çok sıkıldım ama şimdi moralli olmalıyız ki bebeklerimiz doğduktan sonra onlara güzelce bakabilelim bizim için moral motivasyon herşey demek

Back
X