2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benim de annem ve eşim dönüşümlü bakıyor eşim işe gittiği için annem uyandırma diyor ama annem de uyuduğu zamanlar ben uykusuz kalıyorum kimse beni uyutmuyor keşke biri de beni uyutsa dinlendikçe sütüm artıyor defalarca dedim uykusuzum diyorum kimsenin kale aldığı yok böyle olunca çok üzülmeye başladım ama artık bir şekilde fırsat buldukça uyuyorum

Artmaz mı süt sadece beslenme ve su içmek değil ki. Annenin huzurlu ve mutlu olması, dinleniyor olması lazım ki sütü artsın bebeğine daha iyi bakabilsin. Annen evdeyse annen işleri halletsin sen uyu böyle bir sistem kur uykusuz kalma. Ben de fırsat oldukça yarım saat dahi olsa uyuyorum. Tamam işe gidiyorlar ama yine de kalkmaları anneyi motive eder hiçbir şey dahi yapmasa bi hayatım iyi misin dahi deseler.

Valla ben de fototerapi aldığı gece bir tane içmek istedim ama canım kocam durdurdu beni
Ya bir şey diyeyim mi aynıyız birine yakalanırım diye çıkmadım

Maşallah hayırlı olsunnn gözünüz aydın suda doğum öneriyor musunuz? Ben bir yandan istiyorum. Bir yandan özel sağlık sigortası karşılamadığı için etrafımdakilere gereksiz geliyor. Acaba diyorum gerek yok mu? Kafam çok karışık bu konuda

Off haklısın ya,doğurmamalarında bir hayır var işte
Bir de şöyle düşünüyorum,tamam sigara çok zararlı ama bebeğe zararlı olabilecek o kadar şey yapıyoruz,tüketiyoruz. Lohusalıkta zaten stres direkt süte etki eden bir şey,zararlı da olsa kendimizi iyi hissettiren bir şey. Tiryaki gibi içmiyorsak ki şu an içmeyiz zarardan çok yararlı olurmuş gibi geliyor. Ya da tamamen kendimi avutuyorum

kontrolden çıktım kızlar bebek iyi açılma yok hafif sancım var nst de. Çarşambaya kadar bekleyeceğiz en geç haftaya pazartesi de suni sancı ile doğum planladılar hayırlısı olsun beklemeye devam

Evin işi hiç bitmiyor ki gündüz hep ev işleriyle uğraşıyorum annem ne kadar yardımcı olsa da kendi evimde var ona da gideceğim diyor artık üçüncü hafta oldu tek başına idare et diyor ona da hak veriyorum ama benim vücudum ve direncim çok düştü bunu hissediyorum beslenmeye dikkat etsem de uyku en büyük problemim uyursam kendimi çok iyi hissediyorum

Hadi inşallah yapayım bakayım

Gözün aydın olsun canım

Kontrolden geldik bebeğimin kilo alımı çok güzel olmasına rağmen hala sarılık devam ediyor ama kan alınacak kadar değilmiş iki hafta sonra kontrole gideceğiz . Ayy bu emzirme beni çok fena acıktırıyor ya çok aşırı yiyorum

Ben de yiyorum yakında 1000 kg olacağım sütüm artsin diye gerçi kilo almadım hatta verdim

Kesinlikle ama ben de komut vermekten yoruldum biraz kendisi düşünsün yapsın istiyorum ve çok şey istedikçe onun bıktığını görüyorum babalık da kolay değil yapsın yapacak bir şey yok
Bu süreçte kimsenin bişeyden bıkma lüksü yok kusura bakmasın valla ben günde 10 kere çiş temizleyip 20 kere emziriyorsam, uykumdan defalarca uyanıyorsam bi öf bile demiyorsam ki feda olsun oğluma o ayrı konu, ondan da bişeyler bekleyebilirim neticede babamın evinden getirmedim bu çocuğu, beraber yaptık

Senin fiziksel işten ziyade biraz ince düşünülmeye ve psikolojik rahatlamaya ve görülmeye ihtiyacın var sanırım Ben öyle bir erkek henüz görmedim o yüzden bir tavsiyem de yok, sadece sabır dileyebilirim

Ay kesinlikle bebekten değil ama benden bıktığı kesin bazen söylenmektenbaşının etini yedigini fark ediyorum ama her zaman haklıyım anneler her zaman haklıdır

Kızlar evinizde sıcaklık derecesi kaç ben bebeğin üstünü örttükçe eşim açıyor sürekli bunun kavgası yaşanıyor

Hayatta zararlı olmayacak şey yok ki emzirirken telefon yanımda en basit örneği. Tabii ki bahane bulmak için söylemiyorum da içmek için Sigara içilmemesi taraftarıyım kendim böyle düşünüyorum tabi içine bir şey diyemem bana düşmez ama ben kokumu alsın, koklasın istiyorum o yüzden sigaraya başlamayı hiç düşünmedim. İqos daha farklı kokusu yok dumanı yok hastanede tuvalette bile içtim yani

Senin fiziksel işten ziyade biraz ince düşünülmeye ve psikolojik rahatlamaya ve görülmeye ihtiyacın var sanırım Ben öyle bir erkek henüz görmedim o yüzden bir tavsiyem de yok, sadece sabır dileyebilirim
Kesinlikle öyle Ben de görmedim böyle böyle geçecek kendi kendime

Bitmez maalesef + yeni ev arkadaşımız ailenin yeni üyesi de katıldı çamaşırı vs eklendi işte Uykusuzluk zaten hepimizde var bari beslenmeni ihmal etme de güçsüz kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…