- 1 Kasım 2023
- 1.625
- 1.073
- 53
- 30
Bende heyecanlandımTopa oturdum, uyuyacaktım kaçtı heyecandan uykum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende heyecanlandımTopa oturdum, uyuyacaktım kaçtı heyecandan uykum![]()
Kotex natural kullanıyorum çok memnunum diğerleri beni de kasındırıyor tahriş ediyorKızlar ya bu uzun süreli ped kullanımına bağlı kaşıntı başladı tahriş oldum belliki siz ne yapıyorsunuz ? Nasıl tahriş olmadan yürütüyorsunuz
Öyle yada böyle gelecekler yapacak birşey yokBende dün ve bugünde tık yok yapilatese devam artık
![]()
Valla bende yürüyüşleri arttırdım öyle yada böyle doğacak artık hangi gün gelirse kabul, yada ne şekilde gelirseÖyle yada böyle gelecekler yapacak birşey yok![]()
Kızlar ya bu uzun süreli ped kullanımına bağlı kaşıntı başladı tahriş oldum belliki siz ne yapıyorsunuz ? Nasıl tahriş olmadan yürütüyorsunuz
Benim yeğenim öyleydi doktor reflu demişti ya çok. Kusardım dediğin gibi
Tam 39 canım aynıyız seninle deKaç hafta kaç günlüktünüz acaba?
Hala parça parça nişan gelmeye devam ediyor ama çok bir sancı hissetmiyorum, sadece 2-3 kez yerimden zıplattı ekstra olarak sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorumBende heyecanlandım![]()
Bende depend alacağım galibaBen depend kullanıyorum hala canım, tahriş olmadı
Ben de az önce uyuyabildim birkaç saat böyle böyle iyi geliyor işteBebiş uyuyana kadar benim de pilim bitmiş oluyor . Uyumasam sütüm de azalıyor . O yüzden gün içinde bi saat olsa uyumak istiyorum . Ev çarşamba pazarı gibi .normalde olabildiğince düzenli biriyim. Şu an her şey gözüme batıyor
![]()
Eveeeet tam olarak o hahaj allahın cezası ya engellemeyi de bulamadım tek gözüm açık sinir oldumAy evet gerizekalı ya abla bişey sorabilir miyim yazmış ben de yeni hamile falan bişey sorucak zannettim tövbe estağfurullah engelledim sonra
Aşkım ben kanamam bitti ama akıntım var daha depend kullanıyorum. Orkid vs kullanırsam tahriş olurdu hiç takmadım.Bende depend alacağım galiba
Anam yok bende bura çok iyi gidiyo pozitif çoğunlukSanırım herkes aynı duygular içinde . Ben de bebiş uyuduğunda uyumaya çalışıyorum ama dediğin gibi içimde hep bi tedirginlik oluyor
Evet gelecekler gününü şeklini onlar belirliyor doğumun. Yapacak birşeyValla bende yürüyüşleri arttırdım öyle yada böyle doğacak artık hangi gün gelirse kabul, yada ne şekilde gelirse![]()
Demin suyum geldi sandım heyecanlandım da devamı yok ama yokladı gitti. Doğsalar bir türlü dogmasalar bir türlü Rabbim hepimize sabır versinHala parça parça nişan gelmeye devam ediyor ama çok bir sancı hissetmiyorum, sadece 2-3 kez yerimden zıplattı ekstra olarak sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum![]()
AmiinDemin suyum geldi sandım heyecanlandım da devamı yok ama yokladı gitti. Doğsalar bir türlü dogmasalar bir türlü Rabbim hepimize sabır versin![]()
Son zamanlarda beklemek sıkıyor canım çok haklısın ben de çok sıkıldım ama şimdi moralli olmalıyız ki bebeklerimiz doğduktan sonra onlara güzelce bakabilelim bizim için moral motivasyon herşey demekKızlar biliyorum bebişi olanlar bisürü dertle uğraşıyorsunuz daha zor ama ben çok bunaldım 40+1 oldum ve aşırı sıkıldım tekim eşim işe gidiyo 1.5 aydır çalışmıyorum hiç bi ağrım sancım yok bunalıma giricem çok sıkıldım![]()
Ne yaptın canım ne durumdasın?Anladım canım şimdi saymaya başladım bakalım ne olacak![]()